• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

Wax wit

Met MissPompadour Was Wit kun je onbehandeld hout een nieuwe frisse uitstraling geven. MissPompadour Was Wit is ook geschikt voor het afwerken en ophelderen van matte verflagen.
  • Matte, elegante uitstraling
  • Gemaakt van bijenwas en meubelwas
  • Gemakkelijk om mee te reinigen
  • Gemaakt in Duitsland

€ 19,90

Inhoud: 0.375 liter (€ 53,07 / 1 liter)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

MissPompadour Wax Wit op Hout

Al onze ervaring hebben we ook gestopt in de ontwikkeling van MissPompadour White Wax. De witte was is bijzonder geschikt als je met krijtemulsie, matte lak of de MissPompadour kleurkwaliteit matte lak behandelde oppervlakken wilt afwerken. Door het aanbrengen van deze was sluit je de open poriën van je matte verfapplicatie en creëer je een glad oppervlak met een matte uitstraling. De was maakt het oppervlak ook slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. En de lichte kleur van de was geeft je de mogelijkheid om je gekozen Kleurnuance er frisser en levendiger uit te laten zien. Maar je kunt ook onbehandeld natuurlijk hout een stabiel oppervlak en een vriendelijke glans geven met Wax White. Het mooie is dat de houtstructuur altijd intact en zichtbaar blijft, ook al verandert de kleur. De was is ook goed om steen en kurk te verzegelen en meer glans te geven. Witte was is onmisbaar als je een wat vergeeld houten plafond wilt opfleuren. De witte was geeft je houten plafond een vriendelijke, lichte uitstraling.

Het aanbrengen van MissPompadour White Wax

Maak het oppervlak eerst grondig schoon. Natuurlijk hout moet misschien licht geschuurd worden. Voor het aanbrengen van MissPompadour Wax Wit adviseren wij de MissPompadour Wax Brush. Deze dikke ronde borstel ligt prettig in de hand. En zijn sterke natuurlijke haren kunnen voldoende was opnemen en afgeven. De makkelijkste manier is om de wax heel licht op te warmen. Dan zul je merken hoe goed de was met deze kwast diep in de poriën van het oppervlak kan worden gewerkt. Laat een eerste, dunne laag was drogen voordat je een tweede laag aanbrengt. Polijst het oppervlak ten slotte met een zachte doek

De milieuvriendelijkheid van MissPompadour Wax

MissPompadour Wax White is, net als al onze waxen, gemaakt van een eeuwenoud recept van bijenwas en carnaubawas. Het bevat de minst mogelijke hoeveelheid conserveringsmiddelen en oplosmiddelen. Een beetje is echter nodig voor een duurzame bewaring. Daarom mag de was niet in de handen van kinderen komen.
Was: Toepassingsgebied: Open hout, matte lak

Toepassingsvorm: decoratie, toplaag op weinig belaste oppervlakken (geen bescherming tegen water)

Bereik: ca. 11m²/liter of ca. 4m²/370ml

Droogtijd: 3-4 dagen laten drogen