• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina

betaling & verzending

Verf bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. En schilderen ook niet.


Snelle levering met DHL GoGreen

80% van onze bestellingen die voor 13.00 uur worden geplaatst, worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. DHL bezorgt meer dan 90% van onze pakketten de volgende werkdag.


4, 90 euro verzendkosten

Voor verzending binnen Duitsland en naar Oostenrijk bedragen de verzendkosten 4, 90 euro per bestelling. Informatie over leveringen naar andere EU-landen en Zwitserland vind je hier.


Plasticvrij & veilig verpakt

Onze pakketten zijn vaak erg zwaar en moeten goed worden opgevuld. Met onze jarenlange ervaring verpakken we je producten zorgvuldig met papier in kartonnen dozen, zodat de verf en het behang veilig bij je thuis aankomen.


Retourneren

Soms gaat het niet zoals gepland en heb je bijvoorbeeld te veel besteld en wil je ongeopende blikken retourneren? Geen probleem - onze klantenservice helpt je graag.


Veilig betalen

Het maakt niet uit hoe je wilt betalen: We bieden je verschillende veilige opties. Je kunt bijvoorbeeld betalen op rekening, met creditcard, PayPal, Google & Apple Pay of vooraf. Klik hier om alle opties te bekijken.


Snel advies

Ongecompliceerd en snel - ons klantenadvies staat via alle kanalen tot je beschikking. Voor, tijdens en na je bestelling: we staan altijd voor je klaar!

Verzendvoorwaarden

Levering vindt plaats binnen Duitsland en naar de volgende landen:
Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland, Slowakije, Slovenië, Spanje.

Verzendkosten (inclusief wettelijke btw)

Leveringen binnen Duitsland en Oostenrijk:
We rekenen een vast bedrag aanverzendkosten van €4, 90 voor Duitsland en Oostenrijk . Onze kleurenkaarten zijn vrij van verzendkosten.

Leveringen naar het buitenland:

  • Levering naar Zwitserland: 7 CHF, gratis verzending vanaf 250 CHF - wij verzorgen de invoer & inklaring voor je.
  • Levering naar Nederland: €5, 90, gratis verzending vanaf €100
  • Levering naar België: €5, 90, gratis verzending vanaf €100
  • Levering in Frankrijk: €7, 50, gratis verzending vanaf €120
  • Levering naar andere EU-landen (afhankelijk van beschikbaarheid): 16 € vast tarief

Goederen die internationaal naar andere landen worden verzonden, kunnen onderworpen zijn aan invoerrechten en btw. In het postverkeer wordt de klant geacht de importeur te zijn en is hij verplicht de verschuldigde bedragen (douanerechten, toeslag op de goederenwaarde, btw) te betalen.

Leveringstijden

Tenzij anders vermeld in de artikelbeschrijving, vindt levering van de goederen in Duitsland meestal plaats binnen 1 - 2 werkdagen na verzending, voor leveringen naar het buitenland binnen 5 - 7 werkdagen na orderbevestiging (in het geval van overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van je betalingsinstructie). Houd er rekening mee dat er niet geleverd wordt op zon- en feestdagen.

Als je artikelen met verschillende levertijden hebt besteld, verzenden we de goederen in één zending, tenzij we anders met je zijn overeengekomen. In dat geval wordt de levertijd bepaald door het artikel met de langste levertijd dat je hebt besteld.

Als je de goederen zelf afhaalt, laten we je per e-mail weten wanneer de goederen klaar zijn en wanneer je ze kunt afhalen. In dit geval worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retour

Soms komt het voor dat de kleur meer oplevert dan verwacht. Als je ongeopende blikken hebt die je aan ons wilt retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen contact op met onze klantenservice. De klantenservice heeft het bestelnummer/order ID nodig en zal de volgende stappen met je bespreken. Houd er rekening mee dat jij verantwoordelijk bent voor de retourkosten, omdat we uit duurzaamheidsoverwegingen zo min mogelijk goederen proberen te retourneren.

Je pakket kan echter ook in andere gevallen naar ons worden teruggestuurd. DHL stuurt pakketten onder andere terug als

  • de ontvanger niet kan worden geïdentificeerd
  • de klant het pakket niet heeft opgehaald bij het Packstation
  • het pakket tijdens de heenreis beschadigd is.

In deze gevallen sturen we je een e-mail en wordt het aankoopbedrag terugbetaald. Als je de goederen toch wilt ontvangen, plaats dan een nieuwe bestelling.

Retourzendingen worden snel verwerkt, maar in zeldzame gevallen kan het tot 3 weken duren. Daarna staat de creditnota normaal gesproken binnen een week op je rekening.


Betalingsvoorwaarden

Leveringen binnen Duitsland:

Betaling via:
Vooruitbetaling - Creditcard - PayPal - Google Pay - Apple Pay - Amazon Pay - Factuur (Klarna) - Koop op afbetaling (Klarna) - Sofortüberweisung (Klarna)

Leveringen in Oostenrijk en Zwitserland:

Betaling via:
Vooruitbetaling - Creditcard - PayPal - Google Pay - Apple Pay - Factuur (Klarna) - Koop op afbetaling (alleen Oostenrijk, Klarna) - Sofortüberweisung (alleen Oostenrijk, Klarna) - Betaling met Twint (alleen Zwitserland)

voor leveringen naar andere landen:

Betaling via:
Vooruitbetaling - Creditcard - PayPal

Meer informatie over betaling

Als je met creditcard betaalt, wordt je creditcardrekening gedebiteerd op het moment dat het contract wordt afgesloten. Als je vragen hebt, vind je onze contactgegevens in de colofon.