• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

Openen maar! - blikopener

MissPompadour Om te openen is de praktische blikopener voor alle verfblikken. Met MissPompadour Om te openen wordt de rand van het blik niet verbogen, zodat je het verfblik na gebruik weer veilig kunt sluiten.

€ 4,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Om te openen - MissPompadour blikopener

Iedereen die ooit als vakman heeft gewerkt weet dat goed gereedschap uiterst belangrijk is als je een echt perfect resultaat wilt bereiken. Zo is het natuurlijk ook met schilderen. Wat heb je immers aan de mooiste Krijtverf als de kwastharen of de verfroller slippen. Wat heb je aan de mooiste Krijtverf als de kwast harig wordt, of de verfroller gaat hobbelen, of de tape niet plakt, of de verfblikken na het werk niet goed gesloten kunnen worden? Daarom is het altijd de moeite waard om te investeren in het gereedschap. Want als ze van goede kwaliteit zijn, vergemakkelijkt dat het werk en helpt het je om een perfect resultaat te bereiken. Met Openen Maar! MissPompadour blikopener hebben we nu een uiterst praktisch hulpmiddel ontwikkeld. Je kunt zeker schilderen zonder deze geweldige blikopener, maar met deze blikopener lukt het nog beter.

De voordelen van Om te openen - MissPompadour blikopener

Allereerst is deze handige blikopener een efficiënte en gemakkelijke manier om deksels van verfblikken open te wrikken. De elektrische schroevendraaier, die vaak voor dit doel wordt misbruikt, kun je dus aan zijn eigenlijke doel overlaten. Met onze praktische blikopener open je elk verfblik zonder veel moeite. En bovenal is deze opener eigenlijk de enige die erin slaagt een blik te openen zonder het deksel te verbuigen. Want niets is vervelender dan wanneer een verfblik na gebruik niet meer goed gesloten kan worden. Want dan is de verf snel opgedroogd in het blik. Bovendien heeft de Openen Maar! MissPompadour blikopener ook een praktische vierkante dopsleutel aan de zijkant van het handvat.

Kwaliteit en duurzaamheid ook bij Om te openen - MissPompadour blikopener

Voor al onze artikelen geldt dat we bij MissPompadour goederen uit goedkope Chinese productie vermijden. Onze blikopener, bijvoorbeeld, is gemaakt van roestvrij staal. Hij wordt geproduceerd in Duitsland, in Solingen. En Solingen staat bekend om zijn metalen precisiegereedschap. Bovendien heeft Duitse productie altijd het voordeel dat de goederen ons over korte afstanden bereiken. En dat komt weer ten goede aan het milieu. De hoge kwaliteitsnormen van MissPompadour zijn dus ook hier evident.