10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
Updatefoto's van klanten & meer inspiratie
Meer foto's en video's bekijken

Opmerking over kleurweergave

Er kunnen afwijkingen zijn in de kleurweergave op je beeldscherm. Neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice via advies@misspompadour.nl of WhatsApp, of gebruik onze Kleurkaarten voor een reële weergave van de kleuren.

MissPompadour

Rood met Flamingo | Duurzame eco muurverf 1L

MissPompadour Rood met Flamingo is een warme, zachte kleur rood. Het bijmengen van beige kleurcomponenten geeft MissPompadour Rood met Flamingo een edel en gedempt effect.
Opgelet: Rode kleuren vereisen meerdere verflagen tot hun echte kleur duidelijk uitkomt.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

Verfvarianten kies:
  • Hoog dekkende muurverf van bio gebaseerde grondstoffen
  • VOS vrij, op waterbasis en geurloos
  • Zeer hoge dekkracht met een mat, nobel oppervlakte
  • Geschikt voor behang, rauhfaserbehang en gepleisterde muren
Kleurhoeveelheid kies:

Opmerking: Voor een egaal, kleurecht resultaat heb je met deze tint iets meer verf nodig (ongeveer %lagen%).

€ 36,00

Inhoud: 1 liter

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Van onze gemeenschap

WOW, Meer dan 5000 klanten hebben hun projecten al gedeeld

Elegante, organische muurverf met hoge dekkracht

MissPompadour Rood met Flamingo

Duurzame eco muurverf geeft een volkomen mat oppervlak op de muur met een intense kleurdiepte. De duurzame eco muurverf is bijna poederachtig op de muur en weerkaatst het licht op een heel bijzondere manier. Eleganter en hoogwaardiger kan een wandverf niet zijn. Deze hoogwaardige muurverf voldoet aan de hoogste esthetische eisen en is bovendien uiterst milieuvriendelijk en duurzaam van samenstelling. "Schoonheid" in beide betekenissen van het woord, dus! Door de ecologische samenstelling is deze schone verf ideaal voor woon- en slaapkamers

Extreem hoge dekkracht

Vaak dekken onze verven al met de eerste laag, en met 2 lagen krijg je het perfecte resultaat. De duurzame eco muurverf heeft dekkrachtklasse 1, zodat je zelfs op donkere ondergronden gewoon met de kleur van je keuze kunt verven, en niet hoeft te beginnen met een laag wit.

Verf op waterbasis & vrij van vluchtige stoffen

Al onze verf en lak is op waterbasis. Bovendien is de duurzame eco muurverf gecertificeerd vrij van vluchtige stoffen (VOS of VOC's). Alle grondstoffen erin zijn hernieuwbaar en groeien tijdens de levensduur van de verf al terug. Onze verf wordt bovendien geproduceerd in Europa. Lees hier meer over de duurzaamheid van de eco muurverf.

Geurloos & druipt niet

De eerste stap bij het verven is de hele woning afplakken en afdekken? Nee hoor - de duurzame eco muurverf is geurloos en spettert niet. Zo kun je gewoon even tussendoor schilderen, zonder op de vloeren en meubels te kliederen. Dat betekent "lekker verven".

Ademende verf

Duurzame eco muurverf is een diffusie-open verf, wat betekent dat hij zich aanpast aan de luchtvochtigheid. Hij heeft SD-waarde klasse 2, wat betekent dat hij ook geschikt is voor oude gebouwen of nieuwe gebouwen die nog niet helemaal droog zijn. Ook op deze manier zorgt de duurzame eco muurverf voor een aangenaam leefklimaat.

Voor muren binnen

Duurzame eco muurverf MissPompadour Rood met Flamingo kan worden toegepast op stucwerk, beton, metselwerk, gipsplaten, behang, steenachtige plaatmaterialen en rauhfaser. Soms is wel grondverf nodig.

Goed over te verven

De duurzame eco muurverf dekt supergoed. Toch is 'ie makkelijk over te schilderen. Verander je van smaak of interieur na verloop van tijd, dan verf je er gewoon weer overheen met een van onze vele andere kleuren!

Dit kun je verven met onze duurzame eco muurverf

Wandverf voor de hoogste schoonheidsidealen


MissPompadour duurzame eco muurverf voor hoge schoonheidsidealen

Onze meest charmante en duurzame muurverf

Overal waar een hoge standaard geldt voor de look & feel van de muren, komt de duurzame eco muurverf tot zijn recht. De niet te evenaren kleurdiepte en fluweelachtige oppervlaktestructuur maken de duurzame eco muurverf echt uniek. Dankzij de innovatieve samenstelling en uitzonderlijke kwaliteit laat hij elke kleurnuance stralen en geeft hij je muren een ongelooflijk verfijnde afwerking.

Ideaal voor woon- en slaapkamers

Met zijn superlage aandeel gevaarlijke chemicaliën is de duurzame eco muurverf perfect om je slaapkamermuren mooi te maken. Een gezonde muurverf is immers extra waardevol in ruimtes waar je veel tijd doorbrengt. Maar ook in woonkamers en kantoren slijten we heel wat uurtjes. Daarom ligt het voor de hand om ook daar een milieuvriendelijke wandverf te kiezen.

Het bijzondere aan onze duurzame eco muurverf, afgezien van zijn ongeëvenaarde looks natuurlijk, is dat er praktisch geen vluchtige stoffen (VOS) vrijkomen bij het verven en drogen. De duurzame eco muurverf staat ook open voor vochtdiffusie. Dit betekent dat het je muren laat "ademen". Dat zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Op waterbasis
Al onze verven, lakken en additieven zijn op waterbasis. Voor u betekent dit dat u ze zonder problemen met water van uw handen, borstels en rollers kunt wassen. Er zijn geen giftige oplosmiddelen die onaangename reacties kunnen veroorzaken

Minimaal VOC-gehalte
Voor een stabiele Lak en Muur afwerking hoeft u geen verf te gebruiken met oplosmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu en uw gezondheid. Schilder onze kleuren zonder extra beschermende maatregelen - want terwijl de Lak de laagst mogelijke hoeveelheid oplosmiddelen bevat, is onze Muurverf zelfs VOC-vrij

Geschikt voor speelgoed
Onze Verven en lakken onderscheiden zich doordat ze veilig zijn voor kinderen. Verf de kinderkamer, de kinderkeuken, het hobbelpaard of het kindermeubilair ermee, want ze geven geen giftige stoffen af wanneer ze in contact komen met speeksel

DHL GoGreen verzending
Onze verzending gebeurt met DHL GoGreen. Zo zorgt DHL ervoor dat de gegenereerdeCO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Dit gebeurt via verschillende klimaatbeschermingsprojecten en stelt u en ons in staat om klimaatneutraal te verzenden

Extreem hoge dekkracht
Met onze verven bereik je het perfecte resultaat met slechts een of twee verflagen. Hierdoor behoort het witten van donkere oppervlakken tot het verleden. De duurzame eco muurfverf is gemakkelijk en streeploos aan te brengen.

Spettert en stinkt niet
Als eerste stap bij het verven het hele interieur op een veilige plek zetten en afdekken? Niet met ons! Met onze geurarme en spatvrije muurverven kun je gemakkelijk en comfortabel aan de slag. Geen onaangename geuren en geen vervelende verrassingen. Dat betekent "gemakkelijk verven".

Milieuvriendelijke en duurzame verf
Bij de productie van de duurzame eco muurverf worden grondstoffen van biologische oorsprong gebruikt. Dit betekent dat de bindmiddelen van de verf worden verkregen uit biomassa van de tweede generatie. Onze verven zijn ook beter voor je: de vluchtige organische stoffen (VOS) die tijdens het verwerken en drogen ontstaan zijn extreem laag, zodat de verf als vrij van VOS beschouwd wordt en je hierdoor geen giftige dampen inademt.

Goed verpakt
Onze pakketten zijn vaak erg zwaar en moeten goed worden opgevuld. Met onze jarenlange ervaring verpakken we je producten veilig en goed beschermd met papier in karton, zodat de verf en het behang ongeschonden bij je thuis aankomen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor leveringen binnen Duitsland en naar Oostenrijk zijn 4, 90 euro per bestelling. Informatie over leveringen naar andere EU-landen en Zwitserland vind je in onze verzendvoorwaarden. We verzenden met DHL GoGreen verzending.

Snelle levering met DHL
Dankzij de vele locaties en de snelle verwerking maakt DHL het mogelijk dat je bestelling binnen 1-2 werkdagen na verzending bij je aankomt. Je project kan dus snel beginnen!

Retourneren
Soms gebeurt het dat de verf meer op is dan je dacht. Als je ongeopende blikken naar ons wilt terugsturen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de retourkosten, omdat we uit duurzaamheidsoverwegingen zo min mogelijk proberen terug te sturen.

Afwasbare muurverf:

MissPompadour afwasbare muurverf is onze matte, buitengewoon belastbare muurverf. Het is afwasbaar en bestendig tegen nat schuren (klasse 1). Oppervlakken die ermee geverfd zijn, zijn bestendig tegen in water oplosbare schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen. Het is gemakkelijk aan te brengen, bevat weinig vluchtige organische stoffen en wordt geleverd in metalen blikken. Maar vooral de fantastische kleurenpracht is indrukwekkend. Met de afwasbare muurverf kunnen in heel hoge mate belaste muren aantrekkelijk worden gemaakt in zowel privé- als professionele ruimtes.

Voorbereiding en toepassing: Breng de verf op pleisterwerk en structuurbehang aan met een roller of en kwast. Bij verdunning met ongeveer 10% water kan de afwasbare muurverf ook worden gesproeid. De verf moet twee keer worden aangebracht om zijn dekkingsgraad volledig te ontwikkelen.

Actieradius: 1L de afwasbare muurverf is ruim voldoende voor ca. 7 m² bij twee keer verven. Dekking en bereik zijn afhankelijk van de toestand van de ondergrond.

Droogtijd: "Handdroog" na 1 uur - weer beschilderbaar na 6 uur. Stevig afwasbaar na ongeveer 30 dagen.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorst vrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Voor sterk absorberende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Hier het technische gegevensblad downloaden

Duurzame eco muurverf:

MissPompadour duurzame eco muurverf is onze ultimatieve super kostbare, duurzame muurverf. Hij geeft je muren een mooie, matte en diepe afwerking die elke kleur intens laat glimmen. Hij heeft een perfecte viscositeit zodat je hem gemakkelijk kunt aanbrengen. Hij heeft een extreem hoge dekkracht en is zelfs schrobvast. Zoals alle MissPompadour verven is ze op waterbasis en bevat ze hernieuwbare grondstoffen uit de natuur die tijdens haar levensduur kunnen aangroeien.

Voorbereiding en toepassing: Op pleisterwerk en structuurbehang wordt de verf aangebracht met roller net zoals kwast. Wanneer verdund met circa 10 procent water kan de duurzame eco muurverf ook worden gespoten. De verf moet twee keer worden aangebracht om het fluweelachtige effect volledig te ontwikkelen.

Bereikbaarheid: 1 L De duurzame eco muurverf is voldoende voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Dekking en reikwijdte zijn afhankelijk van het soort ondergrond.

Droogtijd: Na 1 uur "handdroog" - Overschilderbaar na 4-5 uur.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.


Technische informatie downloaden

Eggshell lak:

MissPompadour eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met de eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met het eggshell lak verkrijg je een glad, onderhoudsvriendelijk oppervlak dat bovendien nog lekker aanvoelt. Alle kleuren lijken iets lichter met de eggshell lak, omdat het gladde oppervlak het licht sterker reflecteert.

Voorbereiding en toepassing::De lak goed mengen en toepassen bij temperaturen van boven de 10°C. Afbladderende oude lak verwijderen of de ondergrond schuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk vochtopnemend of van ruw hout is, moet je deze gronden met verdunde verf of een barrièreprimer. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Spuiten is mogelijk na verdunning met water (max. 10 %).

Droogtijd: Na 4 uur weer verfbaar – Uitgehard na ± 14 dagen.

Houdbaarheid:Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Bij sterk vochtopnemende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Download hier het technische informatieblad

Matte Lak:

MissPompadour matte lak is een volledig matte lak met een voortreffelijke dekkracht. Hij is geschikt voor het bewerken van hout, metaal en steen, wanneer een absoluut glansvrij oppervlak moet worden bereikt. Met de matte lak wordt een poederachtig, fluweelachtig oppervlak met een heel edel effect bereikt, wat elke kleurtoon een enorme kleurdiepte geeft.

Voorbereiding en toepassing: De lak goed mengen en aanbrengen bij temperaturen boven de 10 °C. Afbladderende oude lak verwijderen ofwel de ondergrond opschuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk absorberend of van ruw hout is, gronden met verdunde verf of grondverf. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Sproeien is ook mogelijk nadat men de verf met water is verdund.

Actieradius: 1L matte lak is voldoende voor ca. 8 m² schilderwerk. Dekkingskracht en actieradius zijn afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: Overschilderbaar na 4 uur – Doorgehard na ± 14 dagen

Houdbaarheid: Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten.


Download hier het technische informatieblad


Vraag & antwoord

Hoe gebruik je duurzame eco muurverf?

Roer de verf zorgvuldig door nadat je het blik opent, zodat de pigmenten gelijkmatig worden verdeeld. Giet vervolgens een deel van de verf in een verfbakje dat past bij de breedte van je verfroller. Breng de muurverf nat-in-nat met gelijkmatige bewegingen aan op de muur. Zorg ervoor dat de roller steeds goed verzadigd is met verf. Schilder alle plekjes waar je met de verfroller niet bij kunt vooraf met een kwast. We raden aan om twee lagen aan te brengen, zelfs als de muurverf de eerste keer op zich al dekt. Alleen dan krijg je de perfecte finish en die stralende, diepe kleur.

Tip: Je kunt je gereedschap in vershoudfolie wikkelen zolang je wacht. Zo blijven de resten verf gewoon vochtig tot je aan de tweede laag toekomt.

Als je heel grote oppervlakken en lege kamers schildert, kun je ook met een verfspuit-apparaat werken (bijv. van Wagner). Verdun de verf hiervoor met ongeveer 10% water.

Wanneer moet je primer gebruiken voor de duurzame eco muurverf?

Doorgaans heb je met twee verflagen een perfect resultaat, omdat de duurzame eco muurverf fantastisch dekt. Op sommige muren is echter wel grondverf nodig. Muren in oude gebouwen kunnen bijvoorbeeld oude vlekken van roet of inkt hebben. Verf deze met onze grondverf MissPompadour - Om te gronden. Die sluit geurtjes en vlekken effectief af. Als je een sterk absorberend oppervlak zoals gipsplaat gaat schilderen, raden we ook aan om de muur vooraf te gronden met onze muurprimer MissPompadour - Grondverf muur.

Welk gereedschap is nodig om lak aan te brengen?

Voor goed resultaat heb je goed gereedschap nodig. Daarom hebben we een collectie hoogwaardige tools voor jullie samengesteld. Van afplaktape met natuurlijk rubber, via ons milieuvriendelijke verfbakje zonder plastic, tot de verf- en lakroller en onze LittlePomp kwasten - hier vind je alles wat je nodig hebt om je schilderproject makkelijker te maken :)

Mix & Match

Deze kleuren gaan prachtig samen