10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

schilderset voor muurverf (5-delig)

Het perfecte schildermateriaal voor jouw project: deze schilderset bevat alles wat je nodig hebt om muren te verven. Ook als cadeau geweldig - en de bundelprijs is ons cadeau voor jou: bespaar 9% vergeleken met alles los kopen!

  • Set met alle basics: kwast, roller, handvat, verfbakje, afplaktape
  • MissPompadour kwaliteit op bewezen professioneel niveau
  • 9% korting dankzij de setprijs

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 28,90

% € 31,80 (9.12% bespaard)
Inhoud: 5 per stuk (€ 5,78 / 1 per stuk)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De schilderset voor muurverf

Ga je je eerste muur verven? Of wil je iemand verrassen en moed inspreken om aan dat lang geplande schilderproject te beginnen? Of misschien heb je gewoon eens nieuw schildermateriaal nodig? Onze 5-delige schilderset voor muren is de perfecte start voor elke muurverfklus, trouw aan ons motto: Lekker verven!

De inhoud van de schilderset

Lekker verven met de juiste producten

Om muren te schilderen heb je het juiste schildergereedschap nodig. Bij MissPompadour vind je niet alleen verf en lak van hoge kwaliteit in veel kleuren, en de juiste soort verf voor elk project, maar ook goed schildermateriaal - zodat je jezelf een rit naar de bouwmarkt bespaart.

Onze 5-delige schilderset bevat al het materiaal en gereedschap dat je nodig hebt om muren mee te verven. Daar hoort eerst en vooral goed schilderstape bij. Onze schilderset bevat het 50 mm brede "Afplakken Maar!", een hoogwaardig, elastisch product met natuurlijk rubber dat je kunt gebruiken om de randen van de muur en andere dingen als stopcontacten en kozijnen mee af te plakken. Een goede kwast is ook essentieel bij het schilderen. De roze MissPompadour kwast "Verven Maar!" van 50 mm is dankzij de afgeschuinde vorm bijzonder geschikt voor het schilderen van hoeken en lastige stukjes. Schilder grotere oppervlakken met een verfroller. Met zijn duurzame en zachte polyamide oppervlak is onze verfroller voor muurverf perfect voor gladde en licht gestructureerde oppervlakken zoals plafonds en muren. Het bijpassende, hoogwaardige handvat ligt bijzonder prettig in de hand dankzij de ergonomisch gevormde handgreep. Je ontvangt ook het bijpassende verfbakje in deze schilderset.

Voordeelprijs van de 5-delige schilderset voor muurverf

Als je deze vijf producten afzonderlijk koopt, is de totale prijs €31,80. Als set krijg je het materiaal en gereedschap met korting voor samen €28,90. Met deze producten kan je meteen aan de slag met je project!