• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

Set van 10 roerstokjes – roerstokjes

Set van 10 roerstokjes – Roeren Maar – Het MissPompadour roerstokje is een handig hulpje bij het verven. Set met 10 roerstokjes – Roeren Maar – De MissPompadour roerstokjes zijn natuurlijk perfect geschikt om de verf goed te mengen. Maar je zult zien: ze komen veel vaker van pas.

€ 6,00

Inhoud: 10 per stuk (€ 0,60 / 1 per stuk)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Om te roeren – De MissPompadour roerstokjes


Eigenlijk is het gewoon een stuk glad hout met het onverwisselbare MissPompadour-logo. Zijn belangrijkste taak is het gelijkmatig verdelen van de pigmenten in de verf door middel van roeren. Wat voor verschillende voorwerpen zijn niet al misbruikt voor deze taak! Dit varieert bijvoorbeeld van een kooklepel tot een Chinees eetstokje, van een stukje hout dat gegarandeerd splinters in de verf achterlaat tot een snel week wordend kartonnen rolletje dat van de binnenkant van keukenpapier afkomstig is. Meestal werkt het allemaal niet goed en vaak zijn deze voorwerpen die op deze manier zijn misbruikt achteraf niet meer te gebruiken.
Daarom hebben we bij MissPompadour een stevig houten stokje ontwikkeld dat trouwens niet alleen bedoeld is om mee te roeren. Het praktische hulpmiddel ondersteunt je bij veel activiteiten die met het verven te maken hebben.
Hier zijn een paar voorbeelden:


Om te roeren – De MissPompadour roerstokjes als liniaal


Steeds weer is het belangrijk om bij het schilderwerken een rechte lijn te trekken. Zet het roerstokje aan en verf gewoon langs de rechtlijnige rand. Het geeft niets als er verf op het stokje terechtkomt.
Wanneer je bijvoorbeeld bij het sjabloneren gelijke afstanden wilt houden, help je jezelf door een markering op je roerstokje te zetten.
Je wilt het afplakband verwijderen terwijl de verf al behoorlijk droog is? Leg een roerstokje op de rand van de tape en ga er met een stanleymes langs. Zo voorkom je op zekere manier dat je zowel de verf als ook het tape eraf scheurt.


Om te roeren – De MissPompadour roerstokjes als "archief" of om kwasten op neer te leggen


Wat vind je ervan om na het verven een gebruikte stok te bewaren? Noteer op het stokje de kleur en het meubel of de kamer waar deze gebruikt is. Zo heb je na verloop van tijd een verzameling van gebruikte kleuren die je op elk moment kunt terughalen.
Overigens, als je tijdens het verven je kwast even wilt neerleggen, leg hem dan gewoon met de rand op je roerstokje. Zo blijft de verf van het oppervlakte.