10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

Verven maar! fijn verfkwast 75mm

Om te verven met 75 mm maakt perfect schilderen mogelijk door de grote verfopname en de uiterst fijne haartjes. Door zijn schuine vorm maakt deze veganistische Verfborstel het ook gemakkelijk om moeilijk bereikbare hoeken en kanten te schilderen. De 75mm brede Schuine kwast is bijzonder geschikt voor grotere oppervlakken.
  • Streeploos resultaat
  • Voor grote en kleine oppervlakken
  • Veganistisch
  • Gemaakt in Duitsland
  • Hout van gecontroleerde teelt

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 19,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

⭐️ Zeer populair product: meer dan 499 keer gekocht in de afgelopen weken.

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Daarom Om te schilderen

Hoge kwaliteit - Made in Germany - Kunststof haren voor gelijkmatig aanbrengen - Duurzaam - Vegan - Hout van gecontroleerde bosbouw - Streeploos resultaat

Gemaakt voor jouw project

In de exclusieve MissPompadour kwasten zie je onze verzamelde ervaring terug. Ze zijn geknipt voor jouw schilderprojecten met elke lak of muurverf uit onze shop.
De kunststof haren zorgen voor streeploos schilderen, de roestvrijstalen huls zorgt voor een lange levensduur en dankzij de smalle handvatten liggen de penselen perfect in de hand - zelfs voor precieze werkjes.

Gewoon duurzaam

Ze zijn niet alleen mooi om te zien - onze kwasten leveren ook een grote bijdrage aan duurzaamheid.
Ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en hebben kunststof kwastharen, waardoor ze een compleet veganistisch product zijn. De hoge kwaliteit maakt ook dat een kwast je door vele projecten heen kan vergezellen.
Last but not least: onze penselen worden met de hand gemaakt in Duitsland. Dat maakt ze niet alleen bijzonder waardevol, maar zorgt ook voor een bijzonder korte leveringsroute en minder CO2-uitstoot.
Of je nu een deur of een meubelstuk vol details wilt schilderen - je vindt onze penselen in verschillende uitvoeringen en breedtes. Sommige kwasten zijn zelfs zo fijn dat je voor een strakke lijn niet eens hoeft af te plakken.

Om te verven - Fijne MissPompadour Penseel - 75mm

Om te schilderen - verfkwast - 75mm van MissPompadour is een echte veganistische verfkwast professioneel. Want hij voldoet aan de hoogste eisen van functionaliteit en duurzaamheid. Allereerst heeft de fijne verfkwast 75mm een stabiele, roestvrijstalen huls. Want de kwaliteit van de huls van het penseel is essentieel voor een goede fixatie van de haren. Schilderen is geen pretje als de kwast regelmatig haren verliest op het vers geschilderde oppervlak.

Om te beschrijven - onze fijne verfkwasten - de afwerking

Natuurlijk is het haar of de haren, de zogenaamde trim, het belangrijkste in een goed penseel. Onze penselen hebben een trim van Falbex synthetisch haar. Dit varkenshaar is geschikt voor alle soorten verf, maar het is vooral goed voor verven op waterbasis, of dat nu muuremulsie of lak is. Het kan ook gebruikt worden voor glaceren. De zachte synthetische haren garanderen een extreem hoge verfopname. En ze zijn zo fijn dat ze geen sporen achterlaten bij het aanbrengen van de verf. Dus als je helemaal niet het uiterlijk van een kwast wilt, ga dan voor deze platte kwast. Want daarmee bereik je een volkomen glad en streeploos oppervlak. De afgeschuinde kwastvorm is bijzonder vernuftig. Met de fijne punt kun je tot in moeilijk bereikbare hoeken en randen borstelen.

Om te schilderen - verfkwast 75mm - milieuvriendelijk en gemaakt in Duitsland

De houten handvatten van de MissPompadour penselen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout uit gecontroleerde teelt in Europa. Ze zijn licht en liggen goed in de hand. Overigens worden alle penselen in Duitsland gemaakt. De penselen zijn gemakkelijk schoon te maken met warm water en een beetje zeep. Je kunt hiervoor het beste Voor te zuiveren gebruiken. Gezien de hoge kwaliteit van onze kwasten is dat de moeite waard. Want als je je kwast met deze handgemaakte zeep verzorgt, zul je er vele jaren plezier van hebben. Het is echt een "kwast voor het leven". En daarmee ook een bijdrage aan duurzaamheid. De 75 mm brede Schuine kwast is vooral geschikt voor grotere oppervlakken. Maar we bieden de Om te schilderen ook aan in drie andere breedtes: De 25mm brede kwast is geschikt voor kleine werkstukken of verfapplicaties in verschillende kleuren. De 50mm kwast is een echte allrounder die overal gebruikt kan worden. En natuurlijk hebben we ook een 100mm kwast - voor iedereen die liever grote vlakken schildert in plaats van rolt.