• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Amsterdam | 23cm

De Creatief Sjabloon Amsterdam inspireert met zijn kleine tulpen. De delicate bloesems vlechten zich over het hele oppervlakte van het sjabloon Amsterdam en overtuigen met hun romantische flair.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Amsterdam

Wie denkt niet aan tulpenvelden als hij aan Amsterdam denkt? En inderdaad, de Creatief sjabloon Amsterdam heeft een betoverend motief. Hier vind je vele kleine tulpenbloemen die bloeien aan mooie ranken, waardoor een patroon ontstaat dat het hele oppervlak beslaat. Met deze Sjabloon kun je een rand op de muur drukken. De zeer ijverigen versieren er zelfs een hele muur of een meubelstuk mee. Dit geeft een heerlijk romantisch effect. Probeer het misschien ook eens op een tafelblad. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit bij het gebruik van de Sjabloon Amsterdam. Natuurlijk is het motief van deze Sjabloon ook prachtig geschikt om op tegels te drukken.

De kleurkeuze voor het aanbrengen van de Sjabloon Amsterdam

Aan het begin van een sjabloonklus staat altijd de kleurkeuze. De kleur van het patroon moet goed contrasteren met de basiskleur. Met één uitzondering: op de muur ziet het er soms heel geraffineerd uit als je bijna toon-op-toon werkt, zodat het patroon maar zwak afsteekt tegen de basiskleur. Dit past bijzonder goed bij de Shabby stijl. Kies hiervoor de tint van de basiskleur net een tint donkerder. Anders raden we een mooie contrasterende tint aan. Ervaren kunstenaars kunnen het ook aandurven om met één sjabloon twee of drie verschillende kleuren te gebruiken.

Werken met de Creatief sjabloon Amsterdam

Het is belangrijk dat je bij het sjabloneren altijd loodrecht werkt. Je kunt het beste een paar horizontale en eventueel ook verticale lijnen met een potlood op de muur of het te bedrukken oppervlak tekenen. Houd dan de Sjabloon tegen het oppervlak met behulp van de contactpunten en dep met de kwast verticaal verf op de Sjabloon. Het is heel belangrijk dat de kwast niet te veel verf bevat. Anders kan de verf achter de Sjabloon Amsterdam lopen.