10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Lissabon | 19cm

Met het creatief sjabloon Lissabon kunnen grootschalige patronen op tegels en muren worden aangebracht. Dit komt omdat de creatief sjabloon Lissabon vier keer zo groot kan worden toegepast. Het patroon van de creatief sjabloon Lissabon is afkomstig van de oude Portugese vloertegels Zo werkt 't met de sjablonen

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De sjabloon Lissabon

Voor dit charmante decor liet de ontwerper zich inspireren door een oud Portugees tegelpatroon. Het bijzondere van de sjabloon Lissabon is dat je er grootschalige patronen mee kunt afdrukken. Dat komt doordat vier delen van deze sjabloon als een vierkant naast elkaar moeten worden gelegd. Je krijgt dan een groot ontwerp. Dit heeft een fantastisch effect op grotere oppervlakken, vooral op de vloer. Overigens kun je voor dit tegelpatroon ook prachtig werken met twee verschillende kleuren. Zo kun je gemakkelijk de uitstraling van oude cementtegels bereiken. Vooral als je kleuren uit hetzelfde kleurenschema gebruikt, zoals verschillende grijstinten. Natuurlijk kan dit principe ook worden toegepast op tinten groen, bruin en blauw. Laat je creativiteit de vrije loop!

Sjabloon Lissabon op de vloer gebruiken - voorbereiding

Allereerst moet je de vloer goed schoonmaken. Het oppervlak moet vrij zijn van stof en vooral van vet. Het beste kun je hiervoor Om schoon te maken van MissPompadour gebruiken. Breng vervolgens de basiskleur aan. Voor tegels kun je het beste Eggshell lakken van MissPompadour gebruiken. Voor een onbehandelde houten vloer kun je ook met de Muurverf werken. Als de vloer al gelakt is, kun je beter de Lak gebruiken. Om gemakkelijker te werken kun je je verfroller uitbreiden met een bezemsteel. Verf de vloer in ieder geval twee keer en laat de verf goed drogen. Pas dan kun je beginnen met sjabloneren.

Werken met de sjabloon Lissabon

Let er bij het aanbrengen van de sjabloon op dat je loodrecht werkt. Bij vloertegels kun je je eventueel afstemmen op de ondervloertegels. Gebruik voor een houten vloer een waterpas om horizontale en verticale lijnen te bepalen. Markeer deze lijnen op de vloer met een zacht potlood. Gebruik de markeringen die je op de Sjabloon vindt. Als je met verschillende kleuren sjabloneert, laat de verf dan na elke kleurapplicatie goed drogen voordat je met de volgende kleur begint. De Sjabloon kan na elke kleurapplicatie gemakkelijk met water worden schoongemaakt. Stabiliseer de vloer tenslotte met een van de aflakken uit onze collecties.