10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
EcoUnion

duurzame kwast PRO 50 mm voor muurverf

De EcoUnion duurzame kwast PRO 50 mm voor muurverf wordt duurzaam geproduceerd. Hij is gemaakt van gerecyclede en snel hernieuwbare grondstoffen en is bijzonder geschikt voor het verven van muren.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

€ 4,47

% € 14,90 (70% bespaard)
Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

EcoUnion Duurzame Muurkwast PRO 50mm

Borstels kunnen ook milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd worden. Allereerst worden onze duurzame borstels, zoals alle producten van MissPompadour, in Europa gemaakt. Tijdens de productieketen wordt strikt gelet op de duurzaamheid van elke stap in het proces, van begin tot eind. Zoals altijd gebeurt de productie van penselen nog steeds grotendeels door echt handwerk. En last but not least is ons motto voor de verpakking ook: Geen plastic! Daarom is een EcoUnion Duurzame Muurkwast PRO 50mm verpakt in een doos van gerecycled karton. Het feit dat het uiterlijk echt mooi en nostalgisch is, bevalt ons bijzonder goed.

De voordelen van bamboe

Het handvat van een EcoUnion Muurkwast is niet van plastic of hout, maar van bamboe. En bamboe is echt een materiaal met toekomst. Ten eerste is bamboe geen hout, maar gras. Het is dus niet nodig om bomen te kappen, alleen om het gras extreem snel te oogsten. Bamboe is overigens de snelste was de plant ter wereld. Gelukkig gedijt hij zelfs in relatief onvriendelijke omgevingen waar andere planten geen kans maken. En waar zonder bamboe gewoon woestenij zou zijn. Bovendien is bamboe biologisch afbreekbaar zonder residu. Het spreekt vanzelf dat een bamboe handvat heerlijk in de hand ligt en veel vriendelijker is voor de huid dan plastic.

EcoUnion Duurzame Muurkwast PRO 50mm - de afwerking

De borstelkoker van onze duurzame borstel is gemaakt van metaal dat van gerecyclede oorsprong is. Hergebruik van oud metaal is een belangrijke stap naar duurzame productie. In dit metalen frame zijn de haren van de borstel stevig verankerd. En deze fijne borstelharen, die absoluut gefixeerd zijn en blijven tijdens het schilderen, zijn gemaakt van gerecycled polyester. Deze trim neemt Muurverf goed op en geeft het gelijkmatig af. Na gebruik kun je de borstel met warm water en onze geweldige borstelzeep schoonmaken en vele malen hergebruiken.