• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina

Welk materiaal heb je nodig?

Jullie weten het, wij weten het: onze verf is super. De ruime kleurkeuze en de luxe look op muren en meubels is niet te evenaren. En dan nog de veelzijdigheid: Wat er allemaal niet geschilderd kan worden met onze verf! Natuurlijk sowieso muren en meubels, maar ook tegels, badkamers, deuren en keukenkastjes net zo goed als raamkozijnen, radiatoren, tuinhuisjes, garagedeuren en, en, en... Er zijn geen grenzen voor je creativiteit. En we zien in onze Facebookgroep dat jullie buitengewoon veel creativiteit hebben. En ook veel durf om die ideeën uit te voeren. Natuurlijk schakelen sommigen een schilder in, maar velen van jullie - en steeds meer - krijgen ook zin om het lekker zelf te doen. En daarvoor heb je beide nodig: topkwaliteit verf én professioneel verfmateriaal.

Vandaag wil ik het niet over kleuren hebben, maar over verftoebehoren. Want wat heb je aan de beste verf als er bij het schilderwerk fouten worden gemaakt en het resultaat achteraf niet tevredenstellend is?


Toebehoren voor het verven die je echt nodig hebt

Wat je in ieder geval en altijd nodig hebt, is afplakbandom een" zuivere rand "te bereiken. Afplakband is ook nodig om een lichte streep te krijgen aan de rand van de kamer naar het plafond toe. Het loont om kwaliteitstape te gebruiken, want goede afplakband scheurt alleen als dat de bedoeling is. Het dekt goed en is gemakkelijk te verwijderen aan het einde. Onze tape is waterafstotend door de speciale impregnering, hittebestendig tot 90° en hecht met natuurrubber. (Tip: Verwijder het plakband wanneer de verf nog nat is. Het kan echter nog steeds worden verwijderd zonder resten achter te laten na maximaal 14 dagen). Onze tape is verkrijgbaar in 19 mm, 30 mm en 50 mm breedte.

Voordat je de verf toepast, moet je de juiste kwast en verfroller kiezen. Op de muren heb je altijd een kwast nodig om hoeken en kleine oppervlakken te verven. Natuurlijk heb je ook goede kwasten nodig voor het verven van hout, metaal, plastic en andere oppervlakken. Onze kwasten zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtes. Ze hebben een afgeschuinde rand waarmee je zelfs de verborgenst hoekjes kunt bereiken. En hun zachte synthetische haren zijn bijzonder geschikt voor het werken met hoogwaardige verf. Ze veroorzaken gegarandeerd geen haren. Hiermee kun je een gelijkmatige, hoogwaardige oppervlakteafwerking bereiken.

Onze professionele verfrollers voor krijtverf zijn verkrijgbaar in twee breedtes. Ze zijn geschikt voor gladde tot licht gestructureerde muren. Door de zachte pool kun je onze verven heerlijk gelijkmatig aanbrengen. Omdat we altijd aandacht hebben voor duurzaamheid, hebben we de rollen en de hangers bewust gescheiden gehouden. Zo kun je de rollen na gebruik weggooien en de hangers steeds opnieuw gebruiken. (Tip: Als je je werk onderbreekt, wikkel dan de hele verfrol in vershoudfolie. Zo kun je op elk moment verder werken)

Uiteraard mag een verfbak, die past bij de breedte van de verfroller, niet ontbreken. Onze verfbakken zijn gemaakt van oplosmiddel vrije kunststof. Ze zijn stabiel en liggen goed in de hand. Stort de verf in porties en voorkom het gieten in grote emmers. Je wilt toch niet dat de kostbare krijtverf de binnenkant van de emmer versiert.

Als je met krijt lak werkt op grote oppervlakken, zoals deuren of keukenfronten, maar ook op tegels en plastic, kun je het beste onze kleine lak roller voor lakken op waterbasis gebruiken. Het mooie is dat je alle door ons met ervaring en zorg geselecteerde verfaccessoires tegelijk kunt bestellen. Ze worden meegeleverd met de verf en je bespaart je een ritje naar de bouwmarkt.

Conclusie: Zodra je je droomkleur hebt gevonden, heb je met onze verftoebehoren alle hulpmiddelen in handen om een perfect resultaat te bereiken. Zodat het een meesterstuk gaat worden!