• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina

We vieren de start van LittlePomp

Win een LEMO Stoel + LEMO Wipstoeltje incl. standaard van CYBEX Gold

Barst je van de ideeën en heb je absolute nestbouwkoorts? Begin dan met het ontwerpen van de kamer van je kind met onze LittlePomp verf. Alleen deze week kun je zelfs onze nieuwe Krijtverf vrij van verzendkosten bestellen. En we doen er nog een mega verrassing bovenop. Met een beetje geluk zit een van onze 3 teddies in je pakje verstopt en krijg je je hele bestelling terug. Maar dat is nog niet alles! Bovendien krijg je van ons een CYBEX LEMO Chair en LEMO Bouncer met onderstel in de kleur "Stone Blue".

3x

CYBEX LEMO Stoel + LEMO Wipstoeltje incl. standaard om te winnen

  • LEMO was in alle levensfasen met je mee, dankzij de bijpassende accessoires
  • Individueel in hoogte en diepte verstelbaar
  • Moeiteloze verstelling, zitting kan zonder gereedschap worden versteld
  • Eenvoudig, tijdloos ontwerp
  • Wieltjes op de poten verminderen het risico op omvallen en maken het gemakkelijk om de stoel door het hele huis te verplaatsen

Hier lees je hoe!

Bestel LittlePomp verf en win met een beetje geluk

Kies je favoriete kleur

Alle kleuren en andere producten uit onze shop zijn inbegrepen - enige voorwaarde: je bestelling moet ten minste één LittlePomp kleur bevatten.

Plaats bestelling & doe mee

Alle bestellingen die tussen 11 en 18 september worden geplaatst, doen automatisch mee aan de prijstrekking. Met een beetje geluk belandt een van de 3 gelukkige teddyberen in je pakket.

Heb jij de gelukkige teddy?

Als Je hem in je pakket verstopt hebt, ontvang je je bestelling gratis en krijg je een CYBEX LEMO Chair en LEMO Bouncer cadeau. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice, zodat we je prijs kunnen opsturen.

Voorwaarden voor deelname aan de actie

1. Erkenning van de deelnamevoorwaarden

Door deel te nemen aan de door MissPompadour georganiseerde wedstrijd aanvaardt de deelnemer(s) uitdrukkelijk en bindend de volgende deelnamevoorwaarden. De wedstrijd is niet verbonden aan Facebook, Instagram, YouTube en wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door de platforms.

2. Deelname

Natuurlijke personen van 14 jaar en ouder mogen deelnemen en winnen. Uitgesloten van deelname zijn alle werknemers van MissPompadour en hun respectievelijke familieleden in de eerste en tweede graad, evenals hun samenwonende partners. Eveneens uitgesloten zijn de sponsors en hun respectievelijke familieleden in de eerste en tweede graad, alsmede hun echtgenoten in een huwelijksrelatie en alle personen die werkzaam zijn of waren bij de uitvoering van de actie.

3. Duur van de wedstrijd / Speeltijden

Het spel begint op 11.09.2022, met de publicatie van de LittlePomp lancering. Het spel eindigt op 18.09.2022. Uiterlijk 26.09.2022 neemt MissPompadour contact op met de winnaar(s). Vervolgens moet(en) de winnaar(s) uiterlijk 07.10.2022 contact opnemen met MissPompadour om de prijs in ontvangst te nemen. Als dit niet op de aangegeven datum gebeurt, mag MissPompadour een nieuwe winnaar(s) trekken.

4. Spelwijze

Deelname is mogelijk door het plaatsen van een bestelling in de periode 11.09.2022 - 18.09.2022, waarbij minimaal één kleurpot van LittlePomp wordt ontvangen. Bij toeval wordt in drie van de bestellingen een teddybeer verstopt. Degene die deze in zijn bestelling vindt, wint. Deelnemers gaan ermee akkoord dat hun gebruikersnaam en profielfoto worden gepubliceerd als ze winnen. De gebruikersnaam van de winnaar van de wedstrijd mag gepubliceerd worden op misspompadour.nl en/of op social media.

5. Win

Alle bestellingen tijdens deze periode die voldoen aan de criteria worden gratis verzonden binnen Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast stelt CYBEX drie "Lemo Kinderstoelen" en drie "Lemo Wipstoeltjes" elk in de kleur steenblauw beschikbaar om te verloten tijdens de wedstrijd. De producten worden gecombineerd verloot onder 3 winnaars. Daarnaast krijgen de winnaar(s) het bedrag van de bestelling terug.

6. Actie

De winnaar(s) verbindt/verbinden zich ertoe beschikbaar te zijn voor foto-/beeld- en tekstpromoties, inclusief op internet, binnen redelijke grenzen, en stemt/stemmen ermee in dat zijn/haar naam in deze context wordt vermeld.

7. Gegevensbescherming

De algemene voorwaarden van MissPompadour zijn van toepassing.

8. Gerechtelijke procedure

Rechtsvordering is uitgesloten.

9. Scheidbaarheid

Indien afzonderlijke bepalingen ongeldig zijn, heeft dit geen invloed op de geldigheid van de overige bepalingen.

15 betoverende krijtverven

Zachte, delicate pastelkleuren voor elke kinderkamer

LittlePomp Kwast

Uitstekende verfopname – de perfecte kwast voor het schilderen van muren

Wat onze LittlePomp kleuren allemaal kunnen

vrij van VOS, geschikt voor speelgoed en bijzonder robuust

"Kan ik de kinderkamer schilderen indien ik zwanger ben?"
Met onze LittlePomp Krijtverf staat je niets in de weg!De kinderkamer is de eerste plek waar je kind zich terugtrekt. Daarom moet het vooral gezellig zijn en onze kleintjes een gevoel van veiligheid en vertrouwen geven. Met de 15 betoverende, zachte pastelkleuren kun je een feel-good oase creëren die niet alleen je kind, maar ook je verheugd.

Met onze ingetogen en vriendelijke LittlePomp Kleurnuances kun je een omgeving creëren waarin je kind zich veilig en geborgen voelt. Met LittlePomp kies je voor een veganistische, VOS vrije krijtverf die je met een gerust gewetenkunt gaan gebruiken tijdens de zwangerschap en die natuurlijk volkomen veilig is voor je kinderen. Omdat de kinderkamer in het dagelijks leven vaak verandert in een avontuurlijke speeltuin voor onze kleintjes, is LittlePomp bijzonder robuust, stoot- en slijtvast!
Bovendien is de krijtverf DIN EN 71-3 goedgekeurd voor houten speelgoed. Dus, pak LittlePomp en je verfkwast en ga op weg naar je volgende kleurrijke avontuur!

Over de kleurnuances: Zelfs pasgeborenen kunnen al na enkele weken kleurnuances waarnemen en onderscheiden. Met slechts kleine kleurveranderingen in de kamer kun je inspelen op de individuele behoeften van je kind, aangename maar ook spannende kleurprikkels creëren en het zo optimaal ondersteunen bij het ontdekken van zijn omgeving.

Het bijzondere van LittlePomp: niet alleen de verwerking, maar ook de selectie van de kleurnuances is gemakkelijk. Laat je inspireren door onze kleurstalen. De namen van de kleurnuances vertellen je welke gevoelswerelden en eigenschappen van onze kleintjes door de afzonderlijke kleurschakeringen in het bijzonder worden aangesproken.

Video: We laten zien hoe creatief je LittlePomp krijtverf kunt gebruiken voor de hele kinderkamer.