10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

Schoonmaken maar! schoonmaakmiddel

Om te reinigen – MissPompadour Schoonmaker – zorgt voor vetvrije en absoluut schone oppervlakten. Om te reinigen – MissPompadour Schoonmaker verkrijg je een perfect voorbereide ondergrond voor je schilderwerk. Een effectieve reiniging van alle oppervlakken, milieuvriendelijk, dierproefvrij en vrij van schadelijke chemicaliën.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 5,90

Inhoud: 1 liter

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

⭐️ Zeer populair product: meer dan 9114 keer gekocht in de afgelopen weken.

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Om te reinigen – MissPompadour Schoonmaker

Dit is wat MissPompadour echt miste. Voortaan hoeft niemand die een oppervlakte verfklaar wil maken wanhopig te zoeken naar een efficiënte schoonmaker. Bovendien zijn deze reinigers vaak uiterst giftig en schadelijk voor het milieu. En je hoeft niet langer moeizame afwasmiddelen te mengen. Want nu is er Schoonmaken maar! – MissPompadour schoonmaakmiddel? Het is een voorbereidings- en reinigingsmiddel voor alle oppervlakken die je wilt verven. Schoonmaken maar! is een echt krachtige reiniger die zorgt voor een absoluut schoon en vooral vetvrij oppervlakte. Met zijn effectieve formule lost hij zelfs de hardnekkigste vervuiling op. Dit is vooral belangrijk wanneer je keukenmeubels wilt verven, want daar is desondanks alle reinheid vaak een hardnekkige vetfilm op alle oppervlakken neergeslagen. Schoonmaken maar! – MissPompadour schoonmaakmiddel pakt die effectief aan. De reiniger is vloeibaar, kleurloos en doorzichtig. En ook de aangename geur is overtuigend.

De milieuvriendelijkheid van Om te reinigen – MissPompadour Schoonmaker

Iedereen die MissPompadour kent, weet dat we veel waarde hechten aan de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid van onze producten. En dat vinden we niet alleen belangrijk bij onze MissPompadour verven, maar ook bij alle andere producten die we aanbieden om te verven. Vandaar dat de MissPompadour reiniger, ondanks zijn effectiviteit, ook vrij is van schadelijke chemicaliën. Daardoor is hij milieuvriendelijk en uiteraard ook dierproefvrij geproduceerd.

Hoe gebruik je Om te reinigen – MissPompadour Schoonmaker

Je kunt deze reiniger op alle oppervlakten gebruiken. Ondanks zijn enorme effectiviteit tast hij zelfs de gevoeligste kunststoffen oppervlakten niet aan. (En last but not least: hij is bovendien mild voor je huid.) Bij een sterke vervuiling kun je Schoonmaken maar! MissPompadour schoonmaakmiddel zelfs onverdund gebruiken. Bij lichte vervuiling voeg je gewoon een paar scheutjes Schoonmaken maar! MissPompadour schoonmaakmiddel toe aan het spoelwater. Ten slotte veeg je af met een vochtige doek. En je werkstuk of oppervlak is perfect voorbereid voor een laagje grondverf of verf.

Hoeveelheid: 1 liter
Meer kenmerken: Krachtige reiniging van alle oppervlakken, Milieuvriendelijk, Dierproefvrij, Vrij van schadelijke chemicaliën
Technische gegevens: Ingrediënten: Niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (minder dan 5%), kationische oppervlakte-actieve stoffen (minder dan 5%), alcohol, hulpstoffen
Toepassing: Bei starker Verschmutzung den Reiniger unverdünnt auftragen. Bei leichter Verschmutzung mit Wasser verdünnen. Nachher mit nassem Lappen nachwischen. Darf nicht in die Hände von Kindern gelangen!