Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Lyon | 19cm

Het creatief sjabloon Lyon maakt indruk met zijn elegante lijnvoering. Het decor van dit sjabloon kan ook gemakkelijk worden samengesteld met twee verschillende kleuren. De creatief sjabloon Lyon is perfect voor een Franse antieke stijl.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Lyon

Je kunt het elegante motief van de Sjabloon Lyon zowel als rand als als tegeldecor gebruiken. Het middelste motief van de Sjabloon is bijzonder geschikt als rand, terwijl de complete Sjabloon ideaal is als tegeldecor. Je hebt ook de mogelijkheid om de tegels te decoreren met alleen de hoeken van het motief. Zoals altijd wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en fantasie. Overigens is het ontwerp van de sjabloon Lyon afkomstig van een fries in een kasteeltje in Frankrijk. Met de sjabloon kun je deze stijl gemakkelijk in huis halen. Want de sjabloon Lyon is de perfecte belichaming van de Frans-Antieke stijl.

De sjabloon Lyon aan de muur gebruiken

Als je een muurontwerp in Frans-Antieke stijl wilt aanpakken, dan moet je om te beginnen de kleur zorgvuldig kiezen. Je kunt de enigszins "doorleefde" look bijzonder goed bereiken door twee identieke kleuren te kiezen, maar met verschillende kleurintensiteiten. Schilder eerst de lichtere kleur op de muur en sjabloneer dan de donkere kleur. Zorg ervoor dat je zo weinig mogelijk verf in de kwast gebruikt. Ten eerste voorkom je zo dat er verf achter de sjabloon loopt, waardoor de contouren vaag zouden worden. Ten tweede bereik je een verfijnd effect als het patroon maar heel licht op de muur verschijnt. Zo'n subtiele patroontoepassing past bijzonder goed bij Shabby Chic.

Het gebruik van sjabloon Lyon op meubels

Het elegante Franse motief van sjabloon Lyon kan ook gebruikt worden om meubels prachtig te versieren. Gebruik bijvoorbeeld de hoekmotieven van de sjabloon op de hoeken van laden. Of versier de ruggen van houten stoelen door er het middenmotief van de sjabloon Lyon op aan te brengen. Zoals altijd zijn er eindeloze mogelijkheden. Om hout te sjabloneren heb je onze lakken op waterbasis nodig. Op open hout en ruwe oppervlakken kun je ook met was werken.