• Gratis verzending vanaf 100€
  • Betaal met iDEAL
  • Gratis kleuradvies
Naar de startpagina
Updatefoto's van klanten & meer inspiratie
Meer foto's en video's bekijken

Opmerking over kleurweergave

Er kunnen afwijkingen zijn in de kleurweergave op je beeldscherm. Neem bij vragen direct contact op met onze klantenservice via advies@misspompadour.nl of WhatsApp, of gebruik onze Kleurkaarten voor een reële weergave van de kleuren.

MissPompadour

LittlePomp Geel & Creatief | Krijtlak 750ml

Little Pomp Geel & Creatief is een warme, krachtige, rijke kleur geel uit de kleurenwereld van MissPompadour. Deze tint laat elke kamer stralen. Met LittlePomp Geel & Creatief kun je prachtige kleuraccenten aanbrengen. In kinder- of babykamers raden we aan deze kleur op maar één muur toe te passen.
Verfvarianten kies:
  • Matte krijtachtige afwerking
  • Veganistisch en vrij van VOS
  • Zeer hoge dekkracht & minimale geur
  • Op water- en krijtbasis
  • Robuust en veilig voor speelgoed volgens DIN EN 71-3
Kleurhoeveelheid kies:

€ 39,00

Inhoud: 0.75 liter (€ 52,00 / 1 liter)

Direct beschikbaar, levertijd 2 - 3 werkdagen

  • Hoogwaardige producten voor een perfect resultaat
  • Gratis advies in het Nederlands
  • Veilige levering met DHL
Veilig en snel betalen met
Persoonlijke, gratis klantenservice
Heb je vragen? Schrijf ons.

Dit is wat onze klanten zeggen

LittlePomp Geel & Creatief – Krijtverf van MissPompadour

Het geel van LittlePomp Geel & Creatief bevat deels rode kleurcomponenten. Deze zorgen voor de warme uitstraling. Deze kleur is niet terughoudend, maar een statement. Hij is expressief en zelfbewust. In de kinderkamer kun je met LittlePomp Geel & Creatief geweldige highlights zetten. Verf een enkele muur of een kast met dit vrolijke geel. Of je doet de muren met LittlePomp Wit & Getrouw, en dan met de MissPompadour kindersjablonen met Geel & Creatief een versiering als accent op de muur. In ieder geval is LittlePomp Geel & Creatief ook voor volwassenen een prachtige kleur. In combinatie met donkere meubels, bijvoorbeeld van notenhout, is dit geel absoluut stijlvol. Deze creatieve kleur past ook bij een moderne inrichting, gecombineerd met zwart, wit of chroom komt deze kleur prachtig uit de verf.

LittlePomp Geel & Creatief als muurverf

Het belangrijkste voor ons bij het ontwikkelen van de LittlePomp collectie was de veiligheid van de verf. Kinderen zijn tenslotte gevoelige wezentjes en we willen ze niet blootstellen aan chemicaliën. Bovendien brengen baby's en peuters meer tijd door in hun kamer dan volwassenen. Vaak wordt de kinderkamer ook geverfd tijdens de zwangerschap. Het is niet wenselijk om als aankomende moeder giftige dampen in te ademen. Ons doel was dus een niet-schadelijke verf ontwikkelen. En zo ontstond LittlePomp krijtverf voor muren. We stellen hoge eisen aan de verf: allereerst moet deze wateroplosbaar en volledig vrij van oplosmiddelen zijn. Bovendien mag hij geen giftige dampen afgeven tijdens het drogen. Dit betekent dat het ook vrij moet zijn van schadelijke vluchtige stoffen (VOS). Verf in de kinderkamer moet trouwens ook duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen. De krijtverf van MissPompadour voldoet aan alle eisen die we stellen voor muurverf.

De kleurstalen van LittlePomp

Kleurstalen zijn altijd een belangrijk hulpmiddel bij het beslissen over kleuren. De LittlePomp kleurstalen hebben het praktische A6-formaat van een ansichtkaart, omdat dat veel voordelen heeft: allereerst kun je een kleur beter beoordelen op zo'n iets groter oppervlak. De kleurkaarten zitten los van elkaar, zodat je er één op de muur kan prikken om de kleur in elk licht te bekijken. Bovendien is een losse kleurstaal makkelijk mee te nemen als je bijpassend textiel of meubilair wilt kiezen. Het is natuurlijk ook fijn om het gevoel van de verf even te ervaren. Daarom worden onze kleurkaartjes zorgvuldig met de hand geverfd. Verder vind je op de achterkant een nauwkeurige kleurbeschrijving.

Kleurstaal:Formaat: A6 (postkaartformaat)
LittlePomp Krijtverf:

De LittlePomp Krijtverf is zeer robuust, slagvast, afwasbaar en VOS vrij. Bovendien komen er tijdens het droogproces geen schadelijke vluchtige stoffen vrij. Daarom is onze krijtverf volledig ongevaarlijk en kunnen zelfs zwangere vrouwen ermee werken. LittlePomp is gecertificeerd als speelgoed veilig, speekselbestendig en antibacterieel. Dit betekent dat het niet alleen veilig is voor kinderen, maar ook voor huisdieren. De krijtverf heeft een hoge UV-lichtbestendigheid en zorgt dankzij de hoogwaardige bestanddelen voor een ontspannen ruimteklimaat.

Voorbereiding en toepassing: Op pleisterwerk en structuurbehang wordt de verf aangebracht met rol net zoals kwast. Wanneer het met ongeveer 10% water wordt verdund, kan LittlePomp ook worden gespoten. De verf moet twee keer worden aangebracht om het fluweelachtige effect volledig te ontwikkelen.

Bereikbaarheid: 1L LittlePomp is voldoende voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Dekking en reikwijdte zijn afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: Na 1 uur "handdroog" - Kan na 4-5 uur opnieuw worden aangebracht.

Houdbaarheid: Bij 5-25 graden ca. 2 tot 3 jaar, vorstvrij en goed afgesloten bewaren


Technisch informatieblad downloaden

LittlePomp lak:

LittlePomp Krijtlak is een hoogwaardige lak op basis van krijt. Hij is uiterst robuust, stootvast, afwasbaar en vrij van vluchtige organische stoffen ("VOS"). Tijdens het droogproces komen er dus geen schadelijke stoffen vrij. Daardoor is onze krijtverf volledig ongevaarlijk, zodat zelfs zwangere vrouwen ermee kunnen werken. LittlePomp is gecertificeerd veilig voor speelgoed, speekselbestendig en antibacterieel. Dit betekent dat het niet alleen veilig is voor kinderen, maar ook voor onze huisdieren. De krijtverf heeft een hoge Uv-bestendigheid en zorgt voor een ontspannen binnenklimaat dankzij zijn hoogwaardige samenstelling.

Voorbereiding en toepassing: Meng de lak altijd goed en breng hem alleen aan bij temperaturen boven de 10 °C. Verwijder eerst afbladderende oude lak of schuur de ondergrond. De ondergrond moet stof- en vetvrij zijn. Wanneer de ondergrond extreem absorberend is of wanneer het hout ruw is, moet je grondverf aanbrengen met verdunde verf of stainblock. Gebruik hiervoor de fijne MissPompadour kwast of een verfroller. Na verdunning met water is spuiten mogelijk. Na twee lagen is het resultaat perfect

Dekking per laag, praktisch rendement: 1L LittlePomp is genoeg voor ongeveer 8 m² schilderwerk. Het rendement is afhankelijk van de ondergrond, wijze van aanbrengen, aangebrachte laagdikte, gebruikt gereedschap en, en omstandigheden van het aanbrengen

Droogtijd: Overschilderbaar na 4 uur – uitgehard na ca. 14 dagen

Houdbaarheid en bewaarconditiesBij 5-25 graden en goed afgesloten en vorstvrij ca. 2 tot 3 jaar houdbaar.


Download het technische gegevensblad

Mix & Match

Deze kleuren gaan prachtig samen