• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

transparante schoolbordverf

De matte en volledig transparante MissPompadour schoolbordverf kan worden aangebracht op hout, gladde muren, metaal en kunststof. Wit en gekleurd krijt veeg je met een vochtig doekje makkelijk van onze schoolbordverf af.
Voeg een klein scheutje van de basiskleur toe aan de schoolbordverf om sluiervorming te voorkomen.

€ 34,00

Inhoud: 0.75 liter (€ 45,33 / 1 liter)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

MissPompadour schoolbordverf

Eindeloos krijtplezier kun je hebben met MissPompadour schoolbordverf! Met deze verf geef je jezelf echt creatieve vrijheid. Waar de schoolbordverf ook zit, je kunt naar hartelust losgaan met wit of gekleurd krijt op die muur, deur of meubels. Het mooie is dat je daarna alles met een vochtige doek kunt afnemen. Maar het allermooiste is: deze verf is volledig transparant. Dus geen zwarte of groene schoolbordmuren meer! Je tekent hiermee eigenlijk direct op je muurverf. De schoolbordverf van MissPompadour werkt op gladde muren, deuren of meubels. Het maakt niet uit of de oppervlakken van hout, plastic of metaal zijn. Het enig nodige is dat de oppervlakken glad genoeg zijn om er later met krijt op te kunnen schrijven.

Hoe gebruik je de schoolbordverf

Breng de kleurloze krijtbordverf gewoon aan op gladde of gecoate oppervlakken, zonder dat de kleur daarvan verandert. Wat dacht je van schoolverf op een muur in de kinderkamer, zodat de kinderen daar steeds weer iets creatiefs kunnen maken? Heerlijk voor de kleintjes om ongestraft op een muur te mogen tekenen! Maar de schoolbordverf is ook perfect voor in de gang. Misschien wil je daar snel een boodschap kunnen achterlaten. Of wat denk je van een beschrijfbaar oppervlak in de keuken? Schrijf er een recept of boodschappenlijstje op. Of wat dacht je van het menu voor een etentje met vrienden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

De producteigenschappen van de schoolbordverf

Zoals bijna al onze producten is onze schoolbordverf op waterbasis. Hij is mat en verandert de kleur van je muurverf niet. Een tip: voeg een scheutje van je originele muurverf toe aan de schoolbordverf. Dan past het zich nog beter aan de achtergrond aan. MissPompadour schoolbordverf heeft uitzonderlijk goede hechteigenschappen en is bestand tegen basische stoffen. Als je de muur met een vochtige doek hebt schoongemaakt, laat hem dan drogen voor je er weer op schrijft of tekent.

Krijtbord verf:Technische informatie downloaden
Reikwijdte: Ca. 16 - 20 m²/l pro Anstrich, je nach Saugfähigkeit des Untergrunds
Toepassing: Op hout en muren
Verwerking: Roer goed door, binnenshuis. Droog na 16 uur, uitgehard na ca. 48 uur.