• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
Andere merken

Verfbak voor rollen tot 18cm

De verfbak voor verfrollers tot 18 cm is een onmisbaar hulpmiddel bij het werken met onze op water gebaseerde verven. De schenktuit en de aanduiding van de hoeveelheid op het verfbakje vergemakkelijken het schilderwerk enorm. Geschikt voor verfrollen tot 18 cm.
  • We compenseren plastic op een duurzame manier: Voor elke kilo verkocht plastic verwijderen we met everwave 1 kilo plastic uit rivieren en meren en andere wateren. Meer informatie hierover vind je hier.

€ 4,00

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Verfbak voor rollen tot 18cm

Zelfs de hoogste kwaliteit verf kan niet succesvol worden aangebracht zonder goed gereedschap. Daarom heb je naast betrouwbare verfrollers en kwasten ook een goede Verfbak nodig om de verf aan te brengen. Hier breng je de verf aan op de roller of kwast. De Verfbak voor rollen tot 18 cm is door ons gekozen omdat hij van stabiele kunststof is. De maatvastheid van het plastic is belangrijk, zodat je de kuip gevuld met verf in één hand kunt houden zonder dat hij buigt. Het materiaal van onze Verfbak voor watergedragen verven is ook bestand tegen oplosmiddelen. (Hoewel onze verf geen oplosmiddelen bevat.) Bovendien zijn onze verfbakken absoluut onbreekbaar. Handig is dat onze kuipen voorzien zijn van hoeveelheidsaanduidingen en een gepatenteerde schenktuit. Het was voor ons ook belangrijk dat de Verfbak gemakkelijk vast te pakken is en goed in de hand ligt.

De Verfbak gebruiken voor rollen tot 18 cm

De Verfbak heeft de juiste maat voor onze verfrollen. Nadat je het verfblik hebt geopend, roer je de inhoud eerst goed door, zodat eventueel neergeslagen pigmenten gelijkmatig worden verdeeld. Giet dan genoeg van de inhoud van het blik in de Verfbak om het diepste deel van de kuip te vullen. Doop dan de verfroller van alle kanten in de vloeistof en verdeel het steeds opnieuw over het gearceerde gebied. Zo kun je de verfroller voor het eerst vullen met de verf. Nadat je de verf op de muur hebt aangebracht, ga je verder door de verf in de kuip te dompelen en uit te smeren. In ieder geval kunnen zelfs amateurs een perfect resultaat bereiken met behulp van het juiste gereedschap.

Wanneer het werk met de Verfbak wordt onderbroken

Omdat verf op waterbasis snel droogt, raden we je aan de Verfbak in een luchtdichte container te verpakken als je stopt met werken. Het beste is om standaard huishoudfolie te gebruiken. Je kunt de verfroller en kwasten ook 24 uur vers houden. Daarna kun je zonder problemen verder werken