• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
Eco
MissPompadour

Voor het Afplakken - plakband 30mm

De restloos composteerbare Voor het afplakken - MissPompadour plakband 30mm is uiterst milieuvriendelijk. Voor af te tapen - MissPompadour afplaktape 30mm hecht met natuurrubber.
Lengte: 50m
Breedte: 30mm
Verwijder bij het verven de tape terwijl de verf nog nat is! Als je meerdere lagen aanbrengt, verwijder de tape dan voorzichtig met een cutter.

€ 3,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

⭐️ Zeer populair product: meer dan 2767 keer gekocht in de afgelopen weken.

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Voor het afplakken - MissPompadour plakband 30mm

Omdat we je verf van hoge kwaliteit aanbieden, willen we je ook het nodige gereedschap bieden dat je nodig hebt om de verf in eerste klas kwaliteit aan te brengen. En, zoals je ongetwijfeld weet, schilderen kan eenvoudigweg niet zonder eerst zorgvuldig af te plakken. Hoe nauwkeuriger het afplakken, hoe mooier het eindresultaat. Nu is afplakken met afplaktape nauwelijks de favoriete bezigheid van alle schilderliefhebbers. Het vereist nauwgezetheid en veel geduld. Het is echter absoluut de moeite waard om op kwaliteit te letten, vooral als het om tape gaat. Onze 30 mm plakband gebruikt natuurrubber van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor een perfecte hechting op gladde en licht gestructureerde oppervlakken. Ons plakband is ook hittebestendig tot 70° Celsius. Dankzij de speciale impregnering is het ook waterafstotend. Wij bieden je een absoluut professioneel product.

Hoe wordt Afplakken maar! - MissPompadour afplaktape 30mm gebruikt?

Als je muren wilt schilderen, moet je eerst de plafonds afplakken. Omdat de tape elastisch en gerild is, kun je hem heel gemakkelijk om hoeken heen plakken. Je kunt het ook gebruiken om deur- en raamkozijnen af te plakken. Bekleding van stopcontacten en lichtschakelaars kun je het beste verwijderen. Als je de radiatoren niet wilt schilderen, gebruik dan de tape om er folie op te plakken om ze te beschermen tegen verf. Omdat onze verf niet spat en vrij dik is, heb je voor de vloer alleen een stuk schildersvlies nodig

Het verwijderen van de tape

Omdat onze tape voor Krijtverf erg sterk is en niet scheurt, kun je hem gemakkelijk in één stuk verwijderen. Het beste moment om dit te doen is als de verf nog nat is. Vooral bij de lak is het belangrijk om de tape te verwijderen zolang de lak nog niet droog is! Bovendien kan de plakband voor Krijtverf 30mm weer verwijderd worden zonder resten achter te laten. En dat zelfs na een periode van maximaal 14 dagen! In dat geval moet je de lak voorzichtig met een stanleymes van de tape verwijderen. De enorme robuustheid en de extra dikke dikte van 160µ garanderen exacte afpeldeigenschappen. Overigens kan de gebruikte tape zonder problemen worden gecomposteerd.