• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

Verven Maar – detailkwast 12mm

Met zijn lange steel en zijn smalle, spits toelopende rand is de Om te schilderen– detailkwast bijzonder geschikt voor alle hoeken en kanten. Met de veganistische fijne kwast uit onze Om te schilderen-collectie trek je strakke lijnen.
  • Onze lijntrekker – voor bijzonder smalle oppervlakten
  • Smal en precies
  • Veganistisch
  • Made in Germany van gecontroleerd FSC-hout

€ 7,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

⭐️ Zeer populair product: meer dan 1533 keer gekocht in de afgelopen weken.

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Daarom Om te schilderen

Hoge kwaliteit - Made in Germany - Kunststof haren voor gelijkmatig aanbrengen - Duurzaam - Vegan - Hout van gecontroleerde bosbouw - Streeploos resultaat

Gemaakt voor jouw project

In de exclusieve MissPompadour kwasten zie je onze verzamelde ervaring terug. Ze zijn geknipt voor jouw schilderprojecten met elke lak of muurverf uit onze shop.
De kunststof haren zorgen voor streeploos schilderen, de roestvrijstalen huls zorgt voor een lange levensduur en dankzij de smalle handvatten liggen de penselen perfect in de hand - zelfs voor precieze werkjes.

Gewoon duurzaam

Ze zijn niet alleen mooi om te zien - onze kwasten leveren ook een grote bijdrage aan duurzaamheid.
Ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en hebben kunststof kwastharen, waardoor ze een compleet veganistisch product zijn. De hoge kwaliteit maakt ook dat een kwast je door vele projecten heen kan vergezellen.
Last but not least: onze penselen worden met de hand gemaakt in Duitsland. Dat maakt ze niet alleen bijzonder waardevol, maar zorgt ook voor een bijzonder korte leveringsroute en minder CO2-uitstoot.
Of je nu een deur of een meubelstuk vol details wilt schilderen - je vindt onze penselen in verschillende uitvoeringen en breedtes. Sommige kwasten zijn zelfs zo fijn dat je voor een strakke lijn niet eens hoeft af te plakken.

Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 12mm

Met deze kwast kun je bij het schilderen van muren in alle hoeken en gaten komen. De fijne Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 12mm heeft niet alleen een 30 cm lange steel, maar ook een rand die met 12 mm extreem smal is en schuin toeloopt. Zoals al onze fijne kwasten is het een echte professionele kwast. Hij voldoet aan de hoogste eisen van functionaliteit en duurzaamheid. Allereerst heeft dit fijne penseel een stevige, roestvrijstalen huls. Want de kwaliteit van de penseelhuls is essentieel voor een goede fixatie van het haar. Want schilderen is gewoon geen pretje als de kwast regelmatig haren verliest op het vers geschilderde oppervlak.

Het trimmen van Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 12mm

Natuurlijk is het haar of de haren, de zogenaamde trim, het belangrijkste in een goed penseel. Onze penselen hebben een trim van Falbex synthetisch haar, waardoor het ideale veganistische penselen zijn. Deze trim is geschikt voor alle soorten verf, maar is vooral goed voor verf op waterbasis, of dat nu muuremulsie of krijtlak is. Hij kan ook gebruikt worden voor glaceren. De zachte synthetische haren garanderen een extreem hoge verfopname. En ze zijn zo fijn dat ze bij het aanbrengen van de verf geen sporen achterlaten. Als je moeilijk bereikbare hoeken en kanten wilt schilderen, komt de Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 12mm goed van pas. Door de slim afgeschuinde kwastvorm kun je met de fijne punt zelfs de meest afgelegen plekjes bereiken.

De Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 12mm - milieuvriendelijk en gemaakt in Duitsland

De houten handvatten van de fijne Verven maar! collectie zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout uit gecontroleerde teelt in Europa. Ze zijn licht en liggen goed in de hand. De fijne schuine kwast is trouwens gemaakt in Duitsland. De kwasten kunnen heerlijk worden schoongemaakt met warm water en een beetje zeep. Je kunt hiervoor het beste de Voor te zuiveren gebruiken. Gezien de hoge kwaliteit van de Verfborstels van MissPompadour is dat de moeite waard. Want als je je kwast met deze handgemaakte zeep verzorgt, zul je er vele jaren plezier van hebben. Het is echt een "kwast voor het leven" en daarmee ook een bijdrage aan duurzaamheid. We bieden de Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast ook aan in drie andere breedtes: Het 25mm brede penseel is geschikt voor kleine werkstukken of verfapplicaties in verschillende kleuren. De 50mm kwast is een echte allrounder die overal gebruikt kan worden. En dan is er nog een 75mm kwast. Voor grote oppervlakken is de fijne MissPompadour kwast ook verkrijgbaar in een breedte van 100mm. In deze breedte kan hij een verfroller vervangen.