• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
Updatefoto's van klanten & meer inspiratie
Meer foto's en video's bekijken

Opmerking over kleurweergave

Er kunnen afwijkingen zijn in de kleurweergave op je beeldscherm. Neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice via advies@misspompadour.nl of WhatsApp, of gebruik onze Kleurkaarten voor een reële weergave van de kleuren.

MissPompadour

Groen met Oceaan | Afwasbare muurverf 1L

MissPompadour Green met Ocean is een aantrekkelijke aqua kleur tussen het groen en het grijs en heeft lichtblauwe gedeeltes. De kleurintensiteit is gemiddeld. MissPompadour Groen met Oceaan is geschikt als accentkleur op één of twee muren in de kamer. Het is ook een heel aansprekende lak.
Verfvarianten kies:
  • Afwasbare en schrobbestendig muurverf
  • VOS- vrij, op waterbasis en weinig geur
  • Ideaal voor kinderkamers, gangen met huisdieren, muur achter keukenkasten
  • Geschikt voor behang, rauhfaserbehang en gepleisterde muren
Kleurhoeveelheid kies:

€ 36,00

Inhoud: 1 liter

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Van onze gemeenschap

WOW, Meer dan 5000 klanten hebben hun projecten al gedeeld

De ideale wandverf voor muren die wat moeten verduren

MissPompadour Groen met Oceaan

Afwasbare muurverf is gericht op stevigheid en duurzaamheid. Als stoot- en slijtvaste muurverf lijkt hij op latexverf en is het bestand tegen alle soorten vuil. Hierdoor is hij geschikt voor alle zwaar gebruikte muren in kinderkamers, keukens of trappenhuizen. Deze afneembare matte muurverf heeft een glad, maar niet glanzend oppervlak.

Afneembaar & vlekbestendig

Vuil en vlekken kunnen geen kwaad! De afwasbare muurverf is niet vies van wat nattigheid, dus je kunt hem gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Vooral bij lichte kleuren verf toch wel ideaal. Deze robuuste, slijtvaste verf is ideaal voor je binnenmuren. De muurverf is schrobvast, stootvast, slijtvast en ook nog eens mooi

Geurarm & druipt niet

De eerste stap bij het schilderen is de hele woning afplakken en afdekken? Nee - met onze geurarme en spatvrije muurverf kun je gewoon even tussendoor schilderen, zonder op de vloeren en meubels te kliederen. Dat bedoelen we met "lekker verven".

Ademende verf

Afwasbare muurverf heeft een gemiddelde waterdampdoorlaatbaarheid (klasse V2), terwijl het toch een slijtvaste verf is. Dus ondanks de robuustheid en slijtvastheid en waterbestendigheid, kan de verf toch prima "ademen" (diffusie van waterdamp doorlaten).

Verf op waterbasis & vrij van vluchtige stoffen

Al onze verf en lak is op waterbasis. Bovendien is de afwasbare muurverf gecertificeerd vrij van vluchtige stoffen (VOS). Hij wordt bovendien gemaakt in Europa. Lees hier meer over de duurzaamheid van afwasbare muurverf.

Geschikt voor binnen

Afwasbare muurverf kan worden aangebracht op stucwerk, behang en gipsplaten en siert ook beton en metselwerk in oude en nieuwe gebouwen. Soms is wel een grondverf nodig.

Goed oververfbaar

Afwasbare muurverf im tint MissPompadour Groen met Oceaan is qua duurzaamheid vergelijkbaar met latexverf. Toch is het makkelijk over te schilderen. Als je smaak of interieur na verloop van tijd verandert, verf je het gewoon weer met een van onze vele andere kleuren!

Dit kun je verven met onze Afwasbare Muurverf

Ideaal voor keuken, hal, badkamer en trappenhuis


MissPompadour afwasbare muurverf op de muur

Afwasbare muurverf komt overal van pas waar muren aan extra worden belast - bijvoorbeeld in keuken, gang of badkamer. Afwasbare muurverf is ideaal voor openbare gebouwen, zoals spreekkamers, hotels of winkels. Het is niet alleen afneembaar met water, maar ook schrobvast en stootbestendig. Bovendien heeft de afwasbare muurverf een elegante, matte afwerking en is hij verkrijgbaar in alle kleurnuances van de MissPompadour collectie.

Afwasbare muurverf voor de gang en trappenhuis

Vooral het onderste stuk van de muur in de hal heeft veel te verduren: vieze schoenen, natte paraplu's in de hoek. Als je kinderen of huisdieren hebt, is het extra handig om vlekken en strepen makkelijk weg te kunnen krijgen. Zit onze afwasbare muurverf bij jou op de gangmuur, dan pak je gewoon een vochtig doekje en je hebt hem zo weer schoon.

Afwasbare muurverf in de keuken

De tegels achter het fornuis of de gootsteen redden het niet om altijd alle spetters op te vangen. Soms gaat er ook elders in de keuken iets mis. Vroeger was de enige oplossing een lelijke coating (ook wel bekend als "olifantenhuid"). Gelukkig hoeven we tegenwoordig geen esthetische compromissen meer te sluiten. Voor onze afwasbare muurverf zijn spatten en vlekken geen probleem. Die zijn in een handomdraai weer van de muur verwijderd.

Afwasbare muurverf in de badkamer

Een badkamer is automatisch een vochtige ruimte. Daarom is een afwasbare muurverf zoals de onze hier bijzonder handig. Zeep- en tandpastaspatten, maar ook een klodder crème, alles wat op de badkamermuur terecht kan komen kun je met een vochtige doek afvegen dankzij de afwasbare muurverf. Het matte oppervlak ziet er chique uit en maakt elke badkamer mooier.

Goed verpakt
Onze pakketten zijn vaak erg zwaar en moeten goed worden opgevuld. Met onze jarenlange ervaring verpakken we je producten veilig en goed beschermd met papier in karton, zodat de verf en het behang ongeschonden bij je thuis aankomen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor leveringen binnen Duitsland en naar Oostenrijk zijn 4, 90 euro per bestelling. Informatie over leveringen naar andere EU-landen en Zwitserland vind je in onze verzendvoorwaarden. We verzenden met DHL GoGreen verzending.

Snelle levering met DHL
Dankzij de vele locaties en de snelle verwerking maakt DHL het mogelijk dat je bestelling binnen 1-2 werkdagen na verzending bij je aankomt. Je project kan dus snel beginnen!

Retourneren
Soms gebeurt het dat de verf meer op is dan je dacht. Als je ongeopende blikken naar ons wilt terugsturen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de retourkosten, omdat we uit duurzaamheidsoverwegingen zo min mogelijk proberen terug te sturen.

VOC-frei
VOC steht für “Volatile Organic Compounds” - das sind Stoffe, die bereits bei Raumtemperatur verdampfen und so an die Raumluft abgegeben werden. Sie sind oft in den für Farben benötigten Lösungsmitteln enthalten. Wir wollen deine Gesundheit und die Umwelt schützen. Unsere Die Nützliche enthält nur einen ganz minimalen Anteil an VOCs. Laut Gesetz dürfen wir sie sogar als VOC-frei bezeichnen. Sie kann ohne zusätzliche Schutzmaßnahmen verstrichen werden.

Für den Alltag mit Kindern & Haustieren geeignet
Sobald unsere Farben und Lacke an Wänden und Möbeln durchgetrocknet sind, sind sie für Kinder und Tiere sicher. Sie sind speichelfest, sondern also keine giftigen Stoffe ab, wenn sie mit Speichel in Berührung kommen.

Produziert in Europa
Wir legen nicht nur Wert darauf, WIE unsere Farben und Lacke hergestellt werden, sondern auch WO. Wir versuchen, unseren ökologischen Fußabdruck möglichst klein zu halten. Daher werden unsere Produkte so weit wie möglich in Deutschland, auf jeden Fall aber in Europa hergestellt.

DHL GoGreen Versand
Wir versenden klimaneutral mit DHL GoGreen. DHL gleicht die CO2-Emissionen, die durch den Transport entstehen, durch Investitionen in verschiedene Klimaschutzprojekte aus.

Wasserbasierte Farbe
Die Nützliche Wandfarbe ist wasserbasiert und enthält nur eine sehr geringe Menge an Lösungsmitteln. Dadurch kannst du sie problemlos mit Wasser von Händen, Pinseln und Rollen abwaschen, solange sie noch nicht getrocknet ist.

Afwasbare muurverf:

MissPompadour afwasbare muurverf is onze matte, buitengewoon belastbare muurverf. Het is afwasbaar en bestendig tegen nat schuren (klasse 1). Oppervlakken die ermee geverfd zijn, zijn bestendig tegen in water oplosbare schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen. Het is gemakkelijk aan te brengen, bevat weinig vluchtige organische stoffen en wordt geleverd in metalen blikken. Maar vooral de fantastische kleurenpracht is indrukwekkend. Met de afwasbare muurverf kunnen in heel hoge mate belaste muren aantrekkelijk worden gemaakt in zowel privé- als professionele ruimtes.

Voorbereiding en toepassing: Breng de verf op pleisterwerk en structuurbehang aan met een roller of en kwast. Bij verdunning met ongeveer 10% water kan de afwasbare muurverf ook worden gesproeid. De verf moet twee keer worden aangebracht om zijn dekkingsgraad volledig te ontwikkelen.

Actieradius: 1L de afwasbare muurverf is ruim voldoende voor ca. 7 m² bij twee keer verven. Dekking en bereik zijn afhankelijk van de toestand van de ondergrond.

Droogtijd: "Handdroog" na 1 uur - weer beschilderbaar na 6 uur. Stevig afwasbaar na ongeveer 30 dagen.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorst vrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Voor sterk absorberende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Hier het technische gegevensblad downloaden

Duurzame eco muurverf:

MissPompadour duurzame eco muurverf is onze ultimatieve super kostbare, duurzame muurverf. Hij geeft je muren een mooie, matte en diepe afwerking die elke kleur intens laat glimmen. Hij heeft een perfecte viscositeit zodat je hem gemakkelijk kunt aanbrengen. Hij heeft een extreem hoge dekkracht en is zelfs schrobvast. Zoals alle MissPompadour verven is ze op waterbasis en bevat ze hernieuwbare grondstoffen uit de natuur die tijdens haar levensduur kunnen aangroeien.

Voorbereiding en toepassing: Op pleisterwerk en structuurbehang wordt de verf aangebracht met roller net zoals kwast. Wanneer verdund met circa 10 procent water kan de duurzame eco muurverf ook worden gespoten. De verf moet twee keer worden aangebracht om het fluweelachtige effect volledig te ontwikkelen.

Bereikbaarheid: 1 L De duurzame eco muurverf is voldoende voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Dekking en reikwijdte zijn afhankelijk van het soort ondergrond.

Droogtijd: Na 1 uur "handdroog" - Overschilderbaar na 4-5 uur.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.


Technische informatie downloaden

Eggshell lak:

MissPompadour eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met de eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met het eggshell lak verkrijg je een glad, onderhoudsvriendelijk oppervlak dat bovendien nog lekker aanvoelt. Alle kleuren lijken iets lichter met de eggshell lak, omdat het gladde oppervlak het licht sterker reflecteert.

Voorbereiding en toepassing::De lak goed mengen en toepassen bij temperaturen van boven de 10°C. Afbladderende oude lak verwijderen of de ondergrond schuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk vochtopnemend of van ruw hout is, moet je deze gronden met verdunde verf of een barrièreprimer. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Spuiten is mogelijk na verdunning met water (max. 10 %).

Droogtijd: Na 4 uur weer verfbaar – Uitgehard na ± 14 dagen.

Houdbaarheid:Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Bij sterk vochtopnemende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Download hier het technische informatieblad

Matte Lak:

MissPompadour matte lak is een volledig matte lak met een voortreffelijke dekkracht. Hij is geschikt voor het bewerken van hout, metaal en steen, wanneer een absoluut glansvrij oppervlak moet worden bereikt. Met de matte lak wordt een poederachtig, fluweelachtig oppervlak met een heel edel effect bereikt, wat elke kleurtoon een enorme kleurdiepte geeft.

Voorbereiding en toepassing: De lak goed mengen en aanbrengen bij temperaturen boven de 10 °C. Afbladderende oude lak verwijderen ofwel de ondergrond opschuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk absorberend of van ruw hout is, gronden met verdunde verf of grondverf. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Sproeien is ook mogelijk nadat men de verf met water is verdund.

Actieradius: 1L matte lak is voldoende voor ca. 8 m² schilderwerk. Dekkingskracht en actieradius zijn afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: Overschilderbaar na 4 uur – Doorgehard na ± 14 dagen

Houdbaarheid: Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten.


Download hier het technische informatieblad


Vraag & antwoord

Hoe gebruik ik de afwasbare muurverf?

Roer de verf zorgvuldig door nadat je het blik opent, zodat de pigmenten gelijkmatig worden verdeeld. Giet vervolgens een deel van de verf in een verfbakje dat past bij de breedte van je verfroller. Breng de muurverf nat-in-nat met gelijkmatige bewegingen aan op de muur. Zorg ervoor dat de roller steeds goed verzadigd is met verf. Schilder alle plekjes waar je met de verfroller niet bij kunt met een kwast. We raden aan om twee lagen aan te brengen, zelfs als de muurverf de eerste keer op zich al dekt. Alleen dan krijg je de perfecte finish en die stralende, diepe kleur.

Tip: Je kunt je gereedschap in vershoudfolie wikkelen zolang je wacht. Zo blijven de resten verf gewoon vochtig tot je aan de tweede laag toekomt.

Als je heel grote oppervlakken en lege kamers schildert, kun je ook met een verfspuit-apparaat werken (bijv. van Wagner). Verdun de verf hiervoor met ongeveer 10% water.

Wanneer heeft de afwasbare muurverf een primer of grondverf nodig?

Doorgaans heb je met twee verflagen een perfect resultaat, omdat de afwasbare muurverf een hoge dekkracht heeft. Op sommige muren is echter wel grondverf nodig. Muren in oude gebouwen kunnen bijvoorbeeld oude vlekken van roet of inkt hebben. Verf deze met onze grondverf MissPompadour - Om te gronden. Die sluit geurtjes en vlekken effectief af. Als je een sterk absorberend oppervlak zoals gipsplaat gaat schilderen, raden we ook aan om de muur vooraf te gronden met onze muurprimer MissPompadour - Grondverf muur.

Welk gereedschap is nodig om lak aan te brengen?

Voor goed resultaat heb je goed gereedschap nodig. Daarom hebben we een collectie hoogwaardige tools voor jullie samengesteld. Van afplaktape met natuurlijk rubber, via ons milieuvriendelijke verfbakje zonder plastic, tot de verf- en lakroller en onze LittlePomp kwasten - hier vind je alles wat je nodig hebt om je schilderproject makkelijker te maken :)

Mix & Match

Deze kleuren gaan prachtig samen