• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
Updatefoto's van klanten & meer inspiratie
Meer foto's en video's bekijken

Opmerking over kleurweergave

Er kunnen afwijkingen zijn in de kleurweergave op je beeldscherm. Neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice via advies@misspompadour.nl of WhatsApp, of gebruik onze Kleurkaarten voor een reële weergave van de kleuren.

MissPompadour

LittlePomp Lila & teder | Krijtverf 2.5L

LittlePomp Lila & Teder krijtverf is een zeer delicate lichtpaarse tint van de MissPompadour kleurenwereld die elke kamer in een zacht licht laat baden. In combinatie met witte tinten, maar ook met het warme grijs van Grijs & Aandachtig, creëert dit pastelkleurige paars op muren en meubels in de kinderkamer een vriendelijke feel-good sfeer waar zowel kinderen als ouders blij van worden.

Verfvarianten kies:
  • Hoogwaardige muurverf op basis van biologische grondstoffen
  • Vrij van VOS, op waterbasis en geurloos
  • Hoge dekkingsgraad, robuust en stootvast
  • Geschikt voor behang, rauhfaserbehang en gepleisterde muren
Kleurhoeveelheid kies:

€ 69,00

Inhoud: 2.5 liter (€ 27,60 / 1 liter)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

LittlePomp Lila & Teder - krijtverf en krijtlak

Deze kleurnuance is een kleur om je goed in te voelen. De pasteltint is heel zacht en delicaat. Het subtiele violet wordt meer ervaren als een sfeer dan als een kleur. Iedereen die niet van roze tinten in meisjeskamers houdt, zal enthousiast zijn over Lila & Teder. En de kleine bewoners zijn dat sowieso. Maar dit violet doet het ook goed in jongenskamers, want er is niets zoetsappigs aan de kleurnuance. En last but not least, veel volwassenen zullen deze subtiele kleur ook mooi vinden.

LittlePomp Lila & Teder als muurverf

Het belangrijkste voor ons bij het ontwikkelen van de LittlePomp-collectie van MissPompadour was de veiligheid van de verf. Kinderen zijn immers kwetsbare wezentjes en willen we niet blootstellen aan chemicaliën. Bovendien zijn baby's en peuters langer in hun slaapkamer dan volwassenen. Vaak wordt de kinderkamer ook tijdens de zwangerschap geverfd. En aanstaande moeders moeten echt geen giftige dampen inademen. Ons doel was dus om een ronduit gezonde verf te ontwikkelen. En zo ontstond LittlePomp krijtverf voor muren. Onze eisen zijn hoog: allereerst moet de verf wateroplosbaar en vrij van oplosmiddelen zijn. Daarnaast mag het geen giftige dampen afgeven als het droogt. Dat betekent dat het ook "VOS-vrij" is. Verf in de kinderkamer moet trouwens ook stabiel en slijtvast zijn. LittlePomp Lila & Teder, de krijtverf van MissPompadour, voldoet aan echt alle eisen die we stellen aan muurverf voor kinderkamers.

LittlePomp Lila & Teder als krijtlak

De matte krijtlak geeft een zacht ogend oppervlak. Met LittlePomp Krijtlak creëer je een volledig doffe look die ronduit fluweelachtig is. De krijtlak is geschikt voor alle meubels in de kinderkamer, zoals de commode en het ledikant. De lak van LittlePomp is speciaal ontwikkeld voor babykamers en is natuurlijk, net als onze LittlePomp-muurverf, veilig voor de gezondheid. Hij is slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Natuurlijk kan het worden afgenomen met een vochtig doekje. Omdat LittlePomp krijtlak zo veilig is en goed hecht, kun je ook kinderspeelgoed in dezelfde mooie kleur verven. Het is bestand tegen kwijl en kleine tandjes.

De LittlePomp kleurstaal

Kleurstalen zijn altijd een belangrijke hulp bij het kiezen van de verf. Een kleurstaal van LittlePomp heeft een praktisch A6-formaat, zo groot als een ansichtkaart, omdat dit simpelweg veel voordelen biedt: allereerst kun je een kleur op een iets groter oppervlak veel beter beoordelen. Bovendien zitten de kleurstalen los van elkaar in plaats van in een waaier, zodat je de één kleurstaal op de muur kan prikken om die kleur verf in elk licht te zien. Bovendien is een kleurkaart gemakkelijk mee te nemen als je bijpassende stoffen of meubels gaat kiezen. Natuurlijk wil je ook uittesten hoe de verf aanvoelt. Daarom worden onze kleurstalen met de hand geschilderd. Verder vind je op de achterkant een exacte kleurbeschrijving.

Kleurstaal:Formaat: A6 (postkaartformaat)
LittlePomp Krijtverf:

De LittlePomp Krijtverf is zeer robuust, slagvast, afwasbaar en VOS vrij. Bovendien komen er tijdens het droogproces geen schadelijke vluchtige stoffen vrij. Daarom is onze krijtverf volledig ongevaarlijk en kunnen zelfs zwangere vrouwen ermee werken. LittlePomp is gecertificeerd als speelgoed veilig, speekselbestendig en antibacterieel. Dit betekent dat het niet alleen veilig is voor kinderen, maar ook voor huisdieren. De krijtverf heeft een hoge UV-lichtbestendigheid en zorgt dankzij de hoogwaardige bestanddelen voor een ontspannen ruimteklimaat.

Voorbereiding en toepassing: Op pleisterwerk en structuurbehang wordt de verf aangebracht met rol net zoals kwast. Wanneer het met ongeveer 10% water wordt verdund, kan LittlePomp ook worden gespoten. De verf moet twee keer worden aangebracht om het fluweelachtige effect volledig te ontwikkelen.

Bereikbaarheid: 1L LittlePomp is voldoende voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Dekking en reikwijdte zijn afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: Na 1 uur "handdroog" - Kan na 4-5 uur opnieuw worden aangebracht.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren


Technisch informatieblad downloaden

LittlePomp lak:

LittlePomp Krijtlak is een hoogwaardige lak op basis van krijt. Hij is uiterst robuust, stootvast, afwasbaar en vrij van vluchtige organische stoffen ("VOS"). Tijdens het droogproces komen er dus geen schadelijke stoffen vrij. Daardoor is onze krijtverf volledig ongevaarlijk, zodat zelfs zwangere vrouwen ermee kunnen werken. LittlePomp is gecertificeerd veilig voor speelgoed, speekselbestendig en antibacterieel. Dit betekent dat het niet alleen veilig is voor kinderen, maar ook voor onze huisdieren. De krijtverf heeft een hoge Uv-bestendigheid en zorgt voor een ontspannen binnenklimaat dankzij zijn hoogwaardige samenstelling.

Voorbereiding en toepassing: Meng de lak altijd goed en breng hem alleen aan bij temperaturen boven de 10 °C. Verwijder eerst afbladderende oude lak of schuur de ondergrond. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Wanneer de ondergrond extreem absorberend is of wanneer het hout ruw is, moet je grondverf aanbrengen met verdunde verf of stainblock. Gebruik hiervoor de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Na verdunning met water is spuiten mogelijk. Na twee lagen is het resultaat perfect

Dekking per laag, praktisch rendement: 1L LittlePomp is genoeg voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Het rendement is afhankelijk van de ondergrond, wijze van aanbrengen, aangebrachte laagdikte, gebruikt gereedschap en, en omstandigheden van het aanbrengen

Droogtijd: Overschilderbaar na 4 uur – uitgehard na ca. 14 dagen

Houdbaarheid en bewaarconditiesBij 5-25 graden en goed afgesloten en vorstvrij ca. 2 tot 3 jaar houdbaar.


Download het technische gegevensblad

Mix & Match

Deze kleuren gaan prachtig samen