10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

LittlePomp Muurkwast 35 mm

De LittlePomp Muurkwast 35 mm is van hoge kwaliteit en is duurzaam geproduceerd. De kwast is plat en heeft een hoge sterkte voor een goede verfopname en is bijzonder geschikt voor het schilderwerk op de muur.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 6,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

LittlePomp Muurkwast 35 mm

De LittlePomp Muurkwast 35 mm gebruik je op al die plekken waar je met de verfroller niet bij kunt. Gebruik hem om hoeken en kanten te schilderen, langs de plint en rond raam- en deurkozijnen. De LittlePomp Muurkwast 35 mm is ook geschikt als je motieven op de muur in de kinderkamer wilt schilderen.

Duurzame productie

Onze kwasten worden ook op een milieuvriendelijke en duurzame manier geproduceerd. Net als alle penselen van MissPompadour wordt de LittlePomp Muurkwast geproduceerd in een penseelfabriek in Duitsland. Tijdens de productieketen wordt strenge aandacht besteed aan de duurzaamheid van elke stap, van het begin tot de voltooiing. De productie van borstels gebeurt nog steeds grotendeels met de hand.

Het ergonomisch gevormde handvat van de Little Pomp Muurkwast 35 mm is gemaakt van hout. Het houten handvat voelt heerlijk in de hand en is veel huidvriendelijker dan plastic.

De kwasthouder van onze duurzame kwast is gemaakt van blik dat van gerecyclede oorsprong is. Het hergebruiken van oud metaal is een belangrijke stap naar duurzame productie. In dit metalen frame is de dichte trim – zoals de experts de fijne haartjes van de borstel noemen – stevig en onwrikbaar verankerd. En onwrikbaar betekent dat deze kwast zeker geen haren verliest tijdens het schilderen. De haren zijn gemaakt van gerecycled polyester.

Deze bekleding neemt vooral de muurverf goed op en geeft het gelijkmatig weer af. Bovendien zwelt polyester, in tegenstelling tot natuurlijke haren, niet op, zodat een gelijkmatige aanbrenging van verf gegarandeerd is. Na gebruik is het de moeite waard om de kwast schoon te maken met warm water en onze geweldige penseel zeep "Voor te zuiveren". Op deze manier kun je het vaak hergebruiken.