Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina

Kleurkaarten van MissPompadour

Weet je niet zeker welke kleur voor jou de juiste is? Bestel dan nu de kleurkaarten van MissPompadour. Altijd handig om in huis te hebben! Op de kaartjes zie je de originele en authentieke kleuren van het grote assortiment in onze winkel. Ze zijn geprint met de echte lakverf en dus helemaal kleurecht. Verder zijn ze lekker groot, namelijk ansichtkaartformaat. En ze zitten niet vast in een waaier maar kunnen gewoon los uit de verpakking. Daardoor kan je elke kleur goed van alle kanten bekijken onder verschillende soorten belichting. Hang ze gewoon aan de muur, of op het meubelstuk dat je wilt schilderen. Meenemen naar een winkel om meubels of gordijnen uit te kiezen kan natuurlijk ook superhandig!

Op de achterkant van de kaartjes staat ook nuttige info over de kleuren, helaas wel in het Duits, maar er zit al wel vast een QR-code bij die je naar de Nederlandse website doorleidt!

Kleuradvies en verfadvies

Mochten de kaarten je er toch niet helemaal uit helpen, dan kun je ook hulp vragen aan onze klantenservice voor persoonlijk advies. Gebruik hiervoor het online contact formulier zodat we je kunnen terugbellen, of stuur ons een WhatsApp-berichtje of e-mail. Ook kun je leuke tips vinden van onze verf-professionals op Instagram. De verfrekenmachine op de website helpt je om precies in te schatten hoeveel verf je nodig hebt voor je project.