• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina

Perfect voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar een veilige verf voor de kinderkamer en de juiste lak om kindermeubels mee te verven? Wij leggen uit wat onze LittlePomp kinderkamerverf en -lak zo speciaal maakt.

De perfecte kleuren voor de kinderkamer

En de juiste verfspullen | primer | aflak

Vind je favoriete kleur
15 betoverende tinten

LittlePomp Wit & Vriendelijk - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Wit & Vriendelijk MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
Uitverkocht
Kleurkaartjes Muster - LittlePomp Kollektion - Wit & Stralend
LittlePomp Wit & Helder - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Wit & Helder MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Wit & Trouw - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Wit & Getrouw MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Beige & Warm - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Beige & Warm MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Grijs & ontspannen - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Grijs & ontspannen MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Grijs & Behoedzaam - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Grijs & aandachtig MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Blauw & Kalm - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Blauw & Kalm MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Blauw & Nobel - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Blauw & Nobel MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Geel & Creatief - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Geel & Creatief MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Groen & zacht - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Groen & zacht MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Groen & Magisch - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Groen & Magisch MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Abrikoos & Sereen - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Abrikoos & Sereen MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Roze & Onverschrokken - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Roze & Onverschrokken MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Roze & uniek - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Roze & uniek MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW
LittlePomp Lila & teder - Krijtverf 2.5L
LittlePomp Lila & Teder MissPompadour • Verkrijgbaar in 750ml, 2.5L

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60* / 1 liter)

Vanaf € 39,00
incl. BTW

Inspiratie voor het volgende kinderkamerproject

Toverresultaten met LittlePomp

Video: kinderkamer creatief schilderen
LittlePomp krijtverf voor de hele kinderkamer

Als je een kleintje verwacht, ga je op een geven moment nadenken welke verf veilig is voor babykamers. Veel ouders willen graag een behaaglijk nestje bouwen voor het nieuwe gezinslid. Een met liefde uitgekozen muurkleur geeft de omgeving een fijne uitstraling en draagt zo bij aan het welbevinden van je kind. Je hebt misschien een oude wieg of een mooie commode geërfd. Ook die kun je met onze veilige lakverf voor kindermeubels een mooie frisse look geven.

Zorgeloze verf voor de kinderkamer in 15 kleuren

Met name in kinder- en babykamers is het uiterst belangrijk dat verf en lak volledig veiligis voor de gezondheid. Daarom hebben we bij de productie bijzonder goed opgelet dat onze LittlePomp-verf voor de kinderkamer volledig vrij van vluchtige stoffen is. Dit betekent dat hij tijdens het verven geen giftige stoffen afgeeft, in tegenstelling tot klassieke emulsieverven.
Door het extreem lage aandeel conserveermiddelen is de krijtverf veilig voor de kinderkamer.
Gebruik onze LittlePomp krijtlak ook als veilige houtlak voor kindermeubels. De combinatie van wand- en meubelkleuren versterkt het ontspannende effect van de mooie pastelkleuren.
Bij de ontwikkeling van de LittlePomp-kleuren lag voor ons de nadruk op zachte, fijnzinnige kleuren die toch opvallen, dankzij hun sterke dekkracht. Of je nu op zoek bent naar een kleur blauw, geel of klassiek grijs, onze krijtverf voor de kinderkamer is geschikt voor alle leeftijden en voor elke stijl.

Baby- en kinderkamer veilig en kleurrijk inrichten

Toekomstige moeders barsten vaak van creatieve ideeën, wat betreft het design van de toekomstige kinderkamer. Er wordt geknutseld, gebouwd en geverfd.
Daarom is het bijzonder belangrijk dat de verf in de babykamer veilig zijn en dat je ze zonder bedenkingen kunt gebruiken. Dan kun je zorgeloos en gezond aan de slag – hoeveel je ook verft. Dat is precies waar onze LittlePomp kinderkamerverf op bedacht is, want zowel de muurverven alsook de lakken zijn op biologische basis, gemaakt van krijt. Ze zijn volledig vrij van oplosmiddelen en weekmakers, en dus onschadelijk voor de gezondheid. In ons artikel over kinderkamers verven hebben we ideeën en inspiratie voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier voorbeelden van kleuren in kinderkamers.

Muurverf voor de kinderkamer met een krijtachtige matte afwerking

De veganistische LittlePomp muurverf is een krijtverf op plantaardige basis. Hij is volledig vrij van vluchtige stoffen, wat betekent dat het tijdens het droogproces geen giftige dampen afgeeft. Dit zorgt ervoor dat de LittlePomp muurverf voor een onvervuild binnenklimaat in de kinderkamer zorgt.
De aantrekkelijke kleuren worden gekenmerkt door een hoge bestendigheid tegen verkleuring door zonlicht, en een makkelijke verwerking. Dankzij de snelle droogtijd en dekkracht krijg je in korte tijd een bijzonder matte muurverf in de kinderkamer. Bovendien bereik je een robuust en duurzaam resultaat met een schitterende afwerking van je muren.

Lakverf voor speelgoed en kindermeubels

Aangezien LittlePomp-verf volledig oplosmiddelvrij is, is hij uitstekend te gebruiken als verf voor speelgoed en kindermeubels. Hij is bovendien speekselbestendig. Dit betekent dat speeksel de verf niet oplost en er geen gevaarlijke stoffen vrijkomen. Aangezien baby's hun omgeving eerst met hun mond ontdekken, is het belangrijk dat de verf ook stevig blijkt wanneer kleine tandjes erop knagen.

LittlePomp: de perfecte verf voor de babykamer

Bij het ontwerpen van de babykamer met muurverf gaat het er niet alleen om dat de baby zich veilig en comfortabel voelt, maar ook dat de kamer aantrekkelijk is voor de ouders. Daarom ontwikkelde MissPompadour een collectie van 15 prachtige, zachte pastelkleuren waarmee je een feelgood-oase voor je kind kunt creëren. In een omgeving geverfd met deze subtiele, toegankelijke kleuren, zal niet alleen je engeltje zich thuis voelen, ook jij zult er met plezier tijd doorbrengen.

Wat zijn de voordelen van LittlePomp krijtverf en -lak in de kinderkamer?

Deze krijtverf en -lak voor de kinderkamer is nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de allerkleinsten. Hij is sfeervol, robuust en flexibel op de muur, uv-bestendig en luchtdoorlatend op meubels en op speelgoed. Tegelijkertijd is deze veganistische verf volkomen onschadelijk voor de gezondheid, zelfs voor je huisdieren. Je zult bovendien merken dat ze gemakkelijk aan te brengen zijn en dat je zelfs zonder grondverf kunt verven. Je zult ook verbaasd zijn over de enorme duurzaamheid! Het muurontwerp in de kamer van je kind kun je met onze verven met een goed gevoel aanpakken.

Hoe breng ik de LittlePomp-verf aan?

Natuurlijk heb je ook het juiste materiaal nodig om verf kwalitatief aan te brengen. Verf de LittlePomp muurverf met een kleine verfroller. Je kunt alle kleine hoekjes makkelijk bereiken met onze smalle kwasten. Voor een robuuste verflaag breng je twee lagen verf aan op het oppervlak. Dat geeft de muren hun elegante, matte afwerking.
Als je de LittlePomp kinderkamerverf gebruikt op meubels of speelgoed, gebruik dan een lakroller voor grotere oppervlakken. Voor het overige kun je onze onovertroffen praktische MissPompadour-kwasten gebruiken.

Welke kleuren voor welke leeftijd?

Verf in de babykamer de muren en meubels niet te fel, hou het in de richting van pastelkleuren. Het hoeft niet altijd het klassieke lichtblauw voor jongens en roze voor meisjes te zijn, maar de kleuren moeten toch zacht en discreet zijn. Uit de kleurenpsychologie weten we dat lichte, zachtblauwe en ook groene kleuren rustgevend werken. Overweeg groen als muurkleur voor de kinderkamer. Je kind heeft gegarandeerd jarenlang plezier van deze muurverf.Richt de omgeving voor je baby ontspannend in, aangezien elke dag tenslotte van zichzelf al stimulerend en vol nieuwe indrukken is voor de kleintjes.
Zodra je kind de kleuterleeftijd heeft bereikt, kun je absoluut meer uitgesproken kleuren gebruiken. Een accentmuur in de kamer of kleurrijke vloerbedekking zijn meestal voldoende om een evenwicht tussen creativiteit en concentratie te bevorderen. Er zijn geen grenzen aan je ideeën bij het verven van een kinderkamer. Houd er echter wel rekening mee dat speelgoed vaak al erg kleurrijk is en dus snel voor een onrustige sfeer kan zorgen. De ervaring leert dat het zich sneller ophoopt dan je met je ogen kan knipperen.

LittlePomp kinderkamerverf bestellen in de webshop

Als leverancier van hoogwaardige en duurzame verven biedt MissPompadour je een ruime keuze. Twijfel je nog over de juiste kleur? Bestel dan onze kleurenkaartjes, of neem contact op met onze vriendelijke en deskundige medewerkers van de klantenservice. Ze helpen je graag met hun know-how, of je vragen nu gaan over het schilderen zelf of over je bestelling.

Wij zijn er voor je

Heb je ondersteuning nodig bij het project of heb je een andere vraag? Neem dan graag contact op met onze klantenservice!

Onze klantenservice helpt je graag op elk moment- per WhatsApp , Email of rechtstreeks via ons contactformulier (ma-vr 09-18, za tot 16 uur).