• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina

Creatieve sjablonen

De creatieve sjablonen van MissPompadour zijn gemaakt van elastisch en stabiel kunststof. Het materiaal is volledig transparant, wat als voordeel heeft dat de kleurentoepassing voortdurend kan worden gecontroleerd. De randen zijn heel precies gesneden om duidelijke contouren te verkrijgen. Voor een lineaire applicatie is elk sjabloon voorzien met aanleg punten.

Geproduceerd in onze eigen fabriek.

Het sjabloonmotief is geplot in een DIN A4-formaat dat jezelf op maat kunt knippen. De creatieve sjablonen zijn na gebruik gemakkelijk schoon te maken en kunnen dus steeds opnieuw worden gebruikt. Het sjabloon wordt geleverd in een aantrekkelijke envelop die ook geschikt is om op te bergen.

Hoe gebruik ik de creatieve sjabloon?

De beste manier om de verf aan te brengen is om een verfkwast met ronde borstels te gebruiken. De verf wordt verticaal op het sjabloon gedept. Zorg ervoor dat het kwast niet te veel verf bevat, zodat deze niet achter het sjabloon kan lopen. Het creatieve sjabloon is geschikt voor alle verven van MissPompadour. Afhankelijk van het ondergrond kun je zowel met muurverf als ook met krijtverf werken.

Welke verf is geschikt voor je?

Als je een oppervlak wilt sjabloneren, zijn de lakken en muurverven van MissPompadour ideaal omdat de kleuren vrij romig zijn en daardoor gemakkelijk te gebruiken zijn voor het sjabloneren.

Om de sjablonen loodrecht op de muur of op tegels te zetten, raden we je aan met een potlood onopvallend verticale en horizontale lijnen te trekken voordat je gaat sjabloneren.

Met sommige sjablonen kun je ook heel goed met twee verschillende kleuren werken voor interessante contrasten. Op gesjabloneerde tegels, vooral op vloeren in bijv. badkamers, moet de verflaag vervolgens worden verzegeld met "Om te verzegelen" – MissPompadour verzegeling. Ook op allen andere vloertegels kun je deze gebruiken. Bovendien kun je er ook het gesjabloneerd motief op de muur mee verzegelen.