Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Berlin | 19cm

Het duidelijke design van het creatief sjabloon Berlin past ook in moderne interieurconcepten. Met het creatief sjabloon Berlin kun je tegels en muren een tijdloos design geven.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Berlijn

Niet iedereen houdt van romantisch, sommigen houden meer van rechttoe rechtaan. Voor wie van duidelijke vormen houdt, is er de sjabloon Berlin. Het bestaat uit in elkaar grijpende cirkels die een plat patroon vormen. Met sjabloon Berlijn kun je een geweldig ontwerp maken voor je vloertegels. Dit komt omdat het patroon een vrij rustig effect heeft op het oppervlak. Maar ook een tafelblad in de keuken kan met dit patroon een heel nieuw effect krijgen. Je kunt je sjabloon Berlijn ook voorstellen als een wat strengere grens aan de muur. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit met deze sjabloon.

De toepassing van sjabloon Berlijn op de vloer

Allereerst moet je de vloertegels goed schoonmaken. Ze moeten vrij zijn van stof en vet. Schilder vervolgens de tegels met de gewenste basiskleur. Je kunt het beste Lak Eggshell Lak van MissPompadour gebruiken. Voor gemakkelijker werk op de vloer kun je een rol verlengen met een bezemsteel. Schilder altijd twee keer. Laat de Lak dan goed drogen voordat je begint met sjabloneren. Houd de sjabloon goed vast en breng de verf verticaal aan met een sjabloonkwast. Als het stencil is opgedroogd, verzegel je de coating met Om te verzegelen van MissPompadour. Na 14 dagen zijn de tegels stabiel en slijtvast.

De toepassing van MissPompadour sjabloon Berlin op hout

De sjabloon Berlin is ook perfect voor het sjabloneren van hout. Misschien geef je een tafelblad of je kastdeuren een heel nieuw uiterlijk met deze sjabloon. Dit interessante, tweedimensionale motief staat heel goed op meubels. Om hout te sjabloneren heb je ook krijtlak of onze Lak op waterbasis nodig. Op open hout en ruwe oppervlakken kun je ook was gebruiken.