10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

Het schort

MissPompadour Het Schort beschermt je kleding perfect tijdens het schilderen. Met de verstelbare bandjes kun je MissPompadour Het Schort precies op maat maken.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 29,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

MissPompadour Het Schort

Ben je het zat om tijdens het schilderen verf te krijgen op plekken waar het niet moet? Dan hebben we wat voor je. MissPompadour Het Schort is het perfecte werkschort voor vrouwen. Naast verf, lak en schilderspullen kun je bij ons nu ook het eerste werkschort voor vrouwen krijgen voor je doe-het-zelf-tijd! Het is het ideale schort om je kleding te beschermen.

Met dit schort zie je er gewoon goed uit

Ons werkschort scoort ook met zijn smaakvolle look. Er is immers geen enkele reden waarom werkkleding lelijk zou moeten zijn. Ons schort heeft stralende kleuren roze en wit en naden in een subtiele antracietkleur. Het schort gaat helemaal om je lichaam heen zodat je echt rondom goed beschermd bent tegen verfspatten. De nekband kan eenvoudig op jouw maat worden afgesteld om je stress te besparen. Hij werkt met drukknopen en is vastgenaaid aan de voorkant van het schort. Dit voorkomt dat de voorkant helemaal omlaag valt terwijl je het schort verstelt. Ideaal, toch?
Het werkschort is extreem stevig en heeft een heel hoogwaardige afwerking. Het MissPompadour schort kan overal tegen en is gemakkelijk te wassen. Naast de robuuste kwaliteit maakt hij ook indruk met hoe doordacht en praktisch hij is. In de vele zakken en vakjes kun je alles opbergen wat je op je werk bij de hand moet hebben. Natuurlijk kun je het schort ook voor allerlei andere dingen gebruiken. Je kunt er niet alleen in schilderen, maar ook klussen en tuinieren. Hij slaat zelfs een goed figuur in de keuken. Het MissPompadour schort heeft zelfs een lus waar je een doek in kunt vastmaken. Maar dat is zeker niet alleen voor koks handig.

Dit schort is duurzaam

Voor de productie van onze werkkleding hebben we een echte workwear professional weten te strikken. Het is het lang gevestigde bedrijf Weitblick. Dit staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen. De schorten worden dichtbij gemaakt, in Duitsland, en zijn gemaakt van fair trade katoen. Ze zijn simpelweg onverwoestbaar en gaan jarenlang mee.