Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Sidney | 19cm

Met zijn strakke en toch zachte vormen is het Creatief Sjabloon Sidney geschikt voor elke interieurstijl. De sjabloon Sidney werkt net zo goed op muren als op tegels.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Sidney

Het ontwerp van de sjabloon Sidney doet enigszins denken aan het beroemde Sidney Opera House, een van de beroemdste gebouwen van de 20e eeuw. In ieder geval boeit dit motief met zijn heldere vormen. Het Sjabloon Sidney patroon past ook perfect bij een Mid Century interieur. Plaats bijvoorbeeld een rand met gouden kleur op een met petrol geverfde muur. Vul het vervolgens aan met een paar koperkleurige accenten. Zoals je ziet zijn er geen grenzen aan je fantasie en creativiteit met de stijlvolle sjabloon Sidney. Voor gebruik aan de muur gebruik je een van onze veelzijdige Muurverf als basis. Je kunt de Muurverf ook gebruiken als sjabloonkleur. Zoals altijd is het belangrijk dat de basislaag goed droog is voordat je gaat sjabloneren met sjabloon Sidney.

Een rand maken met sjabloon Sidney

Bij het tekenen van een rand is het heel belangrijk om precies loodrecht te werken. Je kunt het beste een waterpas gebruiken om met een zacht potlood dunne lijnen op de muur te trekken. Deze kun je later gemakkelijk uitgummen. Plaats de Sjabloon op gelijke afstand van elkaar. De stippen op de sjabloons helpen je hierbij. Dep dan de verf verticaal op de sjabloon met een sjabloon prop. Zorg ervoor dat de kwast steeds zo weinig mogelijk verf bevat. Anders kan de verf achter de sjabloon lopen, waardoor vage contouren ontstaan.

De MissPompadour sjabloon Sidney op tegels

Natuurlijk is dit rustige, vrij moderne motief ook prachtig geschikt om mee op tegels te werken. Daarvoor wordt de stalverf gebruikt in plaats van de Muurverf. De beste manier is met Eggshell lak van MissPompadour. Deze lak hecht goed op zelfs de meest gladde oppervlakken. Je kunt deze lak heerlijk schoonmaken met een vochtige doek nadat hij is opgedroogd. Alleen op de vloer moet je geverfde tegels stabiliseren met de topcoat uit onze collecties.