Nieuwsbrief vol tips & inspiratie - Meld je nu aan en krijg 10% korting cadeau! Schrijf je in!

Naar de startpagina

Praktische kleding voor schilders

Schilderbenodigdheden omvatten niet alleen kwasten en Verfrol - de juiste kleding voor het schilderen is ook belangrijk. Vooral werkkleding voor vrouwen is nog steeds niet vaak te vinden en vaak is werkkleding in unisex stijl niet erg flatteus.
Daarom hebben we ons met onze functionele uithangborden gericht op pasvorm, design en ook duurzaamheid. We hebben deze collectie ontwikkeld met de professionals van Weitblick. Zij maken al meer dan 90 jaar werkkleding.
Wat is het voordeel van werkkleding?

Als je werkkleding gebruikt, heb je altijd kleding bij de hand die je kunt gebruiken voor om-te-schilderen, werken en tuinieren. Je beschermt niet alleen je dagelijkse kleding, maar je gebruikt ook kleding die juist daarvoor gemaakt is. Zo hoef je geen oude kleding te gebruiken die je eigenlijk niet meer wilt dragen.
Als je uithangbordkleding zwaar beschadigd is en je kunt zien dat er aan gewerkt is, kun je Je op de normale manier wassen op 40°C. Let er wel op dat je Je op de gebruikelijke manier wast. Zorg er zoals gewoonlijk voor dat je gekleurd en wit wasgoed van elkaar scheidt. Zo behoud je het heldere wit van je overhemden en schildersbroeken. Je moet de verf meteen uitspoelen, want die blijft hardnekkig aan de stof kleven. Dat onze Schilderskleding expliciet voor vrouwen is ontworpen, valt ook op in het ontwerp. Dat merk je niet alleen aan het snijden en het typische MissPompadour roze, maar ook aan de pasvorm.
Vergeleken met werkkleding voor mannen, die vaak nogal losjes zit en vormloos kan ogen, zorgt onze schilderskleding ervoor dat je je helemaal comfortabel voelt dankzij de kleuren en ook het gebruik van stretch. Zelfs verfspetters zien er opzettelijk uit op deze helderwitte stof.Welke producten zitten er in de MissPompadour werkkledingcollectie?

In ons assortiment vind je praktische bewegwijzering en werkkleding die ook in het dagelijks leven gedragen kan worden. Maar ook onze praktische kleding kun je niet alleen tijdens het schilderen dragen.

Schildersbroeken voor vrouwen met grote bewegingsvrijheid

Onze tuinbroeken voor vrouwen zijn rekbaar, slijtvast en verrukken door hun elegante snit. Hun donkere naden trekken de aandacht, zodat ze niet pronken zoals je van witte kleding zou verwachten.
Dankzij hun pasvorm sluiten ze comfortabel om je lichaam, terwijl hun functionaliteit je ondersteunt bij het schilderen en werken.
De schildersbroek heeft voldoende opbergruimte voor al het gereedschap dat je nodig hebt bij het schilderen. Of het nu gaat om kleine zakken voor kwasten, diepe zakken om schildershangers in op te bergen of een lus voor de lap die kleine ongelukjes snel wegwerkt.
Je vindt de tuinbroek in maten van XS tot XXL - dus voor elke schilder wat wils.

Omdat ik het zelf kan: T-shirts & sweatshirts van MissPompadour

Op het eerste gezicht zijn alle T-shirts en sweatshirts een beetje hetzelfde. Maar als je de kleding van MissPompadour aantrekt, merk je al snel dat die indruk bedrieglijk is.
Beide shirts zijn gemaakt van 100% katoen, wat meteen opvalt aan de zachte maar toch stevige stof. Terwijl het T-shirt goed aansluit zonder je bewegingsvrijheid weg te nemen, is het sweatshirt zo zacht en pluizig dat je het niet meer uit wilt trekken.
Maar dat hoeft ook niet, want het is niet alleen voor schilderen en DIY, het is ook perfect voor een wandeling door de stad of een ontmoeting met vrienden. In de kleding uit onze collectie mag je zonder aarzeling gezien worden.

Praktisch schildersschort met veel opbergruimte

Als je geen fan bent van een schildersbroek, maar geen opbergruimte voor je schilderspullen wilt missen, draag dan ons schildersschort. Je kunt er niet alleen verf in verspreiden, maar ook andere klusjes doen terwijl je alles wat je nodig hebt bij de hand houdt.
Ons schildersschort is ontworpen voor iedereen en biedt zowel comfort als functionaliteit. Het is one size fits all, en je kunt de maat gemakkelijk aanpassen met de riem en de rugbanden.
Verstel de lengte van je riemen comfortabel met de drukknoopsluiting, zodat je ze niet meer achter je nek hoeft vast te knopen. Nu kun je ongestoord al je werk doen.MissPompadour Schilderskleding: optimaal comfort in hoge kwaliteit

Voor de productie van onze werkkleding hebben we ons gewend tot een ervaren fabrikant op het gebied van werkkleding. Voor ons was het belangrijk om niet alleen praktische Schilderskleding te verkopen, maar ook een waarin onze klanten zich prettig kunnen voelen.
Daarom heeft onze kleding niet alleen goede stretch, maar is hij ook gemaakt van 100% katoen en biedt hij je volledige bewegingsvrijheid.

MissPompadour x WEITBLICK® Werkkleding

We hebben onze werkkleding samen met het bedrijf WEITBLICK® ontwikkeld. Dankzij hun jarenlange textielervaring is onze kleding voor schilderen niet alleen nuttig, maar maakt ze ook indruk met haar kwaliteit, functionaliteit en draagcomfort. Ook de verzorgende eigenschappen zorgen ervoor dat je lang van je werkkleding kunt genieten. Zoals je waarschijnlijk al weet, is duurzaamheid voor ons een topprioriteit en daarom kunnen we met trots doorgeven dat WEITBLICK® fair trade katoen ondersteunt.