10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
Andere merken

Lakroller voor lak op waterbasis (tegels, hout, kunststof) 10cm

De hoogwaardige lakrollers voor op water gebaseerde verven zorgt voor een perfect egaal resultaat zonder strepen. Deze lakroller is gemaakt van kort vezelig polyester. Spoel de lakrollers voor het eerste gebruik goed af en laat ze drogen om pluisvorming in de laklaag te voorkomen.

  • We compenseren plastic op duurzame wijze: Voor elke kilo verkocht plastic verwijderen we met everwave 1 kilo plastic uit rivieren en wateren. Klik hier voor meer informatie.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 3,00

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Lakroller voor lak op waterbasis

Als je een bijzonder glad oppervlak hebt, zoals plastic, tegels of glas, zul je met deze verfroller voor watergedragen verven bijzonder goede resultaten bereiken. Deze roller is ook geschikt voor het schilderen van radiatoren. Je kunt er perfect verf op waterbasis mee aanbrengen. Het materiaal is echter ook compatibel met verven die lichte oplosmiddelen bevatten. Bovendien is de rol zelf absoluut CFK- en oplosmiddelvrij. De extreem korte en dichte polyester pool van de roller verdeelt de verf volledig gelijkmatig zonder verfsporen achter te laten.

Deuren schilderen met de verfroller voor lak op waterbasis

Als je deuren van natuurlijk hout hebt, kun je meteen beginnen. Het beste is om de Eggshell lak in een klein Verfbakje te gieten en er met de lakroller uit te halen. Kwast of rol dan de verf dun en gelijkmatig op het deurblad. Laat de verf een beetje drogen (twee tot drie uur is voldoende). Daarna kun je de tweede laag aanbrengen. Nu krijg je een perfect resultaat. En als je wilt dat je deuren extra slijtvast zijn, kun je ze afwerken met een laag aflak. Topcoat wordt gewoonlijk gebruikt voor vloeren en maakt het oppervlak extreem bestendig. Maar doe alsjeblieft niet te veel van het goede - één laag topcoat is genoeg. Als je meer dan één laag aanbrengt, kunnen verschillende spanningen het oppervlak doen barsten. Schilder vervolgens de deurkozijnen - uiteraard zorgvuldig afplakken - en de klus is geklaard.

Radiatoren schilderen met een verfroller

Het kan er heel interessant uitzien als je je radiator toon-op-toon schildert met de muur erachter. Zo verdwijnt de radiator vrijwel in de muur. Gebruik hiervoor ook onze verfroller. Daarmee zul je er zeker in slagen een gelijkmatige verflaag aan te brengen. Werk dan met een matte verfkwaliteit voor de radiatoren. De oppervlaktestructuur van matte lak, met zijn edele, fluweelachtige uitstraling, past perfect bij de muur erachter die met muuremulsie is geschilderd.