10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

magneetverf | 750ml

De MissPompadour Magneetverf werkt als grondlaag onder gekleurde muurverf of lak. Allerlei magneten blijven hangen op oppervlakken die met MissPompadour Magneetverf zijn geverfd. Het sterkste effect verkrijg je met neodymium magneten.
Voor een gelijkmatig magnetisch vlak moet het muuroppervlak zo glad mogelijk zijn.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

Kleurhoeveelheid kies:

€ 34,00

Inhoud: 0.75 liter (€ 45,33 / 1 liter)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

MissPompadour Magneetverf

Met de MissPompadour Magneetverf wordt je muur een plek vol ideeën. De magneetverf bevat metalen pigmenten waarop magneten blijven hangen. Zo kun je in elke kamer je eigen moodboard maken. Met magneetverf in de kinderkamer kun je de "kunstwerken" van je kind op de muur hangen en natuurlijk op elk moment weer vervangen! Maar ook in de keuken of de gang, overal kun je notities en berichten kwijt dankzij de magneetverf. Op openbare plekken als op kantoor, in scholen en dokterspraktijken is het ook heel eenvoudig om een muur magnetisch te maken. Het mooiste is dat de magneetverf zonder problemen overschilderbaar is. Schilder er gewoon overheen met je normale kleur muurverf. Zo is de magneetverf niet meer zichtbaar en blijft de sfeer van de kamer hetzelfde.

De kenmerken van MissPompadour Magneetverf

Met de magneetverf kun je dingen aan de muur hangen zonder gaten te hoeven boren. Lelijke rails en ophangborden zijn verleden tijd. Spijkers en schroeven zijn overbodig, je muren blijven intact. Bovendien verandert de kleur de algemene indruk van de kamer niet. Met een sterke magneet kun je makkelijk drie tot zes A4-tjes aan de muur bevestigen. De magneet houdt ze probleemloos vast. Overigens kun je magneetverf ook onder lakverf gebruiken. Maak gewoon een ophangbord van de kamerdeur.

Hoe gebruik je MissPompadour magneetverf?

Roer de magneetverf goed door voordat je gaat verven. Je kunt de magneetverf het best gebruiken als grondverf onder de eigenlijke muurverf of lak. De verrijking van de verf met metaalpoeder veroorzaakt zijn sterke aantrekkingskracht op magneten. Maar het zorgt ook voor zijn typische donkergrijze kleur. Met de dekkracht van onze muurverf en lak kan er echter makkelijk overheen worden geverfd. De magneetverf wordt dan volledig onzichtbaar. Breng de magneetverf aan in 2-3 lagen. Geef elke laag vier uur droogtijd. Onze Magneetverf is ook in water oplosbaar. Hij verspreidt geen onaangename geur.

Magneetverf:Download technisch gegevensblad
Reikwijdte: Ca. 10 m²/l voor één verflaag - voor een voldoende magnetische laag breng je 3 lagen aan van elk minstens 100 ml/m².
Toepassing: Op hout en muren
Verwerking: Goed roeren, voor gebruik binnenshuis. Elke laag kan na 4-5 uur worden overgeschilderd. Overschilderen met kleurverf na 24 uur.