• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Porto | 19cm

Het mediterrane decor van het creatief sjabloon Porto is bijzonder geschikt als tegelpatroon. De creatief sjabloon Porto kan uitstekend worden gecombineerd met andere designs.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Sjabloon Porto

Met sjabloon Porto heeft onze ontwerper opnieuw een mediterraan motief gecreëerd, zoals hij dat ook deed met sjabloon Lissabon. Voor dit tegelpatroon liet hij zich inspireren door een barretje in de mooie oude stad Porto. Want alle muren daar zijn bedekt met dit aantrekkelijke patroon. En waarom zou het niet ook in jouw badkamer zijn smaakvolle effect ontvouwen? Natuurlijk is de print op tegels met dit stencil net zo geschikt op de muur als op de vloer. Maar je kunt er ook een geraffineerd effect mee creëren op een betegelde achterwand in de keuken.

Hoe gebruik ik het Porto stencil?

De beste manier om de verf aan te brengen is met een Sjabloonkwast. Deze speciale kwasten zijn rond en afgeplat aan de punt. Bestel gewoon zo'n kwast in onze winkel. Dep de verf verticaal op het sjabloon. Zorg ervoor dat de kwast niet te veel vloeistof bevat, zodat de verf niet achter het stencil loopt. Je kunt onze stencils trouwens met alle MissPompadour verven gebruiken. Afhankelijk van de achtergrond kun je zowel met Muurverf als Lakn werken.

Welke Krijtverf past bij de sjabloon Porto?

Eerst schilder je de tegels met de basiskleur, die dan de ondergrond vormt. Het is belangrijk dat de basis goed droog is voordat je gaat sjabloneren. Om de sjablonen loodrecht op de muur of tegels te houden, is het raadzaam verticale en horizontale lijnen onopvallend met een potlood te markeren voordat je gaat sjabloneren. Met het Porto stencil kun je ook heel goed met twee verschillende kleuren werken om interessante contrasten te bereiken.