10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

Beugel voor verfrollers 10-16 cm 29 cm handvat lengte

Deze beugel voor verfrollers 10- 16 cm is bijzonder geschikt voor het verven van moeilijk te bereiken plekken. De beugel voor verfrollers 10-16 cm heeft een bijzonder lange handgreep van 29 cm. Deze is bijzonder geschikt om te combineren met onze verfrollers.

  • We compenseren plastic op duurzame wijze: Voor elke kilo verkocht plastic verwijderen we met everwave 1 kilo plastic uit rivieren en wateren. Klik hier voor meer informatie.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 6,00

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Beugel voor scrollers 10-16cm 29cm greeplengte

Zoals je ziet, hebben we bij de selectie van ons gereedschap speciale aandacht besteed aan eersteklas kwaliteit. Want dat is het enige dat past bij onze hoogwaardige kleuren. En het zou erg jammer zijn als je een slecht resultaat kreeg omdat het gereedschap niet perfect werkte. Zo hebben onze kralen voor Verfrollers 10-16cm 29cm greeplengte een ergonomisch gevormd handvat. De delen waarop je de Verfrollers zet zijn van gegalvaniseerd staal. Bovendien kun je aan onze Beugel für Verfrollers elke in de handel verkrijgbare telescoopstok bevestigen. Dit betekent dat het schilderen van plafonds of vloeren geen probleem is.

Beugel voor rolschuivers 10-16cm 29cm handvatlengte en bijpassende rollen

De kleine rolgreep bieden we aan in één maat: 29cm lang en met een rollager van 6mm diameter. Deze maat is geschikt voor verfrollers van 10-16 cm, bijvoorbeeld voor lakwerk. Samen met de bijpassende verfrollers van 10-16 cm lengte vormen ze ideale rollers voor kleine oppervlakken voor het schilderen van tegels, deuren enz. Voor de behandeling van muren bieden we een Beugel voor rollen in een lengte van 18 - 20cm. Hier is de diameter van het rollager 8mm.

Losse verkoop - Beugel voor rollers 10-16cm 29cm steellengte en verfrollers

Gebleken is dat maar weinig mensen een roller na gebruik willen uitwassen, en dat het ook niet echt economisch is. Daarom worden verfrollers vaak weggegooid. Daarom bieden we de zakjes apart aan. Want die kunnen goed worden bewaard en steeds opnieuw worden gebruikt.