10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

Afplakken maar! - schilderstape 30 mm

Met het milieuvriendelijke afplaktape van MissPompadour in 30 mm breedte schilder je strakke randen. Afplakken maar! – MissPompadour schilderstape 30 mm is elastisch en plakt dankzij natuurrubber. Op een rol zit 50 meter tape. Tip: haal het afplakband los als de lakverf nog vochtig is! Breng je meerdere lagen verf of lak aan, snijd dan de verflaag voorzichtig met een stanleymesje los voor je het tape eraf trekt.

  • Voor strakke randen
  • Stevige kleefkracht & makkelijk los te halen
  • Gemaakt met natuurlijk rubber
  • Elastisch & gerild

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 3,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

⭐️ Zeer populair product: meer dan 4716 keer gekocht in de afgelopen weken.

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Daarom om mee af te plakken

Om mee af te plakken hecht perfect op gladde en gestructureerde oppervlakken. Je krijgt dus een scherpe kleurrand. Bovendien gaat de tape eraf zonder resten achter te laten.

3 verschillende maten

om mee af te plakken is verkrijgbaar in 3 verschillende maten - 50mm, 30mm en 19mm. Er is zeker de juiste maat voor jouw project!

Afplakken maar! – MissPompadour schilderstape 30 mm

We weten het allemaal: hoe preciezer je afplakt voor het schilderen, hoe mooier het resultaat. Afplakken is misschien niet iedereens favoriete bezigheid - het vereist wat geduld en precisie. Toch, of misschien juist daarom, is het echt de moeite waard om juist bij het schilderstape op de kwaliteit te letten. Ons 30 mm plakband is gemaakt met de hoogste kwaliteit natuurrubber. Die zorgt ervoor dat het tape perfect hecht op gladde en licht gestructureerde ondergronden. Zijn enorme stevigheid en extra dikte van 0,16 mm zorgen dat het tape extra makkelijk te verwijderen is. Het plakband is bovendien temperatuurbestendig tot 70°C. Dankzij de speciale impregnering is het ook waterafstotend. Hiermee kies je dus echt voor een kwalitatief product.

"Afplakken maar!" - MissPompadour schilderstape gebruiken

Als je muren schildert, moet je eerst het plafond aftapen. Omdat ons tape elastisch en gerild is, kun je het gemakkelijk om hoeken leggen. Plak ook deur- en raamkozijnen af met dit tape. Afdekplaten van stopcontacten en lichtknopjes kun je het beste even helemaal eraf halen. Wil je de radiatoren niet mee verven, gebruik dan het tape om er folie op te plakken zodat er geen verf op komt. Aangezien onze verf niet spettert en redelijk stroperig is, heb je voor de vloer alleen een stuk afdekzeil nodig. Bij oppervlakken die al zijn gelakt moet je uitkijken dat de lak echt goed droog en uitgehard is voor je er schilderstape op plakt. Je kunt de kleefkracht van het tape ook wat minder sterk maken door het even kort op je jeans of t-shirt te plakken voor je het op de pas geverfde ondergrond plakt.

Het tape loshalen

Omdat ons afplakband bijzonder sterk is en niet scheurt, kun je het gemakkelijk in één keer loshalen. Het beste moment om dit te doen is als de verf nog nat is. Vooral bij de lak is het belangrijk om het tape te verwijderen voordat de laklaag is opgedroogd! Overigens kan het schilderstape zelfs tot na 14 dagen worden verwijderd zonder resten achter te laten. In dat geval moet je de lak wel voorzichtig insnijden met een stanleymesje om het tape te kunnen lostrekken zonder een rafelrandje aan de verf te krijgen. MissPompadour schilderstape is trouwens volledig composteerbaar, zolang er geen verfresten op zitten.