10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

MissPompadour – Het creatief sjabloon

In Producten en toepassingen · 4 Min leestijd

Zo werkt het

1. De sjabloon is bij je aangekomen

We raden je aan om eerst een kopje koffie of een lekkere thee te zetten en te ontspannen. Je hebt vermoedelijk al een idee van waar je het patroon wilt hebben. Bij het werken op de muur is het heel belangrijk om een zuiver horizontale lijn te trekken. Je werkt hiervoor het best met een lange waterpas en trekt twee lichte potloodlijnen langs waar je het sjabloon kunt neerleggen.

2. Deppen of rollen

Giet een beetje (!) verf in een bord en duw het sjabloon kwastje er verticaal in. Tip: Je kunt ook het stompe uiteinde verfroller gebruiken als je geen speciale sjabloon kwast bij de hand hebt. In ieder geval mag de kwast niet te veel verf opnemen. Breng de verf nu verticaal aan op het sjabloon. Zorg ervoor dat de sjabloon gelijk ligt met de muur. Vervolgens trek je de sjabloon verticaal naar voren los van de muur, zodat de verf niet gaat vlekken.

3. en klaar...

Dat is alles! MissPompadour wenst je veel succes!

Onze verf sjablonen

Met het sjabloon biedt MissPompadour volledig nieuwe mogelijkheden voor wand- of meubelontwerp. Wanneer je de muur bewerkt met behulp van een sjablonen, kun je er een heel wandoppervlak mee bedrukken. Op die manier bereik je een effect alsof de muur met behang is bedekt. Natuurlijk kun je sjablonen ook gebruiken om een border op de muur te zetten. Van nostalgisch tot modern, van romantisch tot Bauhaus-stijl – er zijn geen grenzen voor je fantasieën.

Verf nu met de MissPompadour – Creatief Sjablonen

We weten dat velen van jullie hier ongeduldig op hebben gewacht. Maar nu is het wachten voorbij: ons eigen sjabloon, de MissPompadour Creatief Sjabloonis er!

Na zorgvuldig onderzoek van het aanbod aan sjablonen op de markt werd het besluit genomen: De perfecte sjabloon kan het best door onszelf worden ontworpen.

En daarom is de MissPompadour - Creatief Sjabloon vanaf nu verkrijgbaar.

Allereerst verwacht je zeker een veilig en praktisch gebruik. Onze creatief sjablonen zijn gemaakt van stevig maar flexibel kunststof. En - heel belangrijk – deze kunststof is volledig doorzichtig. Zo heb je tijdens het drukproces steeds een perfecte controle over het gebruik van de kleur. Natuurlijk kan de MissPompadour – Het creatief sjabloon gemakkelijk worden schoongemaakt onder de kraan. Dit geeft je de mogelijkheid om met verschillende kleuren te werken en natuurlijk om het afdruksjabloon later steeds opnieuw te gebruiken. Vergeet alleen niet het sjabloon schoon te maken voordat de verf is opgedroogd. Want je weet dat wanneer krijtverf eens is opgedroogd, houdt deze - en houdt hij bomvast

Onze designer heeft zich overal op de wereld laten inspireren. Of het nu de border op een Fries in een klein Frans kasteel was of een tegelpatroon in een bar in Lissabon. De motieven bleken net zo verschillend als de inspiraties. Het idee voor ons Sidney dessin kreeg onze designer toen hij in een artikel een foto zag van het grandioze operagebouw in Sidney. En toen hij zijn dochtertje het sprookje De nachtegaal van Christian Andersen voorlas, kwam het betoverende vogeltje van het sjabloon Peking plotseling in zijn gedachten. De namen van onze sjablonen zijn namelijk niet willekeurig gekozen, maar zeggen altijd iets over de geest van het motief. En je kunt deze geest nu ook in je huis halen.

Je kunt verwachten dat MissPompadour – De Creatief Sjabloon in een hoogwaardige en mooie verpakking zal gaan leveren. Overigens: Dit zijn nog maar de eerste 12 motieven – we werken momenteel aan de opvolgers...

Dus, laat nu je fantasie en creativiteit maar lekker zijn gang gaan!

Jullie MissPompadour