10% op onze lak* met code GOLACK10

Naar de startpagina
MissPompadour

Kleurenkaart | CosyColours collectie | Kleurenkaart

De CosyColours krijtlak is aangebracht als kleine samples op een praktische, opvouwbare kaart. De verfkleuren zijn origineel handgeschilderd en zijn daarom niet alleen goed te zien, maar ook echt te voelen.

  • Alle 32 inkten op één kaart
  • Perfecte kleurweergave dankzij handgeschilderde patronen
  • kleurkaart gratis bij aankoop van een €50 cadeaukaart
  • Gratis verzending naar Duitsland & Oostenrijk

10% op onze lak* met code GOLACK10 en win met een beetje geluk je bestelling terug, 3x kans - good lak!

Kleurkaarten variant kies:

€ 5,90

Inhoud: 1 per stuk

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

Alles op één kleurenkaart: ontdek het kleurenpalet van de krijtlak

De CosyColours kleurenkaart is een handige vouwkaart waarin je alle tinten uit de collectie handgeschilderd vindt. Als je de kaart openklapt zie je alle 32 kleuren naast elkaar, zodat je ze makkelijk kunt vergelijken. De tinten zijn niet alleen goed te zien in hun originele verschijning, maar ook echt te voelen. Zo krijg je een goede indruk van hoe de krijtlak er uiteindelijk uit zal komen te zien.

CosyColours kleurenkaart: vind de perfecte kleur

Belangrijk is om de CosyColours kleurkaart bij verschillend licht te bekijken. Het krijt maakt een verfkleur heel levendig. Afhankelijk van de lichtinval, zoals zonlicht of daglicht, of lampen met verschillende graden van warmte en helderheid, kan de lak heel een ander kleureffect krijgen. Je kunt de kleurkaart het beste direct tegen je toekomstige schilderproject aan houden.

CosyColours kleurenkaart: Alle 32 tinten op één vouwkaart

Natuurlijk hebben we de kleuren van onze CosyColours krijtlak zo nauwkeurig mogelijk weergegeven in de webshop. Maar omdat elk scherm kleuren net iets anders weergeeft, wilden we ze nog nauwkeuriger kunnen weergeven. Daarom heeft MissPompadour voor haar nieuwe krijtverfcollectie een opvouwbare kaart gemaakt met samples van alle 32 kleuren erin - als originele lak. Oftewel, je krijgt een kaart in handen waar alle samples van de CosyColours collectie met de hand op zijn geschilderd. Je kunt dus niet alleen elke tint bekijken, je kunt de tint ook echt voelen. Zo krijg je meteen een indruk van hoe de kleur op een meubelstuk zal staan.

Laat je betoveren door de prachtige tinten en de elegante, matte afwerking van de CosyColours en ga aan de slag met je volgende project! De krijtlak kan overigens op heel veel verschillende materialen worden gebruikt. Hout, metaal of plastic, altijd geldt: Lekker verven met MissPompadour.

Hulp bij de kleurkeuze

Bij het kiezen van je tint is het natuurlijk heel belangrijk om rekening te houden met de andere kleuren in de ruimte. Welke kleur heeft de muur? Heb je expressief behang? Zijn de meubels wel bedoeld voor een specifieke kamer of is de locatie nog niet bepaald, zodat je beter voor een neutralere kleur kunt kiezen? Eén feit maakt het kiezen van een CosyColours kleur gelukkig een stuk makkelijker: zodra je de kleurenkaart voor je hebt, zul je zien dat bijna alle CosyColours kleuren prachtig met elkaar matchen. Dat maakt het makkelijk om een goede kleur te kiezen, zelfs als je een meubelstuk in meerdere kleuren wilt schilderen.

Blijft het moeilijk kiezen tussen al die prachtige kleuren, vraag er dan gewoon hulp bij van een kenner. Je kunt onze enthousiaste advieslijn contacten via WhatsApp, mail of Instagram. Onze adviseurs kennen elke tint door en door. Ze beantwoorden met plezier al je vragen en denken mee over de kleurkeuze.