10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
Nieuw: met coating
MissPompadour

Het Verfbakje!

Dit unieke, vernieuwende verfbakje van MissPompadour heeft natuurlijk plek voor lak, maar ook om je verfroller en verfkwast neer te leggen! MissPompadour "Het Verfbakje!" is niet van plastic, maar van biologisch afbreekbaar materiaal. Hij is stevig, buigt ook niet als er natte verf in zit, en is bovendien vederlicht. Fijn om in je hand te houden tijdens het verven, dus! Nieuw: Door een dubbele coating is het oppervlak nu nog sterker.

  • 100% plasticvrij met natuurlijk materiaal
  • Voor kwasten en rollers tot 12 cm
  • Voor 250 ml lak, 1 vakje voor de verfroller en 2 voor kwasten
  • Verf- en waterdicht
  • Made in Germany

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 4,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Ons gezamenlijke doel: geen plastic verfbakken meer op de markt na 2025!

Daarom is dit Hét Verfbakje!

Van recyclebaar materiaal - Biologisch afbreekbaar: volledig plasticvrij - Plek voor kwasten: liggend en staand - Handige bak voor rollers tot 12cm - Verfvak: tot 250ml - Verfbestendig: weekt niet door - Made in Germany: hoge kwaliteit & korte levertijd

Milieuvriendelijk materiaal

Lekker duurzaam: het is dé innovatie op de verfmarkt. Het Verfbakje is gemaakt met uit cellulose gegoten vezels - wat ook in de bouwmateriaalindustrie als ecologische grondstof wordt gebruikt. Daardoor is hij 100% herbruikbaar, 100% recyclebaar en 100% natuurlijk afbreekbaar.

Gemaakt in Duitsland

Eindelijk korte leveringsroutes en minder uitstoot! Dit bespaart CO2. Bovendien krijgen we zo de bestellingen zonder lange levertijd.
Je vindt nu nog wel plastic verfbakken in onze webwinkel, want een volledige omschakeling kost tijd. Maar we willen ook wat met de plastic bakken!
Daarom werken we samen met Everwave:
voor elke kilo plastic die we verkopen, haalt Everwave een kilo plastic afval uit ons oppervlaktewater.

Het Verfbakje!

We hebben bij MissPompadour dan wel niet het wiel opnieuw uitgevonden, we hebben wel hét perfecte verfbakje uitgevonden! We vonden het niet genoeg als je in een verfbakje alleen verf gieten en je kwast eraan afvegen. Want waar laat je die kwast daarna dan, als je hem steeds weer even nodig hebt? En wie weet gebruik je wel twee verschillende kwasten? En wat heb je aan een ouderwets verfbakje als je bijvoorbeeld met twee kleuren tegelijk wilt werken, met sjablonen? We hebben er lang aan gepuzzeld en kwamen uiteindelijk op dit geniale MissPompadour Verfbakje!

Het Verfbakje! en zijn voordelen

Ons nieuwe verfbakje is perfect om mee te lakken. Hij heeft een groot en vrij diep vakje voor de verf. Het Verfbakje is in het midden wat hoger, zodat je overtollige verf handig van de roller kunt vegen met behulp van de ribbelige oppervlaktestructuur. Daarachter zit je in een uitsparing waarin je de roller stevig kan neerleggen. Dat klinkt allemaal nog vrij gangbaar. Maar wat echt slim is aan ons MissPompadour Het Verfbakje zijn de uitsparingen aan de zijkant. In een zo'n vakje kun je een kwast kwijt zodat je hem altijd bij de hand hebt. En in het tweede vakje kun je nog een kwast rechtop zetten. Als je met meerdere kleuren werkt, vul je deze vakjes ook gewoon met de andere kleuren lak. Je kunt zo tot wel vier kleuren tegelijk gebruiken. Het verfbakje heeft een inhoud van 250 ml en is geschikt voor verfrollers tot 12 cm breed. Hij is vederlicht, dus makkelijk en ergonomisch vast te houden. En je kunt hem meerdere keren gebruiken.

Ander materiaal - andere aanpak bij het verven!

Dankzij z'n milieuvriendelijke samenstelling is het oppervlak van Het Verfbakje! niet zo glad en glibberig als dat van de klassieke plastic verfbak. Dit zorgt ervoor dat de roller en kwasten gemakkelijker te verzadigen zijn, wat heel prettig verven is.
Als je je verfbakje voor de eerste keer gebruikt, zorg er dan voor dat je geen middellange pauzes in het schilderen inlast. En let op dat je niet werkt met bijna-droge lak in het bakje. Zolang je rustig doorwerkt met voldoende verf in Het Verfbakje, staat niets je succes in de weg.
Alleen als je het kuipje bijna laat opdrogen en dan alweer verder gaat met verven, kunnen er vezels loskomen. Die kunnen dan aan je roller blijven plakken. Laat de roller of kwast dus ook niet vastdrogen in Het Verfbakje tijdens de schilderpauze.
Wat wel prima kan, is de overtollige verf na het lakken uit het bakje gieten, zodat de verfresten goed kunnen drogen. Daarna vormt deze oude lak een beschermend laagje over de vezels heen, en heb je bij alle volgende verflagen nergens last meer van!

Het Verfbakje! is milieuvriendelijk

Hoe kan het ook anders bij MissPompadour! We houden gewoon niet van plastic. Daarom is ons verfbakje ook plastic-vrij. Het materiaal is cellulose, dat ook veel gebruikt wordt in de bouwmaterialenindustrie als ecologisch isolatiemateriaal. Voelt aan als dik papier of karton, maar een groot voordeel van dit materiaal is zijn stevigheid. Zelfs als het wordt blootgesteld aan vocht, behoudt Het Verfbakje z'n vorm. De dubbele coating op biologische basis is bijna onzichtbaar, maar echt sterk. Hij wordt er nog duurzamer van. En last but not least: het ingenieuze MissPompadour Het Verfbakje! is 100% composteerbaar. Ons doel is: geen plastic verfbakjes meer op de markt in 2025!