• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Göteborg | 19cm

Het creatief sjabloon Gotenburg is een sjabloon voor alle liefhebbers van het Scandi stijl. Het sjabloon Gotenburg is gebaseerd op het oude Zweedse tegelpatroon.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De sjabloon Göteborg

Het motief van de Sjabloon Göteborg komt van een oud Zweeds tegelpatroon. Dit ontwerp zou rechtstreeks afkomstig kunnen zijn van een boerderij in Bullerbü of van de schilderijen van Gustav Larsson. Alle fans van de Scandinavische inrichtingsstijl vinden hier het juiste gereedschap om hun ideeën te realiseren. Dit mooie ontwerp is niet alleen geschikt voor tegels, maar vormt ook een mooie rand aan de muur. Op oude foto's uit Zweden kun je ook zien hoe meubels werden versierd met behulp van sjabloons. Met de Sjabloon Göteborg heb je nu eindeloze mogelijkheden om je creatieve wil tot uitdrukking te brengen.

Sjabloon Gothenburg aanbrengen op tegels op muren en vloeren

Allereerst moet je ervoor zorgen dat het oppervlak absoluut stof- en vooral vetvrij is. Het beste kun je hiervoor Om schoon te maken van MissPompadour gebruiken. Daarna kun je de basiskleur aanbrengen. Gebruik voor wand- en vloertegels de Eggshell verf van MissPompadour. Breng twee lagen aan en laat ze goed drogen. Dan kun je beginnen met sjabloneren. Gebruik zo weinig mogelijk verf op de kwast. Anders kan de verf onder de sjabloon doorlopen. Voor vloertegels is het laatste wat je moet doen je laag verzegelen met de aflak.

Aanbrengen van sjabloon Göteborg op muren en hout

Schilder de muur eerst twee keer met de Muurverf. Laat de verf goed drogen. Begin dan met sjabloneren. Trek met een waterpas en een zacht potlood verticale en horizontale lijnen op de muur. Leg de Sjabloon netjes op de muur met de punten waar de sjablonen moeten komen. Zorg ervoor dat je zo min mogelijk Muurverf in de kwast hebt. Om hout te sjabloneren heb je ook onze Eggshell lak of Matte lakken op waterbasis nodig. Op open hout en ruwe oppervlakken kun je ook met was werken.