10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina

We staan voor je klaar in elke fase van je project

Heb je technische vragen over verven? Kun je niet kiezen welke kleur je wilt? Moet iemand je even wat moed inspreken om met het project te beginnen?

Hulp bij elke situatie in jouw project

Geloof in jezelf! Dat doen wij allang ;)

Zat van slecht advies de bouwmarkt? Mag er even iemand meedenken bij het kiezen van een kleur? Wij weten wat je nodig hebt.
Daarom heeft MissPompadour een ervaren team van adviseurs om voor, tijdens en na je project aan je zijde te staan. Vooral met de grote keuze aan kleuren en de vele ondergronden die je kunt mee verven, is uitgebreid advies handig en zinvol. Of je je nu onzeker voelt over je eerste verfproject ooit, een lastige ondergrond wilt gaan schilderen of een andere schilder je een project heeft afgeraden - wij ondersteunen je gewoon, van begin tot eind.

Je bereikt onze deskundige advieslijn van ma-vr 09:00-18:00, za 09:00-16:00

via Whatsapp (+49 176 22225808). Niet schrikken van de +49, we hebben gewoon Nederlandse adviseurs!

Verder kun je ons altijd bereiken via de mail (advies@misspompadour.nl).


We helpen je graag!

Als je vragen hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze advieslijn

Het bijzondere aan onze verfadviseurs is niet alleen dat ze allemaal het assortiment perfect kennen, ze brengen stuk voor stuk expertise en gespecialiseerde kennis mee vanuit verschillende vakgebieden. Restaurateur, schilderexpert of interieurdesigner – onze medewerkers weten waar ze het over hebben!

Wat hen daarnaast uniek maakt, is dat ze allemaal dezelfde ontwikkeling hebben doorgemaakt: van MissPompadour-fan naar medewerker .Je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal al de nodige verfervaring hebben en één of twee insider-tips voor je paraat zullen hebben!

Lievelingsproject: Ik verf graag muren met Lekker Duurzaam, zodat mijn appartement een steeds weer een andere sfeer uitstraalt..

Favoriete adviesvraag: Samen met de klanten ingewikkelde vragen over het schilderen zelf bespreken, zodat we het uiteindelijk tot een perfect resultaat brengen.

Lievelingsproject: Mijn keuken die ik groen heb geverfd.
Favoriete adviesvraag: Aangezien ik zo enthousiast was over mijn eigen geverfde keuken, help ik nu onze klanten heel graag om hun eigen keuken een make-over te geven.

Lievelingsproject: De verbouwing en het kiezen van kleuren voor mijn nieuwe huis. Daardoor merkte ik wat je zelf allemaal kan bereiken, zelfs als je vooraf niet dacht dat je dat kon.
Favoriete adviesvraag: Allerlei soorten kleuradviezen. Ik vind het heel leuk om me in de woonsituatie van de klant te verplaatsen en samen een nieuwe kleurconcept uit te werken.

Lievelingsproject: Ik hou ervan om een kamer opnieuw in te richten met nieuwe kleuren om een nieuwe sfeer te creëren, en meubels te restaureren of en upgrade te geven.
Favoriete adviesvraag: Kleurenconsultaties – ik help klanten graag met het kiezen van kleurencombinaties te kiezen die de kamer helemaal tot zijn recht laten komen, en tegelijkertijd passen bij hun eigen smaak.

Favoriete project: Oude meubels die in de vergetelheid zijn geraakt. Het is zo geweldig om te zien dat zulke schatten weer tot leven komen.
Favoriete adviesvraag: Gek genoeg zijn dat toch de klachten. Ik hou ervan om ontevreden klanten toch nog blij te maken. En in de meeste gevallen lukt dat ook.

Lievelingsproject: oude meubels opknappen, en sinds kort ook muren van een kleurtje voorzien.
Favoriete adviesvraag: "Ik heb hier iets ouds en waardevols wat ik weer mooi wil maken, hoe moet ik dat doen?"

Lievelingsproject: het renoveren van ons huis. Mijn motto: van iets ouds iets nieuws maken!
Favoriete adviesvraag: "Kan ik dit schilderen en is dat echt zo makkelijk?"

Lievelingsproject: Een project waar mijn moeder erg van houdt. Het opknappen en kleuren van een aantal oude meubels/familiestukken.
Favoriete adviesvraag: "Help, hoe krijg ik lichte lak weer uit mijn kleding en mijn bruine haar?"
Lievelingsproject: Onze houten kozijnen schilderen, omdat daarmee het karakter van het huis helemaal verandert.
Favoriete adviesvraag: Als oude meubels een tweede leven krijgen.

Lievelingsproject: (Oude) meubels een nieuw likje verf geven. Het is altijd verbazingwekkend en fascinerend om te zien wat een beetje kleur kan doen!
Favoriete adviesvraag: Allerlei soorten meubels opknappen - of het nu gaat om een klein krukje of de halve flat! Ik vind het echt geweldig om onze klanten te ondersteunen bij hun kleurkeuze en om te zien hoeveel plezier mensen eruit halen om een project zelf in de hand te nemen.

Lievelingsproject: Het huis van mijn moeder. Helemaal nieuw, met veel MissPompadour kleuren op de muren, tegels en meubels. Het was een schot in de roos en het maakt haar elke dag zo gelukkig!
Favoriete adviesvraag: Van "ik weet niet welke kleur hier mooi zou staan" tot klachten - ik vind ze allemaal fantastisch!
Lievelingsproject: De deuren in mijn huis - één project - allemaal nieuwe kamers!
Favoriete adviesvraag: Elke adviesvraag: "Hier een foto van mijn woonkamer, hoe kan ik die anders inrichten, welke kleuren matchen bij de rest?"

Lievelingsproject: oude meubels nieuw leven inblazen!
Favoriete adviesvraag: "Hoe moet dat? Wat heb ik ervoor nodig?" en "Welke kleuren passen daar goed bij?"

Lievelingsproject: Oude meubels en muren die lelijk zijn geworden een nieuw leven geven met verf!
Favoriete adviesvraag: "Ik wil XYZ gaan schilderen, wat heb ik nodig?" omdat dit meestal het begin is van een lang en leuk gesprek.
Lievelingsproject: Mijn favoriete bezigheid is hout: houten meubels restylen of iets helemaal zelf maken en verven in mijn favoriete kleuren.
Favoriete adviesvraag: "Kan ik echt alles schilderen met jullie verf? En kan ik dat echt zelf doen?"

Lievelingsproject: Die ligt nog voor me! Ik kijk ernaar uit om onze keuken opnieuw in te richten.
Favoriete adviesvraag:"Moet ik ook schuren?" Dit idee houdt onze klanten namelijk vaak tegen. Met een "nee" hebben ze dan ineens alle vrijheid om creatief te zijn.

Lievelingsproject: Oude meubels restylen, inclusief meubels die gerepareerd moeten worden - uitdagingen zijn welkom!
Favoriete adviesvraag: Meubels restylen.
Lievelingsproject: Oude meubels een nieuw leven geven.
Favoriete adviesvraag: creatieve vragen! Vooral als de klant iets met veel kleur wil gaan doen.

Wij zijn er voor je

Heb je ondersteuning nodig bij het project of heb je een andere vraag? Neem dan graag contact op met onze klantenservice!

Onze klantenservice helpt je graag op elk moment- per WhatsApp , Email of rechtstreeks via ons contactformulier (ma-vr 09-18, za tot 16 uur).