• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
MissPompadour

Wax goud

Met de MissPompadour Wax Gold kun je alle oppervlakken een weelderige afwerking geven. MissPompadour Wax Gold kan worden gebruikt op natuurlijk hout, matte verf en metaal.
  • Matte, elegante uitstraling
  • Gemaakt van bijenwas en meubelwas
  • Gemakkelijk om mee te reinigen
  • Gemaakt in Duitsland

€ 25,90

Inhoud: 0.37 liter (€ 70,00 / 1 liter)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

MissPompadour Wax Goud op Hout

Dit is wat MissPompadour nog miste. En we weten dat velen van jullie er lang op hebben gewacht: Metallic waxen. Met MissPompadour Wax Gold kun je een zachte, donker gouden glans op meubels aanbrengen. Het beste is om het hout voor het waxen een beetje op te schuren. Was kan alleen goed hechten op een opgeruwd oppervlak. Als je natuurlijk hout wilt gebruiken, moet je de was met de MissPompadour wasborstel in het oppervlak werken. Zo blijft de houtstructuur zichtbaar. Je kunt de MissPompadour was ook gebruiken als je randen, pilasterlijsten of bepaalde delen van meubels wilt benadrukken met een metaalglans. Hiervoor moet je met een zachte doek werken en de overgangen licht uitvegen.

Gouden was op verf

De MissPompadour was hecht ook goed op matte verf. Als je een meubelstuk geschilderd hebt met muuremulsie of matte lak, kun je met de MissPompadour wax je matte verf niet alleen verfraaien, maar ook verzegelen. Gebruik opnieuw een zachte doek en breng de was spaarzaam aan. Vooral als je van vintage stijl houdt, zul je enthousiast zijn over de vele mogelijkheden die MissPompadour Wax Gold je biedt. Deze delicaat geurende wax is ook een belangrijk product voor iedereen die zich bezighoudt met het beschilderen van vaten. Want verfijnd met een lichte metallic glans komen veel kleurnuances echt tot hun recht.

Gouden was op metaal

Omdat Wax Gold ook geschikt is voor metaal, kun je er oude scharnieren en sloten mee opknappen. Maar ook een oud kastje van metaal kan met MissPompadour Wax Gold een heel nieuw uiterlijk krijgen. Het is altijd belangrijk dat de was goed hecht aan het oppervlak. Het moet eerst een beetje opgeruwd worden. Het kan zijn dat je het metaal vooraf een beetje moet schuren. Laat dan een dunne laag was goed drogen voordat je de volgende aanbrengt.

De milieuvriendelijkheid van MissPompadour wax

MissPompadour wax bevat de laagst mogelijke hoeveelheid conserveringsmiddelen en oplosmiddelen. Een kleine hoeveelheid is echter nodig voor een duurzame opslag. Daarom mag de wax niet in de handen van kinderen komen.

Was: Toepassingsgebied: Open hout, matte lak

Toepassingsvorm: decoratie, toplaag op weinig belaste oppervlakken (geen bescherming tegen water)

Bereik: ca. 11m²/liter of ca. 4m²/370ml

Droogtijd: 3-4 dagen laten drogen