10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
Updatefoto's van klanten & meer inspiratie
Meer foto's en video's bekijken

Opmerking over kleurweergave

Er kunnen afwijkingen zijn in de kleurweergave op je beeldscherm. Neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice via advies@misspompadour.nl of WhatsApp, of gebruik onze Kleurkaarten voor een reële weergave van de kleuren.

MissPompadour

Grijs met Zwart | Matte lak 1L

MissPompadour Grijs met Zwart is een prachtig, intens antraciet. Dit maakt MissPompadour Grijs met Zwart tot een ideale kleur voor voordeuren, luiken en tuinhekken. Maar ook een accentmuur in de kamer kun je met dit zachte antraciet een luxueuze uitstraling geven.

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

Verfvarianten kies:
  • Matte lak voor binnenshuis
  • Op basis van water, reukarm en spatvrij
  • Hoge dekkracht & hoge slijtvastheid
  • Geschikt voor hout, fineer, gelakte en ongelakte oppervlakten
Kleurhoeveelheid kies:

€ 49,00

Inhoud: 1 liter

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

⭐️ Zeer populaire kleur: meer dan 521 keer gekocht in de afgelopen weken.

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Aus unserer Community

WOW, Mehr als 5000 Kunden haben ihre Projekte bereits geteilt

De ideale matte lak voor een chique uitstraling

MissPompadour Grijs met Zwart

Het fluweelachtige oppervlak dat je met matte lak krijgt, geeft elk meubelstuk een luxe uitstraling. Deze matte lak weerkaatst licht op een speciale manier. Het resultaat van matte lak oogt altijd hoogwaardig en esthetisch.

Geurarm & druipt niet

De eerste stap bij het lakken is de hele woning afplakken en afdekken? Nee hoor - met onze geurarme en spatvrije lak kun je gewoon even tussendoor een lakprojectje doen, zonder op vloeren en meubels te kliederen. Dat bedoelen we met "lekker verven".

Duurzame lak

De matte lak MissPompadour Grijs met Zwart is ondanks zijn chique uiterlijk een slijtvaste lak die overal in huis gebruikt kan worden. Hij kan natuurlijk worden afgenomen met een vochtig doekje.

Milieuvriendelijk & op waterbasis

Al onze lak is op waterbasis en bevat de laagst mogelijke hoeveelheid vluchtige stoffen (VOC's). Bovendien worden onze producten in Europa gemaakt. Lees hier meer over de duurzaamheid van de matte lak.

Voor allerlei ondergronden

Met matte lak kun je bijvoorbeeld hout, fineer, kunststof, metaal, geverfde en ongeverfde oppervlakken lakken. Soms is wel een grondverf nodig.

Wat je kunt lakken met matte lak

Ideaal voor een sfeervolle vintage look


MissPompadour matte lak voor jouw project

Voorname, fluweelachtige look

MissPompadour Grijs met Zwart Matte lak ligt zacht op het oppervlak. Met deze acryllak kun je een volledig matte look creëren - echt fluweelachtig. Matte lak is bijzonder geschikt als houtlak voor kasten en dressoirs, oftewel alle meubelstukken die niet voortdurend aan slijtage onderhevig zijn.

Als je de matte lak extra wilt beschermen, gebruik dan onze kleurloze MissPompadour - Om in de was te zetten. Een dun laagje was maakt je oppervlakken makkelijker te onderhouden en geeft een edele glans. Of gebruik onze MissPompadour Om te verzegelen voor extra bescherming tegen stoten. Let er wel op dat die extra topcoat de matte meubellak iets glanzender maakt.

Matte lak voor vintage look

Wil je meubels schilderen met een vintage look? Dan is matte lak MissPompadour Grijs met Zwart het perfecte type lak voor jouw project. De doffe finish van deze meubellak voert je terug naar vervlogen tijden. De matte lak is ook geschikt voor ton-sur-ton schilderen, waarbij je een meubelstuk in dezelfde kleur schildert als de muur erachter. Hierdoor lijken vooral logge meubels minder opvallend. Matte lak wordt niet alleen gebruikt als houtlak, maar ook als lak voor metaal binnenshuis.

Matte lak voor radiatoren

Je kunt een geweldig effect creëren door een radiator in dezelfde tint te schilderen als de muur erachter. Zo laat je de radiator wegvallen tegen de muur. Hij verdwijnt, als het ware. Hier is de hittebestendige matte acryllak ideaal, omdat de oppervlaktestructuur vergelijkbaar is met die van onze Duurzame eco muurverf.

Op waterbasis
Al onze verven, lakken en additieven zijn op waterbasis. Voor u betekent dit dat u ze zonder problemen met water van uw handen, borstels en rollers kunt wassen. Er zijn geen giftige oplosmiddelen die onaangename reacties kunnen veroorzaken

Minimaal VOC-gehalte
Voor een stabiele Lak en Muur afwerking hoeft u geen verf te gebruiken met oplosmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu en uw gezondheid. Schilder onze kleuren zonder extra beschermende maatregelen - want terwijl de Lak de laagst mogelijke hoeveelheid oplosmiddelen bevat, is onze Muurverf zelfs VOC-vrij

Geschikt voor speelgoed
Onze Verven en lakken onderscheiden zich doordat ze veilig zijn voor kinderen. Verf de kinderkamer, de kinderkeuken, het hobbelpaard of het kindermeubilair ermee, want ze geven geen giftige stoffen af wanneer ze in contact komen met speeksel

DHL GoGreen verzending
Onze verzending gebeurt met DHL GoGreen. Zo zorgt DHL ervoor dat de gegenereerdeCO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Dit gebeurt via verschillende klimaatbeschermingsprojecten en stelt u en ons in staat om klimaatneutraal te verzenden

Goed verpakt
Onze pakketten zijn vaak erg zwaar en moeten goed worden opgevuld. Met onze jarenlange ervaring verpakken we je producten veilig en goed beschermd met papier in karton, zodat de verf en het behang ongeschonden bij je thuis aankomen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor leveringen binnen Duitsland en naar Oostenrijk zijn 4, 90 euro per bestelling. Informatie over leveringen naar andere EU-landen en Zwitserland vind je in onze verzendvoorwaarden. We verzenden met DHL GoGreen verzending.

Snelle levering met DHL
Dankzij de vele locaties en de snelle verwerking maakt DHL het mogelijk dat je bestelling binnen 1-2 werkdagen na verzending bij je aankomt. Je project kan dus snel beginnen!

Retourneren
Soms gebeurt het dat de verf meer op is dan je dacht. Als je ongeopende blikken naar ons wilt terugsturen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de retourkosten, omdat we uit duurzaamheidsoverwegingen zo min mogelijk proberen terug te sturen.

Uiterst hoge dekkracht
Met onze lakken verkrijg je met slechts enkele lagen een perfect eindresultaat. De matte lak is ideaal voor het verven van meubels.

Spettert en stinkt niet
Als eerste stap bij het verven, de hele woning veilig maken of volledig buiten schilderen? Niet met ons! Met onze geur- en spatvrije verven kun je gemakkelijk en comfortabel verven. Geen onaangename geur en geen vervelende verrassingen. Dat betekent "gemakkelijk verven".

Milieuvriendelijke en duurzame verf
De MissPompadour kleuren worden geproduceerd op basis van biogebaseerde grondstoffen. Dit betekent dat de bindmiddelen van de verven worden verkregen van biomassa uit de tweede generatie. Onze verven zijn ook beter voor je: de vluchtige organische stoffen (VOS) die ontstaan tijdens het verwerken en drogen zijn buitengewoon laag, zodat je geen giftige dampen inademt.

Afwasbare muurverf:

MissPompadour afwasbare muurverf is onze matte, buitengewoon belastbare muurverf. Het is afwasbaar en bestendig tegen nat schuren (klasse 1). Oppervlakken die ermee geverfd zijn, zijn bestendig tegen in water oplosbare schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen. Het is gemakkelijk aan te brengen, bevat weinig vluchtige organische stoffen en wordt geleverd in metalen blikken. Maar vooral de fantastische kleurenpracht is indrukwekkend. Met de afwasbare muurverf kunnen in heel hoge mate belaste muren aantrekkelijk worden gemaakt in zowel privé- als professionele ruimtes.

Voorbereiding en toepassing: Breng de verf op pleisterwerk en structuurbehang aan met een roller of en kwast. Bij verdunning met ongeveer 10% water kan de afwasbare muurverf ook worden gesproeid. De verf moet twee keer worden aangebracht om zijn dekkingsgraad volledig te ontwikkelen.

Actieradius: 1L de afwasbare muurverf is ruim voldoende voor ca. 7 m² bij twee keer verven. Dekking en bereik zijn afhankelijk van de toestand van de ondergrond.

Droogtijd: "Handdroog" na 1 uur - weer beschilderbaar na 6 uur. Stevig afwasbaar na ongeveer 30 dagen.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorst vrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Voor sterk absorberende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Hier het technische gegevensblad downloaden

Duurzame eco muurverf:

MissPompadour duurzame eco muurverf is onze ultimatieve super kostbare, duurzame muurverf. Hij geeft je muren een mooie, matte en diepe afwerking die elke kleur intens laat glimmen. Hij heeft een perfecte viscositeit zodat je hem gemakkelijk kunt aanbrengen. Hij heeft een extreem hoge dekkracht en is zelfs schrobvast. Zoals alle MissPompadour verven is ze op waterbasis en bevat ze hernieuwbare grondstoffen uit de natuur die tijdens haar levensduur kunnen aangroeien.

Voorbereiding en toepassing: Op pleisterwerk en structuurbehang wordt de verf aangebracht met roller net zoals kwast. Wanneer verdund met circa 10 procent water kan de duurzame eco muurverf ook worden gespoten. De verf moet twee keer worden aangebracht om het fluweelachtige effect volledig te ontwikkelen.

Bereikbaarheid: 1 L De duurzame eco muurverf is voldoende voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Dekking en reikwijdte zijn afhankelijk van het soort ondergrond.

Droogtijd: Na 1 uur "handdroog" - Overschilderbaar na 4-5 uur.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.


Technische informatie downloaden

Eggshell lak:

MissPompadour eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met de eggshell lak is een licht glanzende lak met overtuigende dekkracht en hoge slijtvastheid. Hij is geschikt voor het bewerken van tegels, metaal, steen, kunststoffen en natuurlijk hout. Met het eggshell lak verkrijg je een glad, onderhoudsvriendelijk oppervlak dat bovendien nog lekker aanvoelt. Alle kleuren lijken iets lichter met de eggshell lak, omdat het gladde oppervlak het licht sterker reflecteert.

Voorbereiding en toepassing::De lak goed mengen en toepassen bij temperaturen van boven de 10°C. Afbladderende oude lak verwijderen of de ondergrond schuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk vochtopnemend of van ruw hout is, moet je deze gronden met verdunde verf of een barrièreprimer. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Spuiten is mogelijk na verdunning met water (max. 10 %).

Droogtijd: Na 4 uur weer verfbaar – Uitgehard na ± 14 dagen.

Houdbaarheid:Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren.

Verdunnen: Bij sterk vochtopnemende ondergronden kan de verf worden verdund met 10% water.


Download hier het technische informatieblad

Matte Lak:

MissPompadour matte lak is een volledig matte lak met een voortreffelijke dekkracht. Hij is geschikt voor het bewerken van hout, metaal en steen, wanneer een absoluut glansvrij oppervlak moet worden bereikt. Met de matte lak wordt een poederachtig, fluweelachtig oppervlak met een heel edel effect bereikt, wat elke kleurtoon een enorme kleurdiepte geeft.

Voorbereiding en toepassing: De lak goed mengen en aanbrengen bij temperaturen boven de 10 °C. Afbladderende oude lak verwijderen ofwel de ondergrond opschuren. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Indien de ondergrond sterk absorberend of van ruw hout is, gronden met verdunde verf of grondverf. Gebruik de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Sproeien is ook mogelijk nadat men de verf met water is verdund.

Actieradius: 1L matte lak is voldoende voor ca. 8 m² schilderwerk. Dekkingskracht en actieradius zijn afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: Overschilderbaar na 4 uur – Doorgehard na ± 14 dagen

Houdbaarheid: Bij 5-25 °C ongeveer 2 tot 3 jaar houdbaar, vorstvrij en goed afgesloten.


Download hier het technische informatieblad


Vraag & antwoord

Hoe gebruik je matte lak?

Roer de lak zorgvuldig door na het openen, zodat de pigmenten gelijkmatig worden verdeeld. Giet dan wat van de lak in een verfbakje. Breng de lak nu gelijkmatig en niet te dik aan met een kwast of verf- en lakroller. Voor grote oppervlakken zoals een houten plafond kun je ook een spuitsysteem gebruiken (bijv. van Wagner). Verdun daarvoor onze lak met max. 10% water.

Laat de lak ongeveer 4 uur of een nachtje drogen. Breng dan een tweede laag aan. We raden altijd aan om twee lagen aan te brengen, zelfs als de lak op zich de eerste keer dekt. Zo wordt de laklaag dikker en gaat hij langer mee! De eerste paar dagen is de laklaag nog wat kwetsbaar. Na ongeveer 14 dagen is de lak uitgehard en klaar voor normaal gebruik.

Handige tip: wikkel het verfbakje, de kwast en/of lakroller in vershoudfolie tijdens de droogpauze. Dan blijft de lak nat en zacht tot je aan de tweede laag begint.

Wanneer moet ik matte lak primen of aflakken?

Doorgaans kun je met alleen MissPompadour Grijs met Zwart als matte lak - zonder gronden of verzegelen - een perfect resultaat bereiken. De oude laklaag kan meestal zonder schuren worden overgelakt als hij nog stevig en intact genoeg is.

Soms is echter wel grondverf nodig. Om te gronden - MissPompadour grondverf is perfect voor veel oppervlakken. Je kunt er gebeitst, verkleurd hout of hout met veel knoesten mee primen om een egale basis te creëren voor de matte lak. Het werkt ook als stainblock en beschermt tegen bloedend hout.

Als je heel gladde oppervlakken zoals glas, tegels of kunststof wilt schilderen, raden we je ook aan voor te strijken met Om te gronden, om de lak beter te laten hechten.

Je moet metaal ook primen als het metaal ongelakt is, of als de oude lak is afgebladderd. Als het metaal onbewerkt ijzer of roestig is, gebruik dan een speciale roestwerende primer voordat je Om te gronden aanbrengt.

Voor een extra stevig oppervlak kun je de matte lak afwerken met een dunne laag MissPompadour Om in de was te zetten of MissPompadour Om te verzegelen.

Welk gereedschap is nodig om lak aan te brengen?

Voor goed resultaat heb je goed gereedschap nodig. Daarom hebben we een collectie hoogwaardige tools voor jullie samengesteld. Van afplaktape met natuurlijk rubber, via ons milieuvriendelijke verfbakje zonder plastic, tot de verf- en lakroller en onze LittlePomp kwasten - hier vind je alles wat je nodig hebt om je schilderproject makkelijker te maken :)

Mix & Match

Deze kleuren gaan prachtig samen