10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
Updatefoto's van klanten & meer inspiratie
Meer foto's en video's bekijken

Opmerking over kleurweergave

Er kunnen afwijkingen zijn in de kleurweergave op je beeldscherm. Neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice via advies@misspompadour.nl of WhatsApp, of gebruik onze Kleurkaarten voor een reële weergave van de kleuren.

MissPompadour

Oranje met Kastanje | Duurzame eco muurverf 2.5L

Het zachte, maar uitgesproken MissPompadour Oranje met Kastanje is een volle, verzadigde kleur. Deze tint brengt als accentkleur op de muur warmte en gezelligheid in elke ruimte. MissPompadour Oranje met Kastanje is ook een absolute aanrader als meubellak.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

Verfvarianten kies:
  • Hoog dekkende muurverf van bio gebaseerde grondstoffen
  • VOS vrij, op waterbasis en geurloos
  • Zeer hoge dekkracht met een mat, nobel oppervlakte
  • Geschikt voor behang, rauhfaserbehang en gepleisterde muren
Kleurhoeveelheid kies:

€ 59,00

Inhoud: 2.5 liter (€ 23,60 / 1 liter)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

MissPompadour Oranje met Kastanje

Net als MissPompadour Geel met Saffraan is ook Oranje met Kastanje een van die prachtige, kruidige tinten die gezelligheid in huis brengen. MissPompadour Oranje met Kastanje is een rijke kaneelkleur. Het is bijzonder geschikt als accentkleur. Verf één of twee muren met deze warme tint en combineer hem vervolgens met een licht beige of een warm wit op de overige muren. Oranje met Kastanje werkt ook heel goed samen met zwart en antraciet. Zet dan accenten met donkere aqua-kleuren of goud en messing. Oranje met Kastanje is ook een interessante keuze voor meubels. Overweeg dan de matte lakvariant! Je zult beloond worden met een luxueus, fluweelachtig resultaat.

MissPompadour Oranje met Kastanje als muurverf

We bieden je MissPompadour Oranje met Kastanje aan in twee verschillende kleurvariaties: Enerzijds is er de duurzame eco muurverf. Deze volledig matte, edele kleur voldoet aan de hoogste esthetische eisen.  Met de duurzame eco muurverf zorgt je voor een fluweelachtig oppervlak op je muren met een enorme kleurdiepte. Bovendien is de duurzame eco muurverf bijzonder milieuvriendelijk van samenstelling

De tweede muurverf kwaliteit is de afwasbare muurverf. Hier ligt het focus op stabiliteit en bestendigheid. Deze verf is slag- en slijtvast en bestendig tegen alle soorten vervuiling. Dit maakt haar geschikt voor alle intensief gebruikte muren in bijv. kinderkamers, keuken of in trappenhuizen.

MissPompadour Oranje met Kastanje als lak

Er zijn ook twee kwaliteiten MissPompadour Oranje met Kastanje lak. Wanneer je een extreem stabiel oppervlak wilt verkrijgen, is de lak eggshell de beste keuzen. Daardoor krijgen je oppervlakken een gladde, licht glanzende afwerking. Daardoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Gebruik de lak op je keukenmeubels, verf er je badkamertegels mee of je gang in de vloer. Of gebruik de lak op kindermeubels of de trap. De eggshell lakken zijn even geschikt voor binnen als voor buiten.

De tweede lak kwaliteit is de MissPompadour matte lak. Met deze lak creëert je een matte, poederachtig uitziende oppervlakte die desondanks zeer stabiel is. Deze lak variant is bijzonder geschikt voor houten en metalen oppervlakken en is onmisbaar voor de used look.

Wanneer je een gladden oppervlakte wilt bereiken, gebruik je de fijne MissPompadour kwast. En voor grotere oppervlakten bevelen we de MissPompadour microvezel roller aan.

De milieuvriendelijkheid van MissPompadour Oranje met Kastanje

Bij het produceren van onze MissPompadour kleuren hebben we bijzondere aandacht besteed aan duurzaamheid en het CO2-voetafdruk. In eerste instantie moet een duurzame verf zo lang mogelijke meegaan. Want minder vaak verven is beslist milieuvriendelijker dan vaak verven. Daarom worden MissPompadour verven  gekenmerkt door een bijzonder lange levensduur. Bovendien bevatten onze duurzame verven een groot aandeel biogebaseerde grondstoffen. En  natuurlijk bevatten ze ook geen oplosmiddelen. MissPompadour Oranje met Kastanje is in beide kwaliteiten op waterbasis en de bindmiddelen zijn afkomstig van plantaardige grondstoffen die binnen de levensduur van het product weer kunnen aangroeien. Bovendien heeft de verf de laagst mogelijke VOS- waarde. We zouden het zelfs VOS vrij kunnen noemen, maar we willen eerlijk zijn. Omdat momenteel nog een heel lage VOS- waarde nodig is om langere houdbaarheid mogelijk te maken.  Dus verven met MissPompadour Oranje met Kastanje betekent verven met een goed geweten.    

Op waterbasis
Al onze verven, lakken en additieven zijn op waterbasis. Voor u betekent dit dat u ze zonder problemen met water van uw handen, borstels en rollers kunt wassen. Er zijn geen giftige oplosmiddelen die onaangename reacties kunnen veroorzaken

Minimaal VOC-gehalte
Voor een stabiele Lak en Muur afwerking hoeft u geen verf te gebruiken met oplosmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu en uw gezondheid. Schilder onze kleuren zonder extra beschermende maatregelen - want terwijl de Lak de laagst mogelijke hoeveelheid oplosmiddelen bevat, is onze Muurverf zelfs VOC-vrij

Geschikt voor speelgoed
Onze Verven en lakken onderscheiden zich doordat ze veilig zijn voor kinderen. Verf de kinderkamer, de kinderkeuken, het hobbelpaard of het kindermeubilair ermee, want ze geven geen giftige stoffen af wanneer ze in contact komen met speeksel

DHL GoGreen verzending
Onze verzending gebeurt met DHL GoGreen. Zo zorgt DHL ervoor dat de gegenereerdeCO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Dit gebeurt via verschillende klimaatbeschermingsprojecten en stelt u en ons in staat om klimaatneutraal te verzenden

Extreem hoge dekkracht
Met onze verven bereik je het perfecte resultaat met slechts een of twee verflagen. Hierdoor behoort het witten van donkere oppervlakken tot het verleden. De duurzame eco muurfverf is gemakkelijk en streeploos aan te brengen.

Spettert en stinkt niet
Als eerste stap bij het verven het hele interieur op een veilige plek zetten en afdekken? Niet met ons! Met onze geurarme en spatvrije muurverven kun je gemakkelijk en comfortabel aan de slag. Geen onaangename geuren en geen vervelende verrassingen. Dat betekent "gemakkelijk verven".

Milieuvriendelijke en duurzame verf
Bij de productie van de duurzame eco muurverf worden grondstoffen van biologische oorsprong gebruikt. Dit betekent dat de bindmiddelen van de verf worden verkregen uit biomassa van de tweede generatie. Onze verven zijn ook beter voor je: de vluchtige organische stoffen (VOS) die tijdens het verwerken en drogen ontstaan zijn extreem laag, zodat de verf als vrij van VOS beschouwd wordt en je hierdoor geen giftige dampen inademt.

Goed verpakt
Onze pakketten zijn vaak erg zwaar en moeten goed worden opgevuld. Met onze jarenlange ervaring verpakken we je producten veilig en goed beschermd met papier in karton, zodat de verf en het behang ongeschonden bij je thuis aankomen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor leveringen binnen Duitsland en naar Oostenrijk zijn 4, 90 euro per bestelling. Informatie over leveringen naar andere EU-landen en Zwitserland vind je in onze verzendvoorwaarden. We verzenden met DHL GoGreen verzending.

Snelle levering met DHL
Dankzij de vele locaties en de snelle verwerking maakt DHL het mogelijk dat je bestelling binnen 1-2 werkdagen na verzending bij je aankomt. Je project kan dus snel beginnen!

Retourneren
Soms gebeurt het dat de verf meer op is dan je dacht. Als je ongeopende blikken naar ons wilt terugsturen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de retourkosten, omdat we uit duurzaamheidsoverwegingen zo min mogelijk proberen terug te sturen.

Afwasbare muurverf:

MissPompadour afwasbare muurverf is onze matte, buitengewoon belastbare muurverf. Het is afwasbaar en bestendig tegen nat schuren (klasse 1). Oppervlakken die ermee geverfd zijn, zijn bestendig tegen in water oplosbare schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen. Het is gemakkelijk aan te brengen, bevat weinig vluchtige organische stoffen en wordt geleverd in metalen blikken. Maar vooral de fantastische kleurenpracht is indrukwekkend. Met de afwasbare muurverf kunnen in heel hoge mate belaste muren aantrekkelijk worden gemaakt in zowel privé- als professionele ruimtes.

Voorbereiding en toepassing: Breng de verf op pleisterwerk en structuurbehang aan met een roller of en kwast. Bij verdunning met ongeveer 10% water kan de afwasbare muurverf ook worden gesproeid. De verf moet twee keer worden aangebracht om zijn dekkingsgraad volledig te ontwikkelen.

Actieradius: 1L de afwasbare muurverf is ruim voldoende voor ca. 7 m² bij twee keer verven. Dekking en bereik zijn afhankelijk van de toestand van de ondergrond.

Droogtijd: "Handdroog" na 1 uur - weer beschilderbaar na 6 uur. Stevig afwasbaar na ongeveer 30 dagen.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorst vrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Voor sterk absorberende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Hier het technische gegevensblad downloaden

Duurzame eco muurverf:

MissPompadour duurzame eco muurverf is onze ultimatieve super kostbare, duurzame muurverf. Hij geeft je muren een mooie, matte en diepe afwerking die elke kleur intens laat glimmen. Hij heeft een perfecte viscositeit zodat je hem gemakkelijk kunt aanbrengen. Hij heeft een extreem hoge dekkracht en is zelfs schrobvast. Zoals alle MissPompadour verven is ze op waterbasis en bevat ze hernieuwbare grondstoffen uit de natuur die tijdens haar levensduur kunnen aangroeien.

Voorbereiding en toepassing: Op pleisterwerk en structuurbehang wordt de verf aangebracht met roller net zoals kwast. Wanneer verdund met circa 10 procent water kan de duurzame eco muurverf ook worden gespoten. De verf moet twee keer worden aangebracht om het fluweelachtige effect volledig te ontwikkelen.

Bereikbaarheid: 1 L De duurzame eco muurverf is voldoende voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Dekking en reikwijdte zijn afhankelijk van het soort ondergrond.

Droogtijd: Na 1 uur "handdroog" - Overschilderbaar na 4-5 uur.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.


Technische informatie downloaden

Eggshell lak:

MissPompadour eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met de eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met het eggshell lak verkrijg je een glad, onderhoudsvriendelijk oppervlak dat bovendien nog lekker aanvoelt. Alle kleuren lijken iets lichter met de eggshell lak, omdat het gladde oppervlak het licht sterker reflecteert.

Voorbereiding en toepassing::De lak goed mengen en toepassen bij temperaturen van boven de 10°C. Afbladderende oude lak verwijderen of de ondergrond schuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk vochtopnemend of van ruw hout is, moet je deze gronden met verdunde verf of een barrièreprimer. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Spuiten is mogelijk na verdunning met water (max. 10 %).

Droogtijd: Na 4 uur weer verfbaar – Uitgehard na ± 14 dagen.

Houdbaarheid:Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Bij sterk vochtopnemende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Download hier het technische informatieblad

Matte Lak:

MissPompadour matte lak is een volledig matte lak met een voortreffelijke dekkracht. Hij is geschikt voor het bewerken van hout, metaal en steen, wanneer een absoluut glansvrij oppervlak moet worden bereikt. Met de matte lak wordt een poederachtig, fluweelachtig oppervlak met een heel edel effect bereikt, wat elke kleurtoon een enorme kleurdiepte geeft.

Voorbereiding en toepassing: De lak goed mengen en aanbrengen bij temperaturen boven de 10 °C. Afbladderende oude lak verwijderen ofwel de ondergrond opschuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk absorberend of van ruw hout is, gronden met verdunde verf of grondverf. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Sproeien is ook mogelijk nadat men de verf met water is verdund.

Actieradius: 1L matte lak is voldoende voor ca. 8 m² schilderwerk. Dekkingskracht en actieradius zijn afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: Overschilderbaar na 4 uur – Doorgehard na ± 14 dagen

Houdbaarheid: Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten.


Download hier het technische informatieblad

Mix & Match

Deze kleuren gaan prachtig samen