• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Sterrenhemel | 19cm

De MissPompadour Creatief Sjabloon Sterrenhemel betovert met zijn vele kleine sterren en een fijne maansikkel. Elke kinder- en babykamer wordt opgesmukt met deze MissPompadour creatief sjabloon. Het nodigt gewoon uit om te dromen.
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Sterrenhemel

Een mooi, decoratief ornament aan de muur past vooral in een kinderkamer. En vrijwel alle kinderen zijn dol op sterren. Daarom zijn de vele sterretjes van de sjabloon Sterrenhemel precies goed voor de baby- of kinderkamer. Je kunt de sterren discreet aanbrengen, bijna toon-op-toon met de muurverf, of ze duidelijk accentueren met een mooie contrasterende kleur. Uit ervaring echter vinden kleine kinderen vooral de maan leuk, die hier in een delicate sikkel is afgebeeld. Dit levert zeker genoeg materiaal op voor verhaaltjes voor het slapen gaan.

De kleurkeuze voor het aanbrengen van de sjabloon sterzomen op de muur

Aan het begin van een sjabloonklus staat altijd de kleurkeuze. De kleur van het patroon moet in intensiteit goed contrasteren met de basiskleur. Met één uitzondering: op de muur ziet het er soms heel geraffineerd uit als je bijna ton sur ton werkt, zodat het patroon maar zwak afsteekt tegen de basiskleur. Dit past bijzonder goed bij de Shabby stijl. Kies hiervoor de tint van de basiskleur net een tint donkerder. Anders is echter een mooie contrasterende toon aan te bevelen. Ervaren kunstenaars kunnen het ook aandurven om met een sjabloon twee of drie verschillende kleuren te gebruiken. De sterren aan de hemel twinkelen immers niet allemaal hetzelfde.

Werken met de sjabloon ster kamperfoelie

Het is belangrijk dat je bij het sjabloneren altijd loodrecht werkt. Je kunt het beste een paar horizontale en eventueel ook verticale lijnen met een potlood op de muur of op het te bedrukken oppervlak tekenen. Als je sterren individueel aanbrengt, moet je de plaatsen op de muur markeren waar je ze wilt hebben. Zo krijg je een idee van de totale indruk. Druk dan de Sjabloon op het oppervlak met behulp van de stippen en dep de verf verticaal op de Sjabloon met het penseel. Het is heel belangrijk dat de kwast niet te veel verf bevat. Anders kan de verf achter de sjabloon lopen en het patroon vernietigen.