• 4.94 sterren klantenbeoordeling
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

sjabloon Tokio | 19cm

Het creatief sjabloon Tokio betovert elke romanticus met de afbeelding van een kleine vogelkooi. Het sjabloon Tokio is de ideale kers op de taart voor elk kamer design in shabby chic stijl.
Zo werkt 't met de sjablonen
Afmeting sjablonen kies:

€ 12,95

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

De MissPompadour sjabloon Tokio

Zelfs in de drukke metropool Tokio zijn er nog verborgen en dromerige tuinen. En de Sjabloon Tokyo neemt ons mee naar zo'n Japanse tuin van stilte. De kleine, filigrane kooi herbergt een piepklein vogeltje dat je letterlijk kunt horen zingen als je ernaar kijkt. Het ontwerp van de Sjabloon Tokio is een patroon voor absolute romantici. Gebruik dit delicate motief spaarzaam. Misschien verspreid je een paar van de kleine kooitjes op een muur. Of decoreer individuele tegels in je badkamer met dit charmante patroon. Maar ook op een lade of een kastdeur kan een enkel kooitje zijn romantische effect ontvouwen.

Het gebruik van de Sjabloon Tokio

Bij het sjabloneren is het heel belangrijk dat je absoluut loodrecht werkt. Het oog zal zelfs de geringste afwijking van de horizontale en verticale lijn niet vergeven. Daarom raden we je aan altijd met een waterpas te werken. Teken lichte lijnen die je kunt gebruiken voor de oriëntatie. Gebruik een zacht potlood, dat je aan het eind kunt uitgummen. Elke sjabloon heeft ook herkenningspunten om je te helpen stoppen. Ook als je alleen losse motieven met de sjabloon Tokio wilt plaatsen, is het raadzaam om Vóór een schets van de muur of het meubelstuk te maken.

Verf aanbrengen met de sjabloon Tokio

Het maakt niet uit of je wilt sjabloneren met muuremulsie of met krijtlak. Het is het beste om een Sjabloonkwast te gebruiken, omdat je er heel weinig verf mee kunt opnemen. Dit is belangrijk zodat de verf niet achter de sjabloon loopt. Dit is de enige manier om een scherpe rand op je patroon te garanderen. Daarom is het werken met de sjabloonkwast wat gemakkelijker. Want daarmee kun je de hoeveelheid kleuren beter controleren.