• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
Eco
MissPompadour

Het verfbakje!

De geheel nieuwe verfbak van MissPompadour is niet alleen geschikt voor het opbergen van de verf, maar ook voor de verfroller en de verfkwast. MissPompadour "Het verfbakje!" is niet van plastic, maar van composteerbaar grondstoffen. Hij buigt niet en is bovendien vederlicht.
  • 100% vrij van plastic door natuurlijke grondstoffen
  • Geschikt voor kwasten en rollers tot 12 cm
  • Geschikt voor 250 ml, 1 vak voor de verfroller en 2 voor de kwasten
  • Kleur- en waterdicht
  • Made in Germany

€ 4,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Ons gezamenlijke doel: geen plastic verfbakken meer op de markt na 2025!

Daarom is dit Hét Verfbakje!

Van recyclebaar materiaal - Biologisch afbreekbaar: volledig plasticvrij - Plek voor kwasten: liggend en staand - Handige bak voor rollers tot 12cm - Verfvak: tot 250ml - Verfbestendig: weekt niet door - Made in Germany: hoge kwaliteit & korte levertijd

Milieuvriendelijk materiaal

Lekker duurzaam: het is dé innovatie op de verfmarkt. Het Verfbakje is gemaakt met uit cellulose gegoten vezels - wat ook in de bouwmateriaalindustrie als ecologische grondstof wordt gebruikt. Daardoor is hij 100% herbruikbaar, 100% recyclebaar en 100% natuurlijk afbreekbaar.

Gemaakt in Duitsland

Eindelijk korte leveringsroutes en minder uitstoot! Dit bespaart CO2. Bovendien krijgen we zo de bestellingen zonder lange levertijd.
Je vindt nu nog wel plastic verfbakken in onze webwinkel, want een volledige omschakeling kost tijd. Maar we willen ook wat met de plastic bakken!
Daarom werken we samen met Everwave:
voor elke kilo plastic die we verkopen, haalt Everwave een kilo plastic afval uit ons oppervlaktewater.

Het verfbakje!

Bij MissPompadour hebben we het wiel niet nieuw uitgevonden, maar wel het perfecte verfbakje. We vonden het eigenlijk niet voldoende dat een verfbak alleen verf bevat en slechts de mogelijkheid biedt deze af te vegen. Want waar laat je de kwast die je steeds weer nodig hebt tijdens het schilderwerk? Misschien wil je zelfs een tweede kwast? En wat heb je aan een gewone verfbak als je bijvoorbeeld bij het sjabloneren met meerdere kleuren wilt gebruiken? We hebben hier lang aan gesleuteld en kwamen uiteindelijk met het ontzettend geniale MissPompadour verfbakje!

Het verfbakje! en zijn voordelen

Onze nieuwe verfbak is gewoon perfect voor schilderwerk. Omdat het een groot en vrij diep vak heeft voor de verf. De verfbak is in het midden verhoogd, zodat je gemakkelijk overtollige verf van de roller op de oppervlaktestructuur kunt afvegen. Daarachter bevindt zich een uitsparing waarin de rol veilig wordt neergelegd. Dit klinkt allemaal heel normaal. Maar het briljantste aan de MissPompadour het verfbakje is de uitsparing aan de zijkant. Je kunt de kwast in een van deze leggen zonder dat hij van zijn plek schiet. En je kunt een kwast rechtop staand in de tweede uitsparing stoppen. Als je met meer dan één kleur werkt, vul je deze uitsparingen gewoon met de andere kleuren. Er kunnen maximaal vier kleuren tegelijk worden gebruikt. Het verfbakje! heeft een inhoud van 250 ml en is geschikt voor verfrollen tot 12 cm breed. Het is zo licht als een veer, ergonomisch gemakkelijk vast te pakken en kan meerdere keren worden gebruikt.

Het verfbakje is milieuvriendelijk

Hoe kan het ook anders bij MissPompadour! We houden gewoon niet van plastic. Daarom is onze verfbak ook vrij van plastic. Het materiaal ervan is cellulose dat ook in de bouwmaterialenbranche veel wordt gebruikt als ecologisch isolatiemateriaal. Een voordeel van dit materiaal is zijn stabiliteit. Zelfs onder invloed van vocht behoudt de verfbak zijn vorm. En last but not least, de geniale MissPompadour het verfbakje is 100% composteerbaar. Ons streven is: geen plastic bakken meer in de handel vanaf 2025!