Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina

Over MissPompadour

Het team achter MissPompadour

Wij kunnen je helpen je huis te transformeren - of het nu gaat om het verven van de muren, het upcyclen van meubels, het renoveren van de keuken of badkamer, of om je hele leefomgeving een nieuwe look te geven. Kleur is de eenvoudige oplossing voor zoveel dingen, en wij zijn er om je te helpen! #lakaanalles!

Jouw online winkel voor verf

Wij zijn een jong je e-commerce bedrijf dat je ondersteunt bij het herinrichten van je huis met de beste producten en al onze expertise, trouw aan het motto "Ik schilder alles". Onze eigen kleurencollectie MissPompadour bevat meer dan 90 aantrekkelijke inkten. Bij de ontwikkeling van deze kleuren werd veel belang gehecht aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid met de grootst mogelijke duurzaamheid. De MissPompadour kleuren passen daarom bij de claim van MissPompadour om altijd kleuren en bordspoelen aan te bieden met de kleinst mogelijke footprint. Naast onze eigen kleuren verhandelt MissPompadour ook de kleuren van andere hoogwaardige Europese fabrikanten, zodat er in totaal meer dan 400 inkten beschikbaar zijn. Het assortiment wordt aangevuld met veel gereedschap dat nodig is om te schilderen. Dit maakt een trip naar de bouwmarkt overbodig.

Het hoofdkantoor en de administratie van het bedrijf zijn gevestigd in Sinzing bij Regensburg, met een tweede vestiging 10 kilometer verderop in Laaber. Hier worden de kleuren gemengd, de goederen verpakt en verzonden. We produceren onze visuele content zoals video's en foto's op de begane grond van ons hoofdkantoor in Sinzing. We hebben ook een klein technisch team in Helsinki. Hier worden de online shop en de app geprogrammeerd, uitgebreid en voortdurend geoptimaliseerd.

En een groot team van klantenadviseurs werkt door heel Duitsland. Hier adviseren we onze klanten persoonlijk via alle kanalen zoals telefoon, e-mail, WhatsApp, Facebook en Instagram. En dat doen we 6 dagen per week en praktisch de klok rond. We hebben momenteel een internationaal team van meer dan 50 medewerkers op alle locaties en op afstand.


Onze waarden

Moed en vertrouwen
We willen ons voortdurend ontwikkelen en daar plezier in hebben. We verwachten van onszelf en onze medewerkers dat ze persoonlijke verantwoordelijkheid en initiatief nemen. We geloven dat vertrouwen in onze medewerkers, luisteren naar elkaar, moed, creatieve ideeën en besluitvaardigheid ons vooruit helpen als mensen en als bedrijf.

Individualiteit en veiligheid
We verwelkomen en stimuleren een kleurrijke bedrijfscultuur, mensen met persoonlijkheid en mensen met speciale behoeften. We bieden iedereen zekerheid, continuïteit en een werkomgeving waarin iedereen je kan zijn. Ook stimuleren we iedereen volgens zijn of haar individuele talenten en wensen.

Enthousiasme en klantgerichtheid
We zijn onze eigen beste klanten en houden van onze producten. Daarom kunnen we onze klanten enthousiast ondersteunen bij verandering, reorganisatie en positieve ontwikkeling. We nemen de vragen, wensen en behoeften van onze klanten serieus en reageren competent, bemoedigend en ondersteunend.

Duurzaamheid en een langetermijnaanpak
Een van de speerpunten van ons bedrijfsbeleid is duurzaamheid. Daarom kijken we voortdurend naar onze producten, ons energieverbruik en onze CO2-voetafdruk en werken we voortdurend aan verbeteringen. We richten ons ook op gezonde langetermijnrelaties met onze werknemers, klanten en externe partners.

Flexibiliteit en snelheid
Intern bieden we onze werknemers flexibele werktijdenmodellen en locatieonafhankelijk werken. We handhaven ook snelheid van handelen en flexibiliteit naar onze externe partners door vlakke hiërarchieën en de kortst mogelijke besluitvormingskanalen.

Prijzen en onderscheidingen

Verwijzingen naar de onderscheidingen: Trend Shop 2022 via COMPUTER BILD, Best Retail Cases 2021, Shop Usability Award 2020 en Internet World Business 2019

De oprichters