Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Barcelona | 19cm

Het creatief sjabloon Barcelona is gebaseerd op het Moorse tegelpatroon. De creatief sjabloon Barcelona geeft tegels op de muur en/of vloer een Zuid-Spanje karakter.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

MissPompadour sjabloon Barcelona

De Sjabloon Barcelona is een perfect tegelstencil. Het oosters aandoende motief is geïnspireerd op oude Moorse patronen. Je kunt je dit soort tegels voorstellen in een hammam of in een atrium in Marrakech. Als je deze sfeer in huis wilt halen, dan is sjabloon Barcelona de juiste keuze. Je kunt met deze sjabloon ook in verschillende kleuren werken. Gebruik eerst de eerste kleur en laat die drogen. Doe daarna de sjabloon er weer op en breng de tweede kleur aan. Natuurlijk kunnen de zeer geduldigen ook meer kleuren gebruiken. Maar vergeet niet de sjabloon goed schoon te maken nadat je een kleur hebt gebruikt, anders kan de oude kleur loslaten als je de nieuwe aanbrengt.

Printen op wandtegels met sjabloon Barcelona

Ook hier is het belangrijk dat je het patroon precies loodrecht aanbrengt om een mooi, gelijkmatig beeld te krijgen. Dit wordt geholpen door de haringen die we op elke sjabloon hebben geplaatst. Als je met tegels werkt, raden we vooral de Lak in Eggshell Lak van MissPompadour aan. Hiermee kun je eerst de tegels overschilderen. Breng dan het patroon aan met sjabloon Barcelona en een of meer contrasterende kleuren. Maar als je de kleur van je tegels mooi vindt, kun je ze natuurlijk direct afdrukken. De lak is trouwens bestand tegen water en zeep en gaat ook onder de douche mee.

Afdrukken op vloertegels met sjabloon Barcelona

Ook op de badkamervloer kun je een heerlijke wellness-sfeer creëren met het zuidelijke ontwerp van de sjabloon Barcelona. Bereid de vloertegels op dezelfde manier voor als de wandtegels. Breng eerst een van de stabiele lakken aan over het hele oppervlak. Druk na het drogen het Moorse patroon af met de sjabloon Barcelona. Op de vloer moet je het oppervlak echter absoluut afdichten. Een badkamervloer moet immers vochtig te reinigen en slijtvast zijn. Gebruik hiervoor de topcoat van Painting the Past.