10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina

Kleurkaarten van MissPompadour

Weet je niet zeker welke kleur voor jou de juiste is? Bestel dan nu de kleurkaarten van MissPompadour. Altijd handig om in huis te hebben! Op de kaartjes zie je de originele en authentieke kleuren van het grote assortiment in onze winkel. Ze zijn geprint met de echte lakverf en dus helemaal kleurecht. Verder zijn ze lekker groot, namelijk ansichtkaartformaat. En ze zitten niet vast in een waaier maar kunnen gewoon los uit de verpakking. Daardoor kan je elke kleur goed van alle kanten bekijken onder verschillende soorten belichting. Hang ze gewoon aan de muur, of op het meubelstuk dat je wilt schilderen. Meenemen naar een winkel om meubels of gordijnen uit te kiezen kan natuurlijk ook superhandig!

Op de achterkant van de kaartjes staat ook nuttige info over de kleuren, helaas wel in het Duits, maar er zit al wel vast een QR-code bij die je naar de Nederlandse website doorleidt!

Kleurkaarten van LittlePomp en CosyColours

Ook de kleursamples van LittlePomp hebben dat handige ansichtkaartformaat. Deze kleurkaarten zijn stuk voor stuk met de hand geschilderd. Zo kun je echt het gevoel en de sfeer van deze verf met z'n krijtachtig matte finish meenemen in je kleurkeuze. Elk van de 15 pasteltinten is verkrijgbaar als wandverf of en meubellak.

De kleurenkaart van CosyColours bevat een handgeschilderd sample van elke kleur uit de collectie. Je vindt alle CosyColours-kleuren samen op één kaart, waarbij een ding meteen opvalt: Ze kleuren allemaal prachtig bij elkaar!

Waarom kleurkaarten bestellen?

De kleurweergave op je beeldscherm heeft vaak een afwijking en laat dus niet perfect de verfkleur zien. Dat ligt er deels aan dat beeldschermen vaak niet optimaal zijn afgesteld (= gecalibreerd). Dit calibreren kun je zelf fixen, als je in de instellingen zoekt naar iets als “beeldscherm calibreren” of “beeldschermopties” en dan de aanbevolen instellingen volgt.

Maar ook een perfect gecalibreerde monitor zal nog "vervalste" kleuren laten zien. Hoe de kleur namelijk echt uit de verf komt, is altijd afhankelijk van de lichtinval in de kamer. Is het licht of donker, met natuurlijk of kunstmatig licht, en welke andere kleuren zijn er in de ruimte aanwezig?

Met al deze kennis op zak raden we dus aan om eerst kleurkaarten te bestellen. Daarmee krijg je een perfecte indruk van onze kleuren en pik je je droomkleur er zo tussenuit!

Kleuradvies en verfadvies

Mochten de kaarten je er toch niet helemaal uit helpen, dan kun je ook hulp vragen aan onze klantenservice voor persoonlijk advies. Gebruik hiervoor het online contact formulier zodat we je kunnen terugbellen, of stuur ons een WhatsApp-berichtje of e-mail. Ook kun je leuke tips vinden van onze verf-professionals op Instagram. De verfrekenmachine op de website helpt je om precies in te schatten hoeveel verf je nodig hebt voor je project.