Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina
MissPompadour

Verven maar! fijn verfkwast 100mm

De veganistische Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 100mm kun je dankzij het grote verf opnamevermogen en de uiterst fijne haren perfect verven zonder kwaststrepen achter te laten. Dankzij de recht afgesneden rand kan de Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 100mm ook worden gebruikt in plaats van een verfroller.
  • Streeploos eindresultaat
  • Perfect voor grote oppervlakken
  • Veganistisch
  • Made in Germany
  • Hout van gecontroleerde teelt

€ 23,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Daarom Om te schilderen

Hoge kwaliteit - Made in Germany - Kunststof haren voor gelijkmatig aanbrengen - Duurzaam - Vegan - Hout van gecontroleerde bosbouw - Streeploos resultaat

Gemaakt voor jouw project

In de exclusieve MissPompadour kwasten zie je onze verzamelde ervaring terug. Ze zijn geknipt voor jouw schilderprojecten met elke lak of muurverf uit onze shop.
De kunststof haren zorgen voor streeploos schilderen, de roestvrijstalen huls zorgt voor een lange levensduur en dankzij de smalle handvatten liggen de penselen perfect in de hand - zelfs voor precieze werkjes.

Gewoon duurzaam

Ze zijn niet alleen mooi om te zien - onze kwasten leveren ook een grote bijdrage aan duurzaamheid.
Ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en hebben kunststof kwastharen, waardoor ze een compleet veganistisch product zijn. De hoge kwaliteit maakt ook dat een kwast je door vele projecten heen kan vergezellen.
Last but not least: onze penselen worden met de hand gemaakt in Duitsland. Dat maakt ze niet alleen bijzonder waardevol, maar zorgt ook voor een bijzonder korte leveringsroute en minder CO2-uitstoot.
Of je nu een deur of een meubelstuk vol details wilt schilderen - je vindt onze penselen in verschillende uitvoeringen en breedtes. Sommige kwasten zijn zelfs zo fijn dat je voor een strakke lijn niet eens hoeft af te plakken.

Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 100mm

Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 100mm is een echte verf professional. Want hij voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit en duurzaamheid. Allereerst heeft de fijne verfkwast een stabiele, roestvrijstalen huls. Want de kwaliteit van de kwast huls is essentieel voor een goede fixatie van de haren. Want verven is geen pretje als het penseel regelmatig haren verliest op het pas geverfde vlak. Met deze kwast verkrijg je zo'n gelijkmatig oppervlak dat een verfroller eigenlijk overbodig wordt.

Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 100mm de afwerking

Natuurlijk zijn de haren of borstels, de zogenaamde trim, het belangrijkste van een goede kwast. Onze kwasten hebben een trim van Falbex synthetisch haar, waardoor het de ideale veganistische kwasten zijn. Deze afwerking is geschikt voor alle soorten verf, maar is vooral goed voor alle verven op waterbasis. Of het nu gaat om muur emulsie of krijtverf. Je kunt hem ook gebruiken voor lazuren. De zachte synthetische haren zorgen voor een extreem hoge verfopname. En ze zijn zo fijn dat ze geen sporen nalaten bij het aanbrengen van de verf. Dus wanneer je helemaal streeploos resultaat wenst, ga dan voor deze platte kwast. Want daarmee creëer je een volledig glad en streeploos oppervlakte.

Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 100mm welke milieuvriendelijk geproduceerd en made in Germany zijn.

De rauwe houten handvatten van de MissPompadour verfkwasten zijn gemaakt van FSC- („Forest Stewardship Council®“) gecertificeerd beukenhout afkomstig van gecontroleerde teelt in Europa. Ze zijn heerlijk licht en liggen goed in de hand. De 100 mm verfkwast is overigens gemaakt in Duitsland. De kwasten zijn heerlijk schoon te maken met warm water en een beetje van onze handgemaakte borstelzeef. Vanwege de hoge kwaliteit van onze penselen is dat de moeite waard. Het is echt een "kwast voor het leven". De Verven maar! fijn MissPompadour verfkwast 100mm is bijzonder geschikt voor grotere oppervlakken. Omdat hij geen kwastsporen achterlaat, kan hij ook worden gebruikt in plaats van een verfroller. Daarom is deze kwast de enige van de fijne MissPompadour verfkwasten die niet afgeschuind is, maar recht. Maar we bieden Om te verven ook aan in drie andere breedtes. Deze hebben allemaal een afgeschuinde rand: Het Verfkwast 25mm brede is geschikt voor kleine werkstukken of kleurtoepassingen in verschillende kleuren. De Verfkwast 50 mm is een echte allrounder die overal gebruikt kan worden. En dan bieden we nog een Verfkwast 75 mm. Voor heel speciaal werk of om moeilijk hoeken te bereiken is de verfkwast ook verkrijgbaar als Schuine penseel 12 mm met een steel van 30 cm.