• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

Wax transparant

MissPompadour Wax Kleurloos is een delicaat geurende was waarmee je natuurlijke houten oppervlakken kunt verfraaien. MissPompadour Wax Kleurloos kan ook gebruikt worden om met krijtemulsie of matte lak geverfde oppervlakken te beschermen.
Let op: waxen kunnen bij zomerse temperaturen tijdens het transport smelten!
  • Matte, elegante uitstraling
  • Gemaakt van bijenwas en meubelwas
  • Gemakkelijk om mee te reinigen
  • Gemaakt in Duitsland

€ 17,90

Inhoud: 0.375 liter (€ 47,73 / 1 liter)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

⭐️ Zeer populair product: meer dan 429 keer gekocht in de afgelopen weken.

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

MissPompadour Wax Kleurloos

Ook in de ontwikkeling van MissPompadour Wax Colourless hebben we al onze ervaring gestopt. Het is gemaakt van een oud recept van bijenwas en carnaubawas. De volledig kleurloze was is bijzonder geschikt als je een houten oppervlak hebt geverfd met krijtemulsie of matte lak. Door deze was erover aan te brengen, sluit je de open poriën van je verfapplicatie en creëer je een glad oppervlak met een matte uitstraling. Door het aanbrengen van de was is het slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Maar MissPompadour was geeft ook onbehandeld natuurlijk hout een stabiel oppervlak. De was "brandt" de kleur van het hout een beetje op. Bovendien maakt het aanbrengen van transparante was je natuurhout niet alleen mooier, maar ook veel duurzamer. En als je een in de was gezette tafel bijvoorbeeld vaker vochtig schoonmaakt, kun je hem altijd opnieuw in de was zetten om hem te beschermen. Overigens is de was ook goed voor het verzegelen van steen en kurk.

Het aanbrengen van MissPompadour wax

Maak het oppervlak eerst goed schoon. Natuurlijk hout moet misschien licht geschuurd worden. Voor het aanbrengen van MissPompadour Wax Kleurloos adviseren wij de MissPompadour Wasborstel. Deze dikke ronde borstel ligt prettig in de hand. En zijn sterke natuurlijke haren kunnen voldoende wax opnemen en afgeven. De makkelijkste manier is om de wax heel licht op te warmen. Je zult dan merken hoe goed de was met deze kwast diep in de poriën van het oppervlak kan worden gewerkt. Laat een eerste, dunne laag was drogen voordat je een tweede laag aanbrengt. Polijst het oppervlak ten slotte met een zachte doek.

De milieuvriendelijkheid van MissPompadour wax

MissPompadour Wax bevat de laagst mogelijke hoeveelheid conserveringsmiddelen en oplosmiddelen. Een kleine hoeveelheid is echter nodig voor een duurzame opslag. Daarom mag de wax niet in de handen van kinderen komen.

Was: Toepassingsgebied: Open hout, matte lak

Toepassingsvorm: decoratie, toplaag op weinig belaste oppervlakken (geen bescherming tegen water)

Bereik: ca. 11m²/liter of ca. 4m²/370ml

Droogtijd: 3-4 dagen laten drogen