• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Stockholm | 19cm

De strenge geometrische vormen van het Creatief Sjabloon Stockholm verwijzen naar de Scandinavische oorsprong van het motief. Daarom is de sjabloon Stockholm bijzonder geschikt voor het populaire Skandi design.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Sjabloon Stockholm

Voor iedereen die van de Scandinavische interieurstijl houdt, is er nu naast de sjabloon Göteborg een echt alternatief: de sjabloon Stockholm. Dit motief heeft heldere, geometrische vormen die prachtig passen bij de eenvoud van een interieur met lichte meubels en natuurlijke kleuren. Gebruik sjabloon Stockholm op de vloer, of dat nu een houten vloer is of tegels. Dit ontwerp geeft ook een geweldig effect als rand op de muur. Vooral met een sterk kleurcontrast zoals zwart en wit of een wit decor op een mooie tint blauw, zoals Blauw met Middernacht als schilderachtergrond, ziet dit ontwerp er buitengewoon aantrekkelijk uit.

De toepassing van Sjabloon Stockholm op tegelvloeren

Allereerst moet je de vloertegels goed schoonmaken. Ze moeten vrij zijn van stof en vet. Schilder vervolgens de tegels met de gewenste basiskleur, die dan de basis vormt voor het schilderen. Je kunt het beste onze Eggshell lak van MissPompadour gebruiken. Om gemakkelijker op de vloer te kunnen werken, kun je een Verfrol verlengen met een bezemsteel. Schilder altijd twee keer om te schilderen. Laat de verf dan goed drogen voordat je gaat sjabloneren. Houd de sjabloon goed vast en breng de verf verticaal aan met een sjabloonkwast. Als de sjabloonapplicatie is opgedroogd, kun je de verf tenslotte verzegelen met een aflak. Daarna zijn de tegels stabiel en kun je ze slijten, natmaken en schoonmaken met zachte schoonmaakmiddelen.

Het aanbrengen van sjabloon Stockholm op hout

Sjabloon Stockholm leent zich ook uitstekend voor het sjabloneren van hout. Misschien geef je een tafelblad of je kastdeuren een heel nieuw uiterlijk met deze sjabloon. Dit interessante, tweedimensionale motief ziet er bijzonder goed uit op meubels. Om op hout te sjabloneren heb je ook onze lak op waterbasis nodig. Op open hout en ruwe oppervlakken kun je ook met was werken.