Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina
MissPompadour

Reinigen maar! - kwastenzeep

De handgemaakte "Reinigen maar!" is perfect voor het schoonmaken van de "Verven maar!" kwastencollectie of LittlePomp kwasten. Met "Reinigen maar!" blijf je jarenlang genieten van de kwaliteit van je kwasten.

€ 9,20

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Om kwasten mee schoon te maken - MissPompadour kwastenzeep

Om de extreem fijne verfkwast van onze Zum Streichen collectie schoon te maken, hebben we nu deze kwastenzeep. Dergelijke kwasten zijn immers geen wegwerpproduct. Idealiter zouden ze ons jarenlang moeten vergezellen. Deze zeep is een echt "staaltje ambacht", gemaakt in Beieren. Hij wordt met de hand gemaakt in een kleine fabriek speciaal voor MissPompadour en bestaat uit alleen maar goede ingrediënten. Er wordt koolzaadolie uit Beieren en cacaoboter van de hoogste kwaliteit gebruikt. De gebruikte palmolie is natuurlijk biologisch geteeld. Daarom ruikt om kwasten mee schoon te maken echt heerlijk en verzorgt het ook je huid. De grote kubus, natuurlijk met het MissPompadour-logo, is leuk om te zien en gaat jarenlang mee.

Hoe te gebruiken om kwasten mee schoon te maken

Als je je schilderwerk alleen onderbreekt, kun je de kwast gewoon strak in huishoudfolie wikkelen. Zo blijft de verf tot drie dagen vochtig. Je kunt dan zonder problemen verder werken. Als je klaar bent met je werk, moet je je kostbare penseel echter met een beetje zorg behandelen. Of je nu schildert met onze fluweelachtige muurverf of onze zijdematte lak - de kwastenzeep is altijd geschikt. Was eerst de overtollige verf uit met warm water en ga dan met de natte kwast een paar keer over de MissPompadour kwastenzeep. Spoel daarna weer uit en herhaal het proces tot de kwast geen verf meer afgeeft. Knijp tot slot de resterende vloeistof uit de kwastrand. En - heel belangrijk - droog hem aan de lucht en niet op de verwarming. Zet de kwast in een glas met de haren naar boven om te voorkomen dat de sierrand vervormt.

Onze kwastenzeep met duurzaamheid in gedachten

Bij MissPompadour hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij het kiezen van onze producten. Daarom bieden we ook kwasten aan zoals onze Verven maar!, die niet meer zomaar worden weggegooid na gebruik. Deze kwasten worden met de hand gemaakt in Duitsland. Ze zijn van zo'n hoge kwaliteit dat het echt een plezier is om ermee te werken. En met de juiste zorg zullen ze ons vele jaren vergezellen. Daarom hebben we nu ons absoluut milieuvriendelijke en duurzame kwastenzeep voor deze verzorging.