• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina

Vanzelfsprekend ondersteunen we je in elke fase van je project

Heb je technische vragen? Kun je niet beslissen welke kleur je wilt? Ontbreekt het je aan moed om aan je project te beginnen?

Hulp in elke projectsituatie

Geloof in jezelf! Dat doen wij allang ;)

Heb je genoeg van slecht advies in de bouwmarkt? Heb je gewoon hulp nodig bij het kiezen van je wenskleur? We weten wat je nodig hebt.
Daarom heeft MissPompadour een ervaren team van medewerkers die je voor, tijdens en na je project zullen bijstaan. Vooral bij de grote keuze aan kleuren en de vele oppervlakken die je kunt verven, is uitgebreid advies vaak nuttig en zinvol. Of je nu onzeker bent over je eerste project, een bijzonder lastige oppervlakte wilt verven, of een andere schildermeester je gewoonweg heeft afgeraden van je project- we ondersteunen je van begin tot eind.

We helpen je!

Met je vragen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn er voor je

Heb je ondersteuning nodig bij het project of heb je een andere vraag? Neem dan graag contact op met onze klantenservice!

Onze klantenservice helpt je graag op elk moment- per WhatsApp , Email of rechtstreeks via ons contactformulier (ma-vr 09-18, za tot 16 uur).

Onze klantenservice

Het bijzondere aan onze kleuradviseurs is niet alleen dat ze allemaal het assortiment perfect kennen. Ze brengen stuk voor stuk expertise en gespecialiseerde kennis mee vanuit verschillende vakgebieden. Restaurateur, schildermeester of interieurdesigner – onze medewerkers weten waar ze het over hebben!

Wat hen bovendien uniek maakt: ze hebben allemaal de reis gemaakt van MissPompadour-fan naar medewerker .Je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal al de nodige kleuren hebben geverfd en een of twee insider tips voor je in petto zullen hebben!

Favoriete project: Ik hou van het verven van muren met de Waardevolle muurverf en verander altijd de sfeer in mijn appartement..

Favoriete klantvraag: Samen met de klanten ingewikkelde toepassingsvragen tot een perfect resultaat brengen.

Favoriete project: Mijn keuken geverfd in het groen.
Favoriete klantvraag: Aangezien ik zo enthousiast was over mijn eigen geverfde keuken, help ik nu onze klanten graag hun eigen keuken te veranderen.

Favoriete project: De kernvernieuwing en het kleurontwerp van mijn nieuwe huis. Het liet me zien wat je kunt bereiken, zelfs als je vooraf niet dacht dat je dat kon.
Favoriete klantvraag: Kleuradviezen van alle soorten. Ik vind het heel spannend om me in de leefsituatie van de klant te verplaatsen en samen een nieuw kleurconcept uit te werken.

Favoriete project: Ik hou ervan een kamer opnieuw in te richten met nieuwe kleuren om een nieuwe sfeer te creëren, en meubels te restaureren of te upcyclen.
Favoriete klantvraag: Kleurenconsultaties – ik help klanten graag complementaire kleurencombinaties te kiezen die de kamer het best tot zijn recht laten komen en hun eigen smaak uitdrukken.

Favoriete project: Oude meubels die in de vergetelheid zijn geraakt. Het is zo geweldig om te zien dat deze schatten weer beginnen te leven.
Favoriete klantvraag: Gek genoeg zijn het eigenlijk klachten. Ik hou ervan om ongelukkige klanten blij te maken. En in de meeste gevallen werkt het.

Favoriete project: Oude meubels opknappen, en sinds kort ook muren met een kleurtje voorzien.
Favoriete klantvraag: "Ik heb hier een ouwe schat te pakken die ik weer mooi wil maken, waar moet ik aan denken?

Favoriete project: Keuken en muren, maar eigenlijk alles wat je kunt verven :D Favoriete klantvraag: "Ik heb geen idee wat en hoe ik moet verven? Kun je me helpen?"

Favoriete project: Renovatie rond het huis. Mijn motto: verander oud in nieuw!
Favoriete klantvraag: "Kan ik dit verven en is het echt zo makkelijk?"