10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
Updatefoto's van klanten & meer inspiratie
Meer foto's en video's bekijken

Opmerking over kleurweergave

Er kunnen afwijkingen zijn in de kleurweergave op je beeldscherm. Neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice via advies@misspompadour.nl of WhatsApp, of gebruik onze Kleurkaarten voor een reële weergave van de kleuren.

MissPompadour

Wit met Karakter | Eggshell lak 1L

Het licht gedempte wit van MissPompadour Wit met Karakter is bijzonder geschikt voor deuren en kozijnen. Maar MissPompadour Wit met Karakter heeft ook een geweldig effect op keukenmeubels.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

Verfvarianten kies:
  • Zijdematte lak voor binnen en buiten
  • Op waterbasis, reukarm en spatvrij
  • Hoge dekkracht & bestendigheid
  • Geschikt voor hout, tegels, metaal, fineer, kunststof, geverfde & ongeverfde oppervlakten

Kleurhoeveelheid kies:

€ 49,00

Inhoud: 1 liter

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

⭐️ Zeer populaire kleur: meer dan 1555 keer gekocht in de afgelopen weken.

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Aus unserer Community

WOW, Mehr als 5000 Kunden haben ihre Projekte bereits geteilt

Lekker robuust lakken met eggshell lak

MissPompadour Wit met Karakter

Onze eggshell lak is een mat-achtige zijdeglans lak die zorgt voor subtiel glanzende, helemaal gladde oppervlakken. De lak is geschikt voor alle oppervlakken die zware slijtage te verduren hebben. De gelakte oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken.

Extreem slijtvast

Met onze eggshell lak heb je met slechts een paar lagen het perfecte resultaat. De lak kenmerkt zich door robuustheid - hij is oersterk. Ideaal voor meubels, keukenkastjes, deuren, metaal en radiatoren. Je kunt er ook makkelijk tegels, vloeren en trappen mee verven. MissPompadours "Om te verzegelen" als topcoat biedt dan extra bescherming tegen slijtage. De eggshell lak is bovendien ook geschikt voor buitengebruik, zoals op deuren, ramen en tuinmeubelen.

Geurarm & druipt niet

De eerste stap bij het lakken is de hele woning afplakken en afdekken? Nee hoor - met onze geurarme en spatvrije lak kun je gewoon even tussendoor een lakprojectje doen, zonder op vloeren en meubels te kliederen. Dat bedoelen we met "lekker verven".

Milieuvriendelijk & op waterbasis

Al onze lak is op waterbasis en bevat de laagst mogelijke hoeveelheid vluchtige stoffen (VOC's). Bovendien worden onze producten in Europa gemaakt. Lees hier meer over de duurzaamheid van de eggshell lak.

Voor allerlei ondergronden

Met eggshell lak kun je bijvoorbeeld hout, fineer, tegels, kunststof, metaal, geverfde en ongeverfde oppervlakken lakken. Soms is wel een grondverf nodig.

Dit kun je in de eggshell lak zetten

Ideaal voor meubels, keukenkastjes, deuren, tegels, trappen en tuinmeubels


MissPompadour Eggshell lak voor jouw project

Duurzame lak voor tegels, deuren, ramen & trappen

Wil je de deur een nieuw kleurtje geven? Binnen- en buitendeuren en -kozijnen zet je het best in de lak met MissPompadour Wit met Karakter eggshell alkydhars-lak. Zelfs in trappenhuizen komt deze zijdematte lak van pas. Op de treden of de stootborden, op de leuning of de zijkant, deze lakvariant is altijd de juiste keuze. We raden Eggshell lak ook aan als parketlak.

MissPompadour Wit met Karakter Ook binnen knapt de Eggshell lak badkamers en keukens op. Als zijdematte tegellak vormt het een mooie, duurzame laklaag. Omdat het een hittebestendige lak is, kun je er zelfs je radiatoren mee schilderen. Je kunt gladde oppervlakken primen met onze grondverf zodat de lak beter hecht. Dat bespaart je het schuurwerk.

Ideaal om meubels een tweede leven te geven

De keukenmeubels verven? Of het interieur van je caravan? Waar je het ook toepast, als binnen- of buitenhoutlak of op kunststof, onze eggshell lak creëert een fraai en onderhoudsvriendelijk oppervlak.

De gladde lak is ook geschikt als meubellak om versleten kleine en grote meubels te upcyclen. Denk aan stoelen, tafels en banken, maar ook kasten en nachtkastjes.

Eggshell lak in de tuin

Outdoor hout beschermen word je makkelijk gemaakt! Eggshell lak werkt niet alleen binnen, maar ook buiten als weerbestendige houtlak. Schilder je pergola of tuinhuisje, je schutting of je tuinmeubelen in een kleurtje of juist mooi wit, met deze weerbestendige matglanzende lak. Eggshell lak is ook geschikt als lak voor metaal buitenshuis - kortom: voor bijna alles! Waarom dan bijna alles? Omdat we afraden om terrastegels te lakken met eggshell lak. Het is niet geschikt voor oppervlakken waar stilstaand water kan komen te staan.

Op waterbasis
Al onze verven, lakken en additieven zijn op waterbasis. Voor u betekent dit dat u ze zonder problemen met water van uw handen, borstels en rollers kunt wassen. Er zijn geen giftige oplosmiddelen die onaangename reacties kunnen veroorzaken

Minimaal VOC-gehalte
Voor een stabiele Lak en Muur afwerking hoeft u geen verf te gebruiken met oplosmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu en uw gezondheid. Schilder onze kleuren zonder extra beschermende maatregelen - want terwijl de Lak de laagst mogelijke hoeveelheid oplosmiddelen bevat, is onze Muurverf zelfs VOC-vrij

Geschikt voor speelgoed
Onze Verven en lakken onderscheiden zich doordat ze veilig zijn voor kinderen. Verf de kinderkamer, de kinderkeuken, het hobbelpaard of het kindermeubilair ermee, want ze geven geen giftige stoffen af wanneer ze in contact komen met speeksel

DHL GoGreen verzending
Onze verzending gebeurt met DHL GoGreen. Zo zorgt DHL ervoor dat de gegenereerdeCO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Dit gebeurt via verschillende klimaatbeschermingsprojecten en stelt u en ons in staat om klimaatneutraal te verzenden

Uiterst slijtvast
Met onze Eggshell Lak kun je met slechts enkele lagen het perfecte resultaat bereiken. De lak wordt gekenmerkt door zijn robuustheid en is ideaal voor tegels, meubels, keukenkasten, deuren, vloeren, trappen, tegelkachels, metaal en kachels. Daarnaast is de lak ook geschikt voor buiten - deuren, ramen en het schilderwerk in de tuin.

Spettert en stinkt niet
Als eerste stap bij het verven de hele woning veilig maken of volledig buiten verven? Niet met ons! Dankzij onze geur- en spatvrije verven kun je gemakkelijk en comfortabel verven. Geen onaangename geur en geen vervelende verrassingen. Dat betekent "gemakkelijk verven".

Milieuvriendelijke en duurzame verf
MissPompadour kleuren worden geproduceerd door middel van biologische grondstoffen. Dit betekent dat de bindmiddelen van de verven worden verkregen uit biomassa uit de tweede generatie. Onze verven zijn ook beter voor je: de vluchtige organische stoffen (VOS) die ontstaan tijdens het verwerken en drogen zijn in onze verven bovendien extreem laag, zodat je geen giftige dampen inademt.

Goed verpakt
Onze pakketten zijn vaak erg zwaar en moeten goed worden opgevuld. Met onze jarenlange ervaring verpakken we je producten veilig en goed beschermd met papier in karton, zodat de verf en het behang ongeschonden bij je thuis aankomen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor leveringen binnen Duitsland en naar Oostenrijk zijn 4, 90 euro per bestelling. Informatie over leveringen naar andere EU-landen en Zwitserland vind je in onze verzendvoorwaarden. We verzenden met DHL GoGreen verzending.

Snelle levering met DHL
Dankzij de vele locaties en de snelle verwerking maakt DHL het mogelijk dat je bestelling binnen 1-2 werkdagen na verzending bij je aankomt. Je project kan dus snel beginnen!

Retourneren
Soms gebeurt het dat de verf meer op is dan je dacht. Als je ongeopende blikken naar ons wilt terugsturen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de retourkosten, omdat we uit duurzaamheidsoverwegingen zo min mogelijk proberen terug te sturen.

Afwasbare muurverf:

MissPompadour afwasbare muurverf is onze matte, buitengewoon belastbare muurverf. Het is afwasbaar en bestendig tegen nat schuren (klasse 1). Oppervlakken die ermee geverfd zijn, zijn bestendig tegen in water oplosbare schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen. Het is gemakkelijk aan te brengen, bevat weinig vluchtige organische stoffen en wordt geleverd in metalen blikken. Maar vooral de fantastische kleurenpracht is indrukwekkend. Met de afwasbare muurverf kunnen in heel hoge mate belaste muren aantrekkelijk worden gemaakt in zowel privé- als professionele ruimtes.

Voorbereiding en toepassing: Breng de verf op pleisterwerk en structuurbehang aan met een roller of en kwast. Bij verdunning met ongeveer 10% water kan de afwasbare muurverf ook worden gesproeid. De verf moet twee keer worden aangebracht om zijn dekkingsgraad volledig te ontwikkelen.

Actieradius: 1L de afwasbare muurverf is ruim voldoende voor ca. 7 m² bij twee keer verven. Dekking en bereik zijn afhankelijk van de toestand van de ondergrond.

Droogtijd: "Handdroog" na 1 uur - weer beschilderbaar na 6 uur. Stevig afwasbaar na ongeveer 30 dagen.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorst vrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Voor sterk absorberende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Hier het technische gegevensblad downloaden

Duurzame eco muurverf:

MissPompadour duurzame eco muurverf is onze ultimatieve super kostbare, duurzame muurverf. Hij geeft je muren een mooie, matte en diepe afwerking die elke kleur intens laat glimmen. Hij heeft een perfecte viscositeit zodat je hem gemakkelijk kunt aanbrengen. Hij heeft een extreem hoge dekkracht en is zelfs schrobvast. Zoals alle MissPompadour verven is ze op waterbasis en bevat ze hernieuwbare grondstoffen uit de natuur die tijdens haar levensduur kunnen aangroeien.

Voorbereiding en toepassing: Op pleisterwerk en structuurbehang wordt de verf aangebracht met roller net zoals kwast. Wanneer verdund met circa 10 procent water kan de duurzame eco muurverf ook worden gespoten. De verf moet twee keer worden aangebracht om het fluweelachtige effect volledig te ontwikkelen.

Bereikbaarheid: 1 L De duurzame eco muurverf is voldoende voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Dekking en reikwijdte zijn afhankelijk van het soort ondergrond.

Droogtijd: Na 1 uur "handdroog" - Overschilderbaar na 4-5 uur.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.


Technische informatie downloaden

Eggshell lak:

MissPompadour eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met de eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met het eggshell lak verkrijg je een glad, onderhoudsvriendelijk oppervlak dat bovendien nog lekker aanvoelt. Alle kleuren lijken iets lichter met de eggshell lak, omdat het gladde oppervlak het licht sterker reflecteert.

Voorbereiding en toepassing::De lak goed mengen en toepassen bij temperaturen van boven de 10°C. Afbladderende oude lak verwijderen of de ondergrond schuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk vochtopnemend of van ruw hout is, moet je deze gronden met verdunde verf of een barrièreprimer. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Spuiten is mogelijk na verdunning met water (max. 10 %).

Droogtijd: Na 4 uur weer verfbaar – Uitgehard na ± 14 dagen.

Houdbaarheid:Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Bij sterk vochtopnemende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Download hier het technische informatieblad

Matte Lak:

MissPompadour matte lak is een volledig matte lak met een voortreffelijke dekkracht. Hij is geschikt voor het bewerken van hout, metaal en steen, wanneer een absoluut glansvrij oppervlak moet worden bereikt. Met de matte lak wordt een poederachtig, fluweelachtig oppervlak met een heel edel effect bereikt, wat elke kleurtoon een enorme kleurdiepte geeft.

Voorbereiding en toepassing: De lak goed mengen en aanbrengen bij temperaturen boven de 10 °C. Afbladderende oude lak verwijderen ofwel de ondergrond opschuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk absorberend of van ruw hout is, gronden met verdunde verf of grondverf. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Sproeien is ook mogelijk nadat men de verf met water is verdund.

Actieradius: 1L matte lak is voldoende voor ca. 8 m² schilderwerk. Dekkingskracht en actieradius zijn afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: Overschilderbaar na 4 uur – Doorgehard na ± 14 dagen

Houdbaarheid: Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten.


Download hier het technische informatieblad


Vraag & antwoord

Hoe gebruik je eggshell lak?

Roer de lak zorgvuldig door na het openen, zodat de pigmenten gelijkmatig worden verdeeld. Giet dan wat van de lak in een verfbakje. Breng de lak nu gelijkmatig en niet te dik aan met een kwast of verf- en lakroller. Voor grote oppervlakken zoals houten plafonds of tuinhuisjes kun je ook een spuitsysteem gebruiken (bijv. van Wagner). Verdun daarvoor onze lak met max. 10% water.

Laat de lak ongeveer 4 uur of een nachtje drogen. Breng dan een tweede laag aan. We raden altijd aan om twee lagen aan te brengen, zelfs als de lak op zich de eerste keer dekt. Zo wordt de laklaag dikker en gaat hij langer mee!

Voor oppervlakken die vaak geboend moeten worden, zoals vloertegels, moet je de verf aflakken met een laag verzegeling. Gebruik Om te verzegelen - MissPompadour Topcoat. Na een paar uur kun je weer voorzichtig over de geverfde oppervlakken lopen. De eerste paar dagen is de laklaag nog wat kwetsbaar. Na ongeveer 14 dagen is de lak uitgehard en klaar voor normaal gebruik.

Handige tip: wikkel het verfbakje, de kwast en/of lakroller in vershoudfolie tijdens de droogpauze. Dan blijft de lak nat en zacht tot je aan de tweede laag begint.

Wanneer moet je lak primen of aflakken?

Doorgaans kun je met alleen MissPompadour Wit met Karakter als eggshell lak - zonder gronden of verzegelen - een perfect resultaat bereiken. De oude laklaag kan meestal zonder schuren worden overgelakt als hij nog stevig en intact genoeg is.

Soms is echter wel grondverf nodig. Om te gronden - MissPompadour grondverf is perfect voor veel oppervlakken. Je kunt er gebeitst, verkleurd hout of hout met veel knoesten mee primen om een egale basis te creëren voor de matte lak. Het werkt ook als stainblock en beschermt tegen bloedend hout.

Als je heel gladde oppervlakken zoals glas, tegels of kunststof wilt schilderen, raden we je ook aan voor te strijken met Om te gronden, om de lak beter te laten hechten.

Je moet metaal ook primen als het metaal ongelakt is, of als de oude lak is afgebladderd. Als het metaal onbewerkt ijzer of roestig is, gebruik dan een speciale roestwerende primer voordat je Om te gronden aanbrengt.

Als je siliconenvoegen in de badkamer of keuken wilt schilderen, grondverf ze dan eerst met Om siliconen te gronden - MissPompadour siliconenprimer, anders blijft de lak niet zitten op siliconen. Op een goed voorbereid oppervlak hecht de lak supersterk.

Intensief gebruikte oppervlakken zoals vloeren, traptreden, leuningen en dergelijke kun je het beste aflakken met onze Om te verzegelen - MissPompadour Topcoat

Welk gereedschap is nodig om lak aan te brengen?

Voor goed resultaat heb je goed gereedschap nodig. Daarom hebben we een collectie hoogwaardige tools voor jullie samengesteld. Van afplaktape met natuurlijk rubber, via ons milieuvriendelijke verfbakje zonder plastic, tot de verf- en lakroller en onze LittlePomp kwasten - hier vind je alles wat je nodig hebt om je schilderproject makkelijker te maken :)

Mix & Match

Deze kleuren gaan prachtig samen